F FerdaAR Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2014 7 0 86 Almanya 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi FerdaAR #1 Aylarca dr araştırmalarım sonucu dr ferruh bingül’e karar kıldım.geçen hafta ön görüşme yaptık ve dün (05.07.2022) ameliyatımı gerçekleştirdi,hastasıyla gerçekten ilgilen iyi bir dr ,ofis çalışanları çok ilgili.
Aylarca dr araştırmalarım sonucu dr ferruh bingül’e karar kıldım.geçen hafta ön görüşme yaptık ve dün (05.07.2022) ameliyatımı gerçekleştirdi,hastasıyla gerçekten ilgilen iyi bir dr ,ofis çalışanları çok ilgili.
FME87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 164 68 98 37 14 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi FerdaAR #2 Merhaba, ben de karin, bel ve sirt icin yaptiracagim. Siz hangu bolgeler icin ne kadar odediniz acaba? Cok farkli fiyatlar veriliyor
Merhaba, ben de karin, bel ve sirt icin yaptiracagim. Siz hangu bolgeler icin ne kadar odediniz acaba? Cok farkli fiyatlar veriliyor
E eva3344 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2021 2 0 16 33 31 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi FerdaAR #3 FME87 .!.: Merhaba, ben de karin, bel ve sirt icin yaptiracagim. Siz hangu bolgeler icin ne kadar odediniz acaba? Cok farkli fiyatlar veriliyor Genişletmek için tıkla... Akli basinda olan o doktora hic gitmez Onun yuzundan az daha oluyordum
FME87 .!.: Merhaba, ben de karin, bel ve sirt icin yaptiracagim. Siz hangu bolgeler icin ne kadar odediniz acaba? Cok farkli fiyatlar veriliyor Genişletmek için tıkla... Akli basinda olan o doktora hic gitmez Onun yuzundan az daha oluyordum