Bebek Beslenmesi ferrum damla hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysegul3896

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
56
0
36
İstanbul
doktorum 5 aylık kızıma ferrum damla verdi.4.gün kullandık 4.gün kabız oldu baya zorlandı kakasını yaparken.bende mecbur kestim damlayı.bu sorunu yaşayan varmı yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaslar konu cok eski ama ayn durm bende de var. Bebeğim 5 aylık. Ferrum kulllanıyoruz. 5 gündür kaksını yapmıyor. Herhangi bir huzursuzluğu da yk gibi.
Aynı seyleri yasayan veya tavsiyesi olan var mı?

Arkadaslar konu cok eski ama ayn durm bende de var. Bebeğim 5 aylık. Ferrum kulllanıyoruz. 5 gündür kaksını yapmıyor. Herhangi bir huzursuzluğu da yk gibi.

ferrum kabızlık yapabilir.rengi koyu kaka yapar aynı zamanda.

ferrum kabızlık yapabilir.rengi koyu kaka yapar aynı zamanda.
Ferrum oglumdada kabızlık yaptı ve biz çok zorlanınca doktorumuz Nutrigen Ferromixin Saşe ile değiştirdi. Bunu sigorta karşılamıyor o yüzden yazmıyorlar herhalde. Ferrum' u çocuğa içiricem derken bütün kıyafetleri leke içinde kalıyordu. Ferromixin 'nin kullanımı çok rahat içinde 30 adet 1 er gr ' lik küçük paketler var. Hergün bir paket meyve püresine karıştırıp veriyorum. Kabizligimizdan Ferromixin sayesinde kurtulduk çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…