Cikolata kistim vardi ilacla gecti, 1sene kendimiz denedik olmadi, femara kullandim doktor yumurtan kendi kendine catlamiyor dedi, sonraki ay bi daha femara kullandim akabinde doktor catlatma ignesi ovitrelle verdi. Su an hamileyim. Rabbim size de nasip etsin insallah. Iyi dusunun iyi olsunMerhaba arkadaşlar ben pkosluyum adet düzensizliğim var en son gittiğim de insülin direncim olduğunu söyledi ve doktorum çocuk düşünmeyi 1 ay ara vermemi istedi o 1 ayda doğum kontrol hapı ve insülin ilacı kullandım bugün tekrar kontrole gittiğim de kan sonuclarim güzel geldiğini ultrason çektiğin de ise yumurtaların oluştuğunu söyledi diğer kadınlara nazaran daha cok yumurtluyorsun dedi bu ay için fermara ve glifer verdi böyle olup hamile kalan var mı yada çoğul gebelik yaşayan umut olun bana
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCikolata kistim vardi ilacla gecti, 1sene kendimiz denedik olmadi, femara kullandim doktor yumurtan kendi kendine catlamiyor dedi, sonraki ay bi daha femara kullandim akabinde doktor catlatma ignesi ovitrelle verdi. Su an hamileyim. Rabbim size de nasip etsin insallah. Iyi dusunun iyi olsun
Ay inşallah rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba , pcos hastasıyım ve benimde yumurtlamam fazla sizdeki gibi. Doktorum bana da femera verdi yumurta takibine başladık .regl başlangıcından sayarak 11. Gün yumurtalar biri 17 biri 19 mm gördü ve 1 gün sonra çatlatma iğnesi vurmamı istedi(Ovitrelle). Söylediği günleri değerlendirdik ve İğneden sonra 12. Gün akşamı kan testinde pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun . Şuan biraz daha sabredip keseyi göreceğim vakti bekliyorum. İnşallah sizde çok güzel sonuçlar elde edersiniz. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah
Allah razı olsunAy inşallah rabbim sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaa maşallah inşallah Allah razı olsun darısı başımızaBennn... şuan biri 5 diğeri de 3 yaşına girecek.
Pco (cok yumurtlama ve yumurtalarin olgunlasmamasi), düzensiz adet (senede 3 defa anca olurdum) ve eşimde sperm ilerleme sorunu vardı.
Hepinize umut olsun inşallah yazdıklarım.
AminnnnnYaa maşallah inşallah Allah razı olsun darısı başımıza
Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin erken belirti de olabilir erken gebelik testleri var bir onlardan yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin çünkü çok erkenMerhabalar ben femara ve Ovitrelle kullandım 22. Sinde iğne oldum beklemedeyim 9 Mart beklenen regl günüm ben ve bu ay iğne olan tüm arkadaşlarım hayırlı haber almasını isterim amin rabbim kimseye tedavilerle uğraşıp bu heyecanlı streste olumsuz bırakmasın inşallah belirtilerim başladı ama bilmiyorum psikolojik mi
Sipariş verdim gelsin her gün yapacağımRabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin erken belirti de olabilir erken gebelik testleri var bir onlardan yapın isterseniz ama çıkmazsa üzülmeyin çünkü çok erken
Beni de haberdar edin dualarım sizlerleSipariş verdim gelsin her gün yapacağım
Tabiki siz hamilemisinşzBeni de haberdar edin dualarım sizlerle
Yok ben daha yeni kullanmaya başladım bende 20 de iğne için gideceğimTabiki siz hamilemisinşz
Ay hadi hayırlısı olsun canım bu ay umut çok varYok ben daha yeni kullanmaya başladım bende 20 de iğne için gideceğim
Hepimiz umarim umutlarımızı kavuşuruzAy hadi hayırlısı olsun canım bu ay umut çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?