• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ferace

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kizlar 22 yasindayim tesetturluyum ve artik ferace giymek istiyorumm
ama nedense cevremdeki herkes karsi
yasli kadin gibi olurmusum yok efendime soyliyim artik eskisi gibi tunik elbise falan giyemezmisim sanki bi ferace giyen bi daha baska bi sey giyemezmis gibi
genc isi cok guzel olanlar var diyorum dinletemiyorumm

siz ne dersiniz kizlar bi genc kiz icin uygun bi kiyafet degil mi
bence hem tesetturun adabina uygun hem de cok abartililacak bi sey degil yanii sorun ne anlamadim
ve genc kizlara yonelik ferace modelleri bilenleriniz eklerse cok sevinirim arayistayim bi yandan da cunku
fikir oneri duygu dusunce her seye acigim
tesekkurlerr:16::16::16:

Cnm ferace ben de giyiyorum cok rahat ve kullanisli eger giymek istiyorsan kimseye bakma bir kere giydilten sonra sürekli giyeceksin diye bisey yok hem pardesü hem kap hemde feracem var hepsinide kullaniyorum arminenin feraceleri cok hos duruyor tavsiye ederim..

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasik siyah mı bakıyorsun? Şu an farklı renklerde kapşonlu fermuarlı güzel modeller var. Hatta çift taraflı feraceler çıkmış. ÇOk hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum. Hatta dün eşimle konuştum ferace alasım var ama bir kere giydim mi sanki hep giymem gerekecekmiş gibi geliyor. Ben normalde pantolon tunik takılıyorum.

kaalı olsam bende ferace giyinirdim. Çok hoş duruyor içinde rahat olunur mu bilmiyorum ama siyahtan ziyade renkliler daha güzel.

yasli kadin gibi olurmusum yok efendime soyliyim artik eskisi gibi tunik elbise falan giyemezmisim sanki bi ferace giyen bi daha baska bi sey giyemezmis gibi

bence hem tesetturun adabina uygun hem de cok abartililacak bi sey degil yanii sorun ne anlamadim
ve genc kizlara yonelik ferace modelleri bilenleriniz eklerse cok sevinirim arayistayim bi yandan da cunku

bende genelde pantolon tunik giyiyorum ferace manto giymedim ama bi gün ferace giymişsen ertesi gün pantolon tunikle dışarı çıkmak hoş olmuyo bence
ayrıca hiç yaşlı gibide durmazsın çok şık modeller var

Armine bile ferace üretiyorsa bence pek de korktuğun gibi bir şey değil.Çok şık feraceler var ve bunlara çok talep de var.

Ben 27 yaşındayım ferace giyiniyorum yazın çok rahat oluyor,armineden almıştım geçen sene spor lacivert ve bol bişey. Kardeşim de 23 yaşında o da giyiyor.onunki kapşonlu lacivert spor bi ferace.biz çok memnunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbimin emrettiği tesettüre uyacaksa Yaşlıya benzetilmeye bile razı olmalı bence insan , mühim olan Allah'ın rızasına uygun şekilde giyinmeniz insanların kölesi olmayın onların ne düşündüğü umrunuzda olmamalı kendiniz karar verin ne giyeceğinize yoksa nasrettin hoca misali eşşeğe binsenizde insenizde onlar laf edicek birşey bulurlar :)
E tesettür
modanisa benim sık kullandığım web sitelerinden ordan ferace bakabilirsiniz kolay gelsin

Telefondan nasil resim eklicem bilemedim ama cok guzel pembis pembis bitane gordum tabi ben kapali degilim bukadar alli pullu olmasi ayip mi kacar bilmiyorum ama cok guzel modeller var.

Rabbimin emrettiği tesettüre uyacaksa Yaşlıya benzetilmeye bile razı olmalı bence insan , mühim olan Allah'ın rızasına uygun şekilde giyinmeniz insanların kölesi olmayın onların ne düşündüğü umrunuzda olmamalı kendiniz karar verin ne giyeceğinize yoksa nasrettin hoca misali eşşeğe binsenizde insenizde onlar laf edicek birşey bulurlar :)
E tesettür
modanisa benim sık kullandığım web sitelerinden ordan ferace bakabilirsiniz kolay gelsin
Ne güzel yazmışsınız.
Kimse şahsına alınmasın ama tesettür moda değildir, başörtüsü aksesuar değildir lütfen bunu unutmayın.
Kapanan hanımlar önce Allah rızası için sonra kendileri için kapanmalıdır, çevre için değil.
Yaşınız tesettürü gerektiriyor ve bunu en doğru nasıl yapacaksanız onu tercih edin, kimsenin lafına bakmayın.
Kadın tesettür ilmihali alarak yada İnternetten araştırarak doğruyu bulabilirsiniz.
Benim doğru bildiğime gelince, tesettürlü bir hanım dışarı çıkarken mutlaka üstüne bir şey giymeli. Pardösü, manto, ferace...
Ev içerisinde eğer namahrem yoksa içi görünmeyecek şekilde başı açık altında pantolon yada eşofman giyilebilir.
Eğer evde namahrem varsa mutlaka vücudunu göstermeyecek ve belli etmeyecek giysiler giymeli, etek-gömlek, elbise gibi dar olmayacak.
Ben ferace de giyiyorum, pardösüde giyiyorum.
Erkek bulunan yerde kesinlikle üzerinde tunik dahi olsa pantolon giymiyorum zira dinimizce pantolon kadın için ancak iç giysisi olabilir,
yani ferace altına yada pardösü altına giyilebilir.
Ben eğer ev ortamına girmeyeceksem dışarıya çıktığımda rahatlık bakımından altıma pantolon giyiyorum.
Ferace yazın büyük rahatlık, içine ince bir badi altında hafifi pantolon ile giyiyorum ve iş yerinde feracemle çok rahat ediyorum.

Telefondan nasil resim eklicem bilemedim ama cok guzel pembis pembis bitane gordum tabi ben kapali degilim bukadar alli pullu olmasi ayip mi kacar bilmiyorum ama cok guzel modeller var.

Ayıp kaçmaz amam doğru olmaz.
Tesettürün maksadı süsü gizlemek, göze batmamaktır.
Çok fazla renkli allı pullu giyinmek dikkatleri üzerine çekeceği için uygun düşemez.

Ben acigim, ama kapali kadinlarda asil o cok schick duruyor, hos bir hava veriyor Bence.
Cok begeniyorum ben.

Herkesin kendi fikri kendisini ilgilendirirmiş canım, ben de kapalıyım 20 yaşındayım pardüse giyiyorum. Üstelik feracem de var. Arada onu da giyiyorum.
Bana da öyle diyorlardı baştan ferace giyersen, bi daha tunik giyemezsin vs. Yok öyle bi şey giyiliyor. İnsanın özgür iradesi :31:
Gerçekten çok spor modeller var, İstanbulda oturuyorsan eminönü kapalı çarşıya bi uğra derim :34:

Ferace ne bilsem yorum yapıcam ama:) internetten baktım ama pardesü gibi bişey ne farkı var anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

setremsde çok şık modeller var
ama magazalardan bakın nette fazla model yok:34:

Ferace bayanlarda çok asil ve güzel duruyor. Özellikle genç bayanlar yazın çok tercih ediyor çünkü rahat. Bende hem ferace hem pardesü giyiyorum. Ama kendimi feraceliyken daha rahat hissediyorum. Bir kere giyince hep giyeceğim gibi hiç de düşünmedim. Eğer hoşuna giden model olursa hiç düşünme derim yazın sıcakta pöfür pöfür çok iyi oluyor

Back
X