Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşenur balcı mı Özden mibu programın formatı tam olarak ne acaba ilk defa burda gördüm
![]()
Özdenin sac rengi hiç yakismamis
Bugün fragmanlara denk geldim de ne bu estetikliler yarışması heralde estetikleri yarıştırıyolarBen hic begenmedim![]()
Ev kismetse olur evine benziyor zaten orayi animsatiyor..Bugün fragmanlara denk geldim de ne bu estetikliler yarışması heralde estetikleri yarıştırıyolar![]()
Ozden cok sessizdi bugun azicik bakmistim.Özden o saçı ile berbat olmuş şahsen. Yarışmaya da biraz göz gezdirdim değişik bir format.
Bu acun zaten eski yarışmacıları bütün programlarda yaristirmadan rahat edemiyo heraldeEv kismetse olur evine benziyor zaten orayi animsatiyor..
Ayni yuzler olmasaymis daha iyi olurmus bence..
Takipci sayilari cok var aslinda bu yarisma tam nihallikBu acun zaten eski yarışmacıları bütün programlarda yaristirmadan rahat edemiyo heralde![]()
Özden zamanla kendisini gösterir bence bugün sakindi ama kesinlikle.Ozden cok sessizdi bugun azicik bakmistim.
Ben onu daha disli bekliyordum..
Cigdem herkesle tartisiyi
Adi gül muydu ne songul karliya benzemiyo mu
Kanatlari gibi bisiyi olan vardi ta hani abiye giymis. O ayni songul karliya benziyordu yaÖzden zamanla kendisini gösterir bence bugün sakindi ama kesinlikle.
Ayşenur'dan da aslında tartışma bekliyordum ama o da cool yalnız olacağım der gibi köşelerde dolanıyor :)
Çiğdem hiç değişmemiş aynen halen tartışma :)
Adını ben de hatırlamıyorum ama ben de o sarı kızı benzettim Songül Karlı'ya :)
Kahverengi saçı daha Çok yakisiyor du bu ne yaaaaÖzden o saçı ile berbat olmuş şahsen. Yarışmaya da biraz göz gezdirdim değişik bir format.
Bende beğenmedim acilen kahverengiye dönmesi lazım :)Ben hic begenmedim![]()
Aynen ben de onu benzettim bir de erkeklerden ismini hatırlayamıyorum da beyaz yüzlü siyah saçlı bir çocuk vardı onu da Ksımetse Olur da Erdem diye birisi vardı ona benzettim :)Kanatlari gibi bisiyi olan vardi ta hani abiye giymis. O ayni songul karliya benziyordu ya![]()
Aynen bu şekilde çok itici olmuşKahverengi saçı daha Çok yakisiyor du bu ne yaaaa
Yaşlı kadınlara benzemis:)Aynen bu şekilde çok itici olmuş
10 yaş yaşlanmış yani bence de .Yaşlı kadınlara benzemis:)