fesat mıyım kuruntulu mu?

Bende birşey görmedim . Bence bosa kuruntu yapmissin. Uyari olarak soyledigin icin eminim dikkat eder birdaha

ev sahibi diye birşey yok
evin sahibi adam
o kız da şehir dışında yaşıyor ilk defa gelmiş o eve
yaşlarımız doğru neden yalan söyleyeyim bana ne katkısı var
suçlama dediğim şey kıza ilgi duyuyor falan değil
bana hiç sormamışken ona defalarca yardım edeyim mi diye sorması

Sevgilisi ile ev sahibilik yapiyor işte, arkadaşlari ağirliyor. Gercekten halen anlamadim, sana niye sorsun? Bir yere gittiğimizde eşim yardim edecekse, bana sormaz, ev sahibine sorar.

Ve mesele o kadar çocukça ki, ben dahil birçok insan yaşina yakiştirmadi. Bu şekilde kiskançliklarin olacaksa bu ilişki bir yerden patlak verecek, benden söylemesi.

aşırı kıskanç biriyim ben bile bişey bulamadım.

bence kız güzel ondan kendin kıskanmışsın sen bunları da bahane etmişsin. gerçekten hiçbişey yok çünkü. ego problemin var.

aşırı kıskanç biriyim ben bile bişey bulamadım.

bence kız güzel ondan kendin kıskanmışsın sen bunları da bahane etmişsin. gerçekten hiçbişey yok çünkü. ego problemin var.
kızla alakası yok ayrıca kıskanacağım biri değil konu kız değil nişanlımın davranışı
Valla aynı diyalogları yılbaşı gecesi biz de yaşadık. Yalnız burda eltim ve kayınbraderimdi fark, ve sürekli yardım lazımmı diye bana soran, sabah kahvaltıda (bizde kaldılar) hamaratlığına ağzım açık bakıyorum diyen kayınbraderimdi. Çünkü eltim kişisi yalandan yarım el 1-2 bişey yapıp bütün işi bana yıkmıştı :KK70: Ama bu onun tarzı yani, kendilerinin evinde bile yemekleri kayınbraderimle ben yaparız, o eşimle salonda oturur, bir ihtimal belki masa hazırlar.. yani kadının tarzı bu ve çalışmıyor ev hanımı ben çalışıyorum :KK70: Komik ama gerçek :KK70: Genelde eşi ya da partneri biraz tembel olanlar kendilerini mahçup hissettikleri için böyle bir tavıra giriyorlar bence öyle bişey olma ihtimali yüksek :KK66: Demekki tuğçeyi çok ayakta çok meşgul gördü genel olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündü :KK66:
inan bende bu halime rağmen hiç boş durmadım
Bi daha onlarla birşey yapmayalım dediginde susacaktın o konuyu söylemicektin bence.daha ne desin
içime attım sonunda patladım malesef
Valla nişanlın orda atlamış senin olgun olmadığını :)

Kıskanmışsın kızı gereksiz yere.
yahu kızın nesini kıskanayım mesele kız değil anlatamadım şunu bi..

Yaşlarinizi yazmasaydin sizleri 16-17 yaslarinda liseli zannederdim.iyi ki yaslarinizi yazmissin.

inan bende bu halime rağmen hiç boş durmadım

Bence olay bu

Daha önceki yorumumda da yazdım

Siz rahatsız olduğunuz kaza geçirdiğiniz için size ilgi göstermesini beklemişsiniz

Lakin arkadaşın evindesiniz kız da şehir dışından gelmiş ona yardım teklif etmesi çokkkk olağan

Sizin bunu trip meselesi yapmanız hatalı

Kız su soğuk diye şikayet etti vs demişsiniz konuda sırf bunun için bile yardım teklif edilir

Sanki kuruntu gibi.Takilmak istemiştir,arkadasinin sevgilisine ikinizin gözü önünde yürüyecek degil ya.Yapmayin.

Yok saydı bilmeme ne falan bilmem de yani eşim de yapar mesela eltim bulaşık yıkarken yardım edebilirim istersen der. Ne bileyim misafirliğe giritğimiz de çorbalar ben paylaştırayım der...
Seviyor yani yardım etmesini.
Hatta nedense sürekli kadınlara çok yazık ya her yük onlarda der 😂

Bende fesatmiyim bilmiyorum da buna benzer durumlari 10 ay yasadim. Defalarca kavga ettim, fesat,kıskanç ve paranoyak oldum ki gözünde bunlar kardeş diyordu birbirine sonra ise bu kız benim sevgilimle aramın kötü olduğu bir dönem sevgilime yürüdü ve bizim aramızı bozdu.

Peki bundan şeyin haberi var mı?
Seninkinin KANKASININ :D
Arkadaşım bendemi problem var insanlardamı ben cidden çözemiyorum artık.
Bende 29 yaşındayım ama bilemedim yani.
Allah başka keder vermesin ne diyeyim.Bayılıyorsunuz kendinize promlem çıkartmaya.:110:

fesatmı bilemedim ama 28 yaş olgunluğu yok o kesin
18 yaşında falan sandım hepinizi
bu kanka kanka kanka muhabbeti bile baymiyormu sizi
aşkım şöyle aşkım böyle beni baydı :kusmuk:

Ünv muhabbeti değil mi bunlar ya ? Yaş olmuş 28 hala kanka muhabbeti.Olaya gelince demişse demiş bu kadar abartılacak birşey göremedim.

Bu kadar kanka denince olay 15 yaşındaki varoş çocuklar arasında geçiyor sandım.

Kanka nedir ya :olamaz: bu kadar cok askim sonra offff..
Nisanli oldugunuza gore evlilik cokta uzak degil sanirim..
Eger gercekten nisanliniz sizin gozunuzde arkadasinin sevgilisine bir seyler hissedecek karakterde biriyse kesinlikle ayrilin evlenmeyin..
O insanlarla gorusmemek sadece bir seylerin uzerini gecici olarak kapatmak olur.

Back
X