Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim salı günü ferruh hocaya ameliyatm var bana çok güven verdi açıkcası ve forumda baya iyi yorumlara sahip bi görüş derim çok ilgili biri![]()
Canim umarim ameliyatin iyi gecer ve memnun kalirsin.merakla bekliyorum bende simdiden cok gecmis olsun.serdar beyle de gorustunmu
yok cnm sadece mail aracılığıyla görüştüm ama onunda iyi bi doktor olduğu belli forumda baya iyi yorumlara sahip aklında kalmasın bence git görüş derim hangisi aklına yatrsa ona olursun ve bana dua edin inş iyi geçsin![]()
İnsallah cok iyi gecer canim dua ediyorum bnde senin icin,istedigin sonuca ulasmani unarim resimlerini merakla bekliyoruz
aynen bende serdar öztürk ferruh bingül arasında kalanlardanım zuhalcım sen benı bılıyosun zaten mesajla görusmustuk ama ben daha cok serdar özturk diye dusunuyorum bılmıyorum daha ıkısıylede yuzyuze görusmedım sadece maılle burunucu estetgı malıyetı amelıyat hakkında bılgı vs..
Canim bende hala ikisi arsindayim,setdar ozturk daha yakin gelio ama ameliyat zamanim yaklastikca kafam karisio tekrar,bir ay sonra falan ikisoylede tekrar goruscem.ikisinede amleiyat olan tanidiklarim var yakin zamanda serdar beyin cok cok ilgili ve sicak oldgunu soyluolar ferruh bingulse birokadar ilgisizmis ama tabi ameliyatin sonucu onemli
evet tabıkı oyle ama nebılıym doktorun ılgısıde bı okadar önmlı yanı cnm ben karar verdım serdar özturkce olcam hatta allahtan bırsey olmazsa nısanın20 sınde felan sadece burunucu estetıgı zaten ıkı hafta sonrada okuluma donerım ınsallh ben aslında bu hafta sonu olmak ıstıyodum ama serdar beyın ıkı haftası full doluydu her gun 3er tane burun amelıyatı vardı onun ıcın ertelemek zorunda kaldım bnm sınavlarımda oldugu için ayın 20sıne kadar uzadı..inşllh hersey gönlumuzce olur cnm..
evet tabıkı oyle ama nebılıym doktorun ılgısıde bı okadar önmlı yanı cnm ben karar verdım serdar özturkce olcam hatta allahtan bırsey olmazsa nısanın20 sınde felan sadece burunucu estetıgı zaten ıkı hafta sonrada okuluma donerım ınsallh ben aslında bu hafta sonu olmak ıstıyodum ama serdar beyın ıkı haftası full doluydu her gun 3er tane burun amelıyatı vardı onun ıcın ertelemek zorunda kaldım bnm sınavlarımda oldugu için ayın 20sıne kadar uzadı..inşllh hersey gönlumuzce olur cnm..
Tatlim umarim istedgin gibiolur burnun,cok cok dua et.benim kemikte islem gorcegi icin iyilesme surem uzun olcak okulu okadar birakamam yaza olcam insallah.ameliyat sonucunu merakla bekliyorum.sana dua edicem bende canim
Merhaba ben de ferruh hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum sizin ameliyatınız nasilcnm benim salı günü ferruh hocaya ameliyatm var bana çok güven verdi açıkcası ve forumda baya iyi yorumlara sahip bi görüş derim çok ilgili biri![]()