fesat mıyım kuruntulu mu?

Kiz orada bulasik yikamak zorunda degil. Hepiniz yediniz ictiniz bulasigi kiz yikiyor, asil sevgilisinin biraz mahcup yardimci olmasi gerekirdi, nisanlinda garip bir durum goremedim en azindan teklif etmiş yardim etmeyi, ayip yani.

Ayrica arkadas ortaminda gosteriş yapacagim diye devamli birbiriyle ilgilenen zirt pirt goz goze bakişip yilişanlar cidden cok itici duruyor. Kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsiniz. Nisanliniz gozunu sizden ayirmasin istiyorsaniz yalniz bulusun, insanlar varken elbette onlarla sohbet etmek ilgilenmek gerekir.
Sizin gibi bir arkadasim vardi. Ben sohbet ediyorum yani birsey anlatiyorum sevgilisinin gozune bakiyor yok öpüsüyorlardi onumde filan, ne gerek va
öpüşme gibi durumlar yok
cıvıklık yok yani
ben yardım ettim misal köpükledim çıktım o duruladı yani tüm işi kız yapmadı.

Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...
Anında bu kadar ayrıntıyla yazmış
Benİm burada üyeliğim olmasa bir konu için açmazdım sanırım garip
Yo aslında normal çünkü normal bir insanın takmayacağı bir konu. Konu sahibi kafaya takmış ki üye olup yazma gereği duymuş çünkü öküz altında buzağı arıyor.

Ben asıl şuna şaşırdım bu kadar taktığı konuyu daha dün olmuş bugun üye olup hemen yazmalıyım diye üyelik almış...
Anında bu kadar ayrıntıyla yazmış
Benİm burada üyeliğim olmasa bir konu için açmazdım sanırım garip
ne alaka arkadaşım ya?
genelde dışardan bdv okuyucusuyum zaten
sadece ilk kez üyelik alma gereği duydum
amma taktınız

Yo aslında normal çünkü normal bir insanın takmayacağı bir konu. Konu sahibi kafaya takmış ki üye olup yazma gereği duymuş çünkü öküz altında buzağı arıyor.
geçen de bu kız sevgilisiyle fotolarını kolaj video yapıp paylaşmıştı altına sözler yazmıştı nişanlım anında bana yazdı aşkım tuğçe ne paylaşmış bak güzel olmuş duygulandım diyerek
bana aşırı saçma gelmişti
iyi duygulanman bittiğinde yazarsın demiştim

geçen de bu kız sevgilisiyle fotolarını kolaj video yapıp paylaşmıştı altına sözler yazmıştı nişanlım anında bana yazdı aşkım tuğçe ne paylaşmış bak güzel olmuş duygulandım diyerek
bana aşırı saçma gelmişti
iyi duygulanman bittiğinde yazarsın demiştim
Sevgilinizi böyle sık sık tersler misiniz?

Ben dikkat bile etmezdim herhalde kıza öyle mi demiş böyle mi demiş.

Sevgiliniz ona buna yılışan güvenilmez bir adamsa bilemem. Değilse bunda kuruntu yapacak bir şey yok.

O kıza karşı negatifliğinizi sevgilinize belli etmeniz çok çok yanlış
Olmayan şeyi de oldurursunuz bunu yapmayın
Yani böyle bir ortamda herkes birbirinin kankasıysa herhalde ters bir durum yoktur.

Birde başkalarının yanında uzun uzun bakışmalar sürekli sevgiliyle cilveleşmeler beklemek veya bunu yapmak diğer kişilere saygısızlık gibi geliyor bana.

öpüşme gibi durumlar yok
cıvıklık yok yani
ben yardım ettim misal köpükledim çıktım o duruladı yani tüm işi kız yapmadı.

Konunuzda sizin masa toplarken kizin bulasiga basladigini yazmissiniz. :) Simdi ben yikadim o sadece duruladi diyorsunuz durulamak bulasiga baslamak degildir o ortamda hicbirimiz olmadigimiz icin kafaniza gore anlatiyordunuz artik bilemicem.

Kanka ne demek biri bana aciklar mi? Ne itici bir kelime..Yaşlar da lise cagi olmali. 9uncu sinif falan mi?
Kankalari cikarip tekrar yaz bence.
Gelelim konuya: eger nisanliniza guvenmiyorsaniz hic bu topa girmeyin derim.
Kuruntu mu falan demissiniz de ben iki cifti de evlilik olgunlugunda goremedim. Evlilik icin cok cok erken. Cunku evlilik evcilik gibi degil. O sorumlulugu kaldirabilecek olgunlukta degilsiniz ikinizde hatta diger ciftte. Kusura bakma, lutfen bana da kizma acikca fikrinizi yazin her elestiriye acigim dedigin icin yazdim. Nisanlinizla ikinizin daha buyumesi lazim yani henuz evlilik olgunlugunda degilsiniz.

Boyle guzel keyifli zamanlardan bir sebep bulup trip atan insanlara uyuz oluyorum ya.
İlişkinin basinda boyle olup ozel -planlanmis gunlerde surat asacak birsey bulan insanlar iliskilerini devam ettirdiginde o adamlar her turlu ozel - planlanmis günden kacan birileri haline geliyor.
Yillarin gozlemiyle yazdim bunu, lutfen sadece katilanlar begensin,konu sahibi de gercekligini anlasin 😂
yapmayin etmeyin,guzel anıları asık suratla harcayip adamlari da boyle seylerden uzaklastirmayin!

nihayet beni anlayan biri
rica etsem ne yaşamıştınız
Bir Bayram günü nişanlı mla arkadaşına kahvaltıya gitmiştik. İnanılır gibi değil de adı Tuğçe idi nişanlı min sevgilisinin adı. Sürekli nişanlı mla o bayan kanka aaagi kanka yukarı modunda. Kahvaltı ederken nişanlı m Tuğçe nin yediği yemedi gi şeylerle ilgileniyor ve işlerin nasıl neler yapıyorsun vs vs diye sürekli onunla ilgileniyor du. Hatta Tuğçe seviyor diye elleriyle kahve yapmıştı. Resmen delirmis tüm. Sonra ınstagram Facebook tan eklemislwe sürekli yazışmalar falan. Ne hissettiysem doğru çıkmıştı malesef.

Kankasi kanka kankalar, kardesim suskun suskun duracagina sende konusmaya katilsaydin tek kalsaniz romantik dakikalar olur okey ama grup olarak toplanip kutlamissiniz nisanlin KANKASININ yaninda KANKASININ sevdicegine yurur mu?
Fesatsin kardes. Net.

"bu ne duyar kasmak ne gerek vardı beni salak bi duruma düşürdün dedim "

sizi neden salak durumuna düşürdü

her attığınız adımda "ah aşkım, sen otur ben yapayım " desin mi beklediniz

"ayağın ağrıyor, soğukta sızlıyor, sen dokunma ben her şeyi yaparım" şeklinde bir tavır istediniz galiba ama o ilgiyi bulamadınız aksine Tuğçe iltifat aldı

sonuçta o evde misafirsiniz ve aslında kızın değil sevgilisinin arkadaşısınız

nişanlınız kibarlık olsun modunda kıza işleri yıkmayalım modunda

gün güzel geçsin modunda ama siz surat asacak konu bulmuşsunuz

olayda hiçbir şey yok ama her şeyi böyle didik didik ederseniz hayat zor geçer

örneğin yılbaşında markette alışveriş yaptık bizimki çoktu eşim arkasında iki parça bir şey alan kadına sırasını verdi kadın yok vs dedi ama sonra kabul etti

ben de kasanın çıkışında bekliyorum bizimkileri poşetleyeceğim

o arada kadın kesekağıdındaki aldıklarını koydu ama yapıştırdıkları etiket açıldı, ben de açıldı alırken dökülmesin dedim

teşekkür etti, sonra eşime döndü iyi günler dedi sonra bana da döndü tekrar iyi günler dedi ve gitti

şimdi kadın ay adama iyi günler dedim eşine de diyeyim moduna girdi zira çevrede kıskanç çok ne gerek var abartmaya

nişanlınızı germeyin adam bir iyilik yaptı diye burnundan getirmeyin

Back
X