Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadımbaktık baktık baktık kocamla kritik yaptık bu yarışma ne halta benziyor anlamadık salakladık saçmaladık tv8 i ilk defa kapattık bizimle deyılsın acuuuun![]()
yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştüEvlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadım
:) ee nöörüyolar orada pekiyok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü![]()
valla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık:) ee nöörüyolar orada peki![]()
Aboowww akıllara zarar baci iyi yapmışın, sabah müge anliyla tatlı sert ,öğlen hint dizisi sensiz olmaz ogleden sonra fenomen :))Kafayı yemek üzereyimvalla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık![]()
Kiz evlilik programi degil buEvlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadım
Suan tartisma var ozdenle bir cocuk tartisiyorAboowww akıllara zarar baci iyi yapmışın, sabah müge anliyla tatlı sert ,öğlen hint dizisi sensiz olmaz ogleden sonra fenomen :))Kafayı yemek üzereyim
Bunlarin takipci sayilari falan var.yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü![]()
Ewet saçma bencedeePopülerlik yarışması galiba bu. Izledim izledim cok amaçsiz bi program gibi geldi bana.![]()