Fesat mıyım arkadaşlar yazın lütfenn

Elinizi tutmuş. Bu nasıl bir iğrençlik iş yerinde ya.
Bu şekilde bir şeyler öğretildiğini de ilk defa duyuyorum.

O el olayında nasıl ortalığı yıkmadan durabildiniz?

Öff böyle ucuz numaralar kaldımı ya. Sene 2004 direksiyon hocam vites değiştirmeyi gösterirken elini elimin üzerine koyarak göstermişti. 2.defa aynı hareketi yapınca haddini bildirdim hocamıda değiştirdim. Kanmayın şu kart zamparalara

Bigun parkta kiz cocuklari 6-7 yaşlarında, parkin dışındaki bi adama ,taytini yukari siyirip (cok degil) bacaginda bişey gosteriyo. Adam bakio parmağıyla dokunuyo.Allahim onlara bakmaktan kendi çocuğuma bakamiyorum.
Neyse kizlar bize doğru geldi,kiza o adam kim dedim.adam da bana bakiyo
Babam dediler ,adam da bizden korktu galiba,nie onlari dikizliyorum diye

Cok şüpheci korumaci olduk,mecburuz..
Çocuğum erkek 1.5 yaşında .komsu sevmek için istese, pesinden gidiyorum malesf,kimseye guvenmiyorum...

Konu sahibi arkadasim, o zat elini senin elinin üstüne nie koyuyo ,mause kullanmayi cocuklar bile biliyo artik

Sen nasıl müsade ediyorsun peki elini tutmasına sen mesafeni koymadığın sürece seninde onunla ilgilendiğini düşünüyor doğal olarak

Daha yakın olmak için abi olarak gör diyor. Böyle abi olmaz Niyeti kötü

Şerefsizin önde gideni..siz saf mısınız??? Ne fesati ya..biraz gözlerinizi açık tutun.abimmiş!!

Adam bildiğin sizi işyerinde taciz ediyor hala fesat mıyım falan diyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz? Benim işyerimde birisi elimi tutmaya kalksa "Ne yapıyorsunuz beyefendi" der, elimi ışık hızıyla çekerim; üst birimim de kimse ona şikayette bulunurum tacize uğradığıma dair. Adam "Paraya sıkışırsan uğra haa çekinme" diyecek kadar laçkalaşmış ve terbiyesizleşmiş, konu sahibi kızımız daha sorunu kendinde arıyor.

Siz fesat değilsiniz ancak beyefendi oldukça fesat. Bilgisayarda birine bir şey gösterirken romantik mouse tutuşmaları yaşanmaz. Arkadaşlarımla toplanıp bilgisayarda birbirimize çok yardım ettik ama dediğiniz davranışı kimse kimseye yapmadı. Çok garip çünkü. Fareyi bırak ben göstereyim, dersiniz alırsınız. Bir daha başınıza gelirse elinizi çekin ve uyarın bu konuda. Gereksiz bir temas.

Uzak durun bu adamdan. Siz kendinizi fesat sanıyorsunuz ama iyi niyetli ve safsınız

Iyyy ne ucuz basit hareket bu ya? Resmen is esnasinda taciz

Kadınlarımız da daha cesaretlendi bu konuda en sevindiğim nokta bu biri kızımı izlese ben gözlerimi dikip ona ters ters bakabiliyorum bakan geri yüzünü çeviriyor bişey olacağından değil ama artık öyle pısırık davranmıyoruz Allah a şükür ki

Yoo hiçte fesat değilsin elini tutmak nedir sanki 5 yaşında çocuk mause kullanamıyor allahım bukadar belli eder insan resmen yürüyor size

adam sana yürüyor da yürüme biçimi çok iğrenç. kusura bakmayın eleştirmek için söylemiyorum kesinlikle ama siz de pek gözü açık birine benzemiyorsunuz. prim vermeyin adamın sizi ellemesine vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…