• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferticenter'da Tüp Bebek Yaptiran Varmi?

Derence cnm ya son haftadasın çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün gibi bana soruşun Fertıcenter nasıl diye transfere giderken heyecanlıydın cnm ya çok mutlu oldum inşallah bir daha ki denememede oraya gidicem bu sefer bende lucağıma alırım umarım

Hiç unuturmuyum :)) İnşallah kısmetse bir aksilik olmazsa doğum için Nuri bey 6 mart diyor..
Sen hep aklımdasın doğuma giderkende dualarımda olucaksın..İnşallah sende sağlıkla, sıhatle bebeğine kavuşacaksın..

derence cnm çok az kalmış maşallah mutlu oldum böyle görğnce takvimini
vemucize bir şekilde ben dün hamile olduğumu öğrendim. Umarım bu sefer sağlıklı alırım kucağıma bana dua et cnm. Sana sağlıklı doğumlar diliyorum

derence cnm çok az kalmış maşallah mutlu oldum böyle görğnce takvimini
vemucize bir şekilde ben dün hamile olduğumu öğrendim. Umarım bu sefer sağlıklı alırım kucağıma bana dua et cnm. Sana sağlıklı doğumlar diliyorum

Diğer tarafada yazdım..O kadar sevindimki...Hiç bir şey bu sabah beni bu kadar sevindiremezdi..İnşallah herşey çok güzel olucak tüm dualarım seninle

Back
X