Doğuma Hazırlık Feridun ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

juelide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
31
0
86
40
Almanya
Selam Arkadaslar,
benim esim iranli ve bebegimize tek arzusu olan KUROSH ismini vermek istiyor :-) Neyse dedigim gibi bende pek hoslanmasamda gercektende cok arzusu oldugu icin kabul ettim nabim yani ? (Tabii ki etrafimdaki cirkin tepkileri hic anlatmiyorum,
bazi insan gercekten kirici olabiliyor :-( )
Neyse yanina ikinci bir isim de istedim ben genckizligimdan beri cok sevdigim ismi Feridun u takmak istiyorum, ama buda cok tepki aldi
sizce gercekten cook cirkin bir isim mi ve takilabilirmi, ne bilim, bence cok klasik ve efendi bir isim siz ne düsünüyorsunuz?

Kafam cok karisik, dedigim gibi kac haftadir moralim cok bozuk, etrafimdaki insanlar RESMEN ALAY ediyor ama ben buna bir anlam veremiyorum??

Simdiden tesekkürler

insanların ağzı torba deil büzemiyosun malesef boş konuşmayı seviyolar

ama bana kalırsa KUROSH zaten telafuzu zor ve anlaşılmayan bir isim yanına daha kısa ve öz bi isim daha güzel olur
anlamı nedir KUROSH un

insanların ağzı torba deil büzemiyosun malesef boş konuşmayı seviyolar

ama bana kalırsa KUROSH zaten telafuzu zor ve anlaşılmayan bir isim yanına daha kısa ve öz bi isim daha güzel olur
anlamı nedir KUROSH un

evet haklisin ama bu kadar acimasiz olmak..gercekten üzücü..
biz almanyada yasiyoruz yani zaten öylede böylede zorlaniyorlar isimlerle..kurosh un anlami iranin ilk kraliymis yani king cyrus dedikleri..esimde daha gencliginde demis oglumun adini böyle takicam diye..yani bende begenmedim ama esimi de kirmak istemiyorumoda beni sagolsun hicbirseyde kirmiyor :-( naabim? ve hep alay ettiler arkadaslarim bile komsularimiz bile yok kurus yok lira yok baska cirkin seyler..neyse ondan gectim ama feridun ismi de bana cok hos geliyor bilmiyorum cok kararsizim ben suan insanlar herseye bir mana buluyor moda isimlere kimse bisey demiyor ama klasik eski isimler sanki bir ayip islemissin gibi oluyor :-) Bende efecan,tarkancan gibi moda isimleri begenmiyorum naabim? acaba baska önerileriniz varmi klasik eski güzel anlamli isim icin?

Selam Arkadaslar,
benim esim iranli ve bebegimize tek arzusu olan KUROSH ismini vermek istiyor :-) Neyse dedigim gibi bende pek hoslanmasamda gercektende cok arzusu oldugu icin kabul ettim nabim yani ? (Tabii ki etrafimdaki cirkin tepkileri hic anlatmiyorum,
bazi insan gercekten kirici olabiliyor :-( )
Neyse yanina ikinci bir isim de istedim ben genckizligimdan beri cok sevdigim ismi Feridun u takmak istiyorum, ama buda cok tepki aldi
sizce gercekten cook cirkin bir isim mi ve takilabilirmi, ne bilim, bence cok klasik ve efendi bir isim siz ne düsünüyorsunuz?

Kafam cok karisik, dedigim gibi kac haftadir moralim cok bozuk, etrafimdaki insanlar RESMEN ALAY ediyor ama ben buna bir anlam veremiyorum??

Simdiden tesekkürler

İsmin modası olmaz.Anlamını güzel bulduğumuz her ismi koyabiliriz çocuklarımıza.Biz de Ferit koyacağız oğlumuzun ismini.Bizim de gereksiz akrabalarımız tanıdıklarımız var Ferit konur muymuş diyen. Berkecan koysaydık hoşlarına giderdi belki :52:
Feridun da Ferit gibi klasik ve az rastlanır bir isim,zaten ikisinin de anlamı aynı.Bence hiç çekincen olmasın.O bebekle ilgili laf söyleyen çok olur.He de geç.
Bebek senin,aile senin isim zevki senin.Başkalarına göre değil kendi zevklerine göre hareket et.Eşin de onayladıktan sonra başkalarına afedersiniz *** yemek düşer.

Evlat senin evladın ileride ona sorun açmayacak rahatla kullanacağı ismi koymakta senin hakkın. isimlere gelince ikisi bir arada çok uzun oluyor ama senin çok hoşuna gidiyorsa koy tabiki

Bence Feridun asil ve güzel bir isim. Ama dedigin gibi, Berkecan, Ardacan gibi isimler verseydin, bir tepki almazdin.

Back
X