Fenomen TV8

baktık baktık baktık kocamla kritik yaptık bu yarışma ne halta benziyor anlamadık salakladık saçmaladık tv8 i ilk defa kapattık bizimle deyılsın acuuuun :D

Evlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadım
yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü:D

Herkese yanıp sönen sokak lambası misin osmaaaaan:)))))diyordu yaşlı kurt Çiğdem :KK70::KK70::KK70:

:) ee nöörüyolar orada peki :KK53:
valla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık :D

valla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık :KK70:
Aboowww akıllara zarar baci iyi yapmışın, sabah müge anliyla tatlı sert ,öğlen hint dizisi sensiz olmaz ogleden sonra fenomen :))Kafayı yemek üzereyim

yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü:KK70:
Bunlarin takipci sayilari falan var.
Arttikca fenomen oluyorlar benim tek anladigim bu :D

Popülerlik yarışması galiba bu. Izledim izledim cok amaçsiz bi program gibi geldi bana.:110:

Kismetse Olur ve BigBrother gibi basit kurgulu ve yapimcilarin zorlama yapma ask ucgenli yarismalarini izlemedim hic.
Okan Bayulgen in medya arkasinda izleyip gulene kadar ne kadar uctuklarini bilmiyordum.

Bu Fenomen bakalaim ne olacak , daha dogal ve seviyeli olmadikca tutmaz. Ancak su problem var Tv8 gunduzleri izlenmiyor fazla ne koysalar ev hanimlarina ulasamiyor kanal digger popular kanallar kadar.

Fenomen in formati guzel. Stateji oyunu ve herkez burada unlu olup karayer yapmaya gelmis ve bunu acik soyluyorlar hepsinin hayali var. Bu gercekligi kabul etmisler buna gore kurmuslar zaten. Genel amac takipci ve sohretleri mumkun oldugunca katlamak.

3. gun sonunda yaptiklari supriz cok guzeldi. Erkek yarismacilarin yaptiklari toplantiyi kadinlara izletirdiler ve kadinlar soke oldu agladilar. Cok guzel bir andi. Kadinlar ve erkekler arasindaki en buyuk farki gosteriyordu, grupculuk ve bireysellik acisindan.

Son düzenleme:
Fen 05.webp

Fen 06.webp

Back
X