Ferruh bingüle ameliyat olanlar yardım edebilir mi?

elnissa

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
112
0
296
Ankara
kızlar benimde bayramdan sonra ameliyatım var doktorun muayenehanesinde olucam ameliyatı ben korkmuyorum ama ailemin endişeleri var nasıl olucak narkoz verilmicek sen kendin nefes alıcaksın falan dedi doktor ama kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim:18:

valla oluyomuş bütün teçhizatı var adamın kontrole gittiğim gün benden önce 2 ameliyatı vardı muaynehanesinde adam zaten çok güven verdi bana ama bilmyrm :(

Yapmayın Allahaşkına muayenehanede ameliyat olur mu hiç?? Zaten yasaktır bu.. doktorunuz yasadışı bir iş yapıyor o zaman. Herhangi kötü bir durum bir kanama vs olsa ne yapacaksınız?.. Ne kadar ödeme yapacaksınız bilmiyorum ama iki kuruş fazla verin adam gibi bir hastanede ameliyat olun.. Sağlık bu yaa şakaya kaale almamazlığa gelmez..

Son düzenleme:

Yapmayın Allahaşkına muayenehanede ameliyat olur mu hiç?? Zaten yasaktır bu.. doktorunuz yasadışı bir iş yapıyor o zaman. Herhangi kötü bir durum bir kanama vs olsa ne yapacaksınız?.. Ne kadar ödeme yapacaksınız bilmiyorum ama iki kuruş fazla verin adam gibi bir hastanede ameliyat olun.. Sağlık bu yaa şakaya kaale almamazlığa gelmez..

Kesinlikle hak veriyorum..En küçücük bir müdahale bile olsa - ki burunal ilgili her şey çok komplike oluyor- sakın muayenehanede falan operasyon geçrime. Hatta her hastanede bile geçirme. Anestezi hekimi yerine teknisyenlerini ameliyata sokan akıllılar var. Bu çok hassas bir konu, ortada can var, şaka değil...

farkındaym arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyrm yalnız ortada suç olsa nasıl bu uygulamayı yapsın yapamaz ayda kaçtane ameliyat yapıyo kaldıki görüştüğüm bi çok doktor muaynehanesinde ameliyat yapıyo tabiki istğe bağlı istersen hastahanede de olur ama ücret değişir deniliyo.

şaka gibi valla.muayenede ameliyat olduğunu ilk defa duydum.fazla para veremiyom derseniz.sigortada birsürü doktorlar var.canın bukadar kıymetsizmi.yapma allah aşkına.

arkadaşlar muayenehanede dediğim klinikmiş şimdi aradım konuştum adamn kendi kliniği yani ameliyathanesi olan..

klinikte bu ameliyatı olan arkadaş var...Ama ben hiçbir sebepten lokal anestezi bile olsa hastane dışında bir yerde operasyon geçirmem...Benim eniştem anestezi uzmanı, neler oluyor bir bilsen...MR çekilirken ölen hastalar ver doktor ve kurum hatasından....

Sen bilirsin tabii ama bu da benim görüşüm...

Son düzenleme:
elniisa meliyat için ne kadar ücret veriyorsn özelden de yazabılırsn.ve burnun cok mu sorunlu ben oldum ferruh bigüle ve memnun degılım smdi yenıden olcam

elniisa meliyat için ne kadar ücret veriyorsn özelden de yazabılırsn.ve burnun cok mu sorunlu ben oldum ferruh bigüle ve memnun degılım smdi yenıden olcam

ilk kişisn memnun olmadığnı söyleyen çok araştırdm ben ama özledn msj atamıyrm ben cnmm.sen özeldn msj atarsan memnun olmadığın nokta nerde eğer mail adresini yollarsan konuşmak isterm senle resimlerini görmek falan mümkünse tabi..

Back
X