Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam arkadaslar suan 4.denemem ve bu denememde seval hanımı tercıh ettım daha önce onda tedavı olmus arkadaslar varmı?varsa bılgılerını paylasabılırlermı acaba?
selam arkadaslar suan 4.denemem ve bu denememde seval hanımı tercıh ettım daha önce onda tedavı olmus arkadaslar varmı?varsa bılgılerını paylasabılırlermı acaba?
merhaba ben 3 kez tüp bebek yaptırdım hepsinide seval hanım yaptı 3.de hamile kaldım çok şükür şu an 2 yaşında bir kızım var ben seval hanımdan çok memnun kaldım en son teknılojileri kullnıyorlar seval hanım çok samimi güler yüzlü kafada soru işareti bırakmadan ne yapılması gerektiğini güzel anlatıyor hemşireler laborantlar hepsi çok iyi zaten bir ön görüşme yapıyorlar seni muayene ediyor eşininde yakın zamna da çekilmiş semen analizi varsa götür ona göre bir durum değerlendirmesi yapar hakkında hayırlısı nerde denersen dene inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun