- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi midyetava1
-
Sırnaşıkmış üstelik abi mabi numarasıyla yaklaşıyor geri zekâlı herifArkadaşlar sagolun yorumlar icin heepiniz benzer yorumları yapmışsınız.. evet ben de sasırmıstım tepki göstermej derken tam anlayamadıgım icin bi sey demedim ama geri cekiyorum kendimi hemen. Mesela bugun yine yemege beraber cıktık(ben mecburiyetten) ve mont giydim dedi ki güzele de ne yakışmaz diye yorum yaptı ama aksamına yine sey diyo hic demiyorsun abime bi seyler yapiyim.(yiyecek) anlamadım amac nee
Aynen katılıyorum sözlerine kardeşim saygın kişilik sahibi erkekler böyle çirkin hareketlerde bulunmazlar yüz bulursa dahada ileri giderAbi adı altında taciz ediliyorsunuz hem fiziksel hem psikolojik olarak. niye bahsedesin ailene onudan Allah allah.Mesafe koy hiç hoşlanmadım davranışlarından
Keşke ikaz etseydiniz kızlarda siz hiç ses çıkarmayınca büyük ihtimalle bu davranış çok normal gelmezdiElinin üstüne elini koyduğu an ne tepki verdin ben bilemiyorum böyle konularda çok mu dar düşünüyorum acaba ama bana göre çok ters bi hareket iletişimi çook aza indirirdim iyi niyet göremezdim hiç.ortam çok bozuldu diyoruz ya hep .bi keresinde oğlum ana sınıfına gidiyor çekim vardı sınıfta iki kişi geldi birisi erkek diğeri kadın gençlerdi oğlum hasta olduğu için ben çekim zamanı getirdim geri götürecektim tabii kız çocukları bir giyinmiş hepsi prenses edasında zaten :) çekimi yapan adam kızlar bacak bacak üstüne atın diye bir kaç kişinin bacağını kendisi yaptı ben o anda dondum kaldım hoca bişey demiyor bende beyefendi kızlar kendileri de yapabilir diyemedim sorun çıkmasın diye ama zor tuttum kendimi kimin niyeti ne bilemiyoruz
Ben şimdi ikaz etsem hem öğretmeni zan altında bırakacaktım hem adam üste çıkacaktı insan ne yapacağını bilemiyor böyle durumlarda ben oğretmenden bekledim o da hiç tepki vermeyince sesimi çıkaramadımKeşke ikaz etseydiniz kızlarda siz hiç ses çıkarmayınca büyük ihtimalle bu davranış çok normal gelmezdi
Ben sizi kızların öğretmeni sanmıştım özür dilerim sanırım karıştırdım olayı ama tepkinizde haklısınızBen şimdi ikaz etsem hem öğretmeni zan altında bırakacaktım hem adam üste çıkacaktı insan ne yapacağını bilemiyor böyle durumlarda ben oğretmenden bekledim o da hiç tepki vermeyince sesimi çıkaramadım
Yok hiç önemli değil :) ben ordaki erkek çocuklardan bir tanesinin annesiyim ama kızım da var ikiye giden böyle bir hareket kızıma yapılsın hiç istemem o yüzden çok kızmıştım fotoğrafçıya tabii içimdenBen sizi kızların öğretmeni sanmıştım özür dilerim sanırım karıştırdım olayı ama tepkinizde haklısınız
Arkadaşlar sagolun yorumlar icin heepiniz benzer yorumları yapmışsınız.. evet ben de sasırmıstım tepki göstermej derken tam anlayamadıgım icin bi sey demedim ama geri cekiyorum kendimi hemen. Mesela bugun yine yemege beraber cıktık(ben mecburiyetten) ve mont giydim dedi ki güzele de ne yakışmaz diye yorum yaptı sonrada dedi ki senden dünyada daha var Mıdır acaba dedi. ama aksamına yine sey diyo hic demiyorsun abime bi seyler yapiyim.(yiyecek) anlamadım amac nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?