• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FERACE TAVSIYESI

Cg123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
3
0
1
35

Eklentiler

• z-dugmeli-ferace--taba--nihan-282117-282117-1.webp
    z-dugmeli-ferace--taba--nihan-282117-282117-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 191
hem fiyatı çok fazla hemde modanisa dan ferace almaya kalkışmayın zira onca para verdiğiniz şey size dikimi özenilmemiş,asimetrik bir şekilde ve belirtilen aksesuarları(boyna,bele bağlanan kuşak gibi) ile gelmemesi pek muhtemel..
Fatih ferace açısından çok çeşitli bir semt eğer gidebiliyorsanız bu fiyattan daha uyguna bulabileceğinizi düşünüyorumm

hem fiyatı çok fazla hemde modanisa dan ferace almaya kalkışmayın zira onca para verdiğiniz şey size dikimi özenilmemiş,asimetrik bir şekilde ve belirtilen aksesuarları(boyna,bele bağlanan kuşak gibi) ile gelmemesi pek muhtemel..
Fatih ferace açısından çok çeşitli bir semt eğer gidebiliyorsanız bu fiyattan daha uyguna bulabileceğinizi düşünüyorumm

Fatihe gidebilirim ama orada da cok pahali oldugunu duydum. Yani ben boyle genc isi bir sey istiyorum o yuzden zor oluyor bunlari bulmak. Hangi magazalardan ne kadar civari bulabilirim yardimci olur musunuz ? Tesekkur ederim

Back
X