- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Ne yanlış bir düşünce değil mi ? Ne o benden üstün ne ben ondan. Mantığım bunu söylese de bilinç altıma işlemiş olmalı..Kıskanıyorsunuz o kişiyi. Muhtemelen sizden daha iyi özellikleri olduğunu düşünüyorsunuz içten içe.
Kendimi çok kötü hissediyorum. İnsanların mutlulukları hep mutlu etmiştir beni. Çok yabancıyım bu duyguya. Nasıl aşarım acabaOnun bi özelliği senin kıskanmana neden olmuş. Yoksa bu kadar takip etmezdin. Takip etme boşver takıntı yapma
Daha iki yılım varSadece o kiza karsi oldugu icin soyluyorum okul bitince gorusmezsiniz bu duyguda biter.
Herkeste olur mu benim karakterimin zayıflığı mı buMuhtemelen onu daha guzel buluyorsun
Sürekli eleştiri halindedir. İnsanlara yukarıdan bakar. En güzel benim havasındadır. Belki sırf bu haline kızdığım için ondan iyi olma isteği vardır emin değilim.Bu sene de mi oda arkadaşın olacak?
Seni anladım, sonuçta gördüğümüz her insanın bizden daha iyi bir özelliği, daha mutlu olduğu hayatına dair parçaları var.
Belki sizi bu psikolojiye sokan onun böyle biri olmasıdır, belki tam tersi o sizi kıskanıyordur ve anlamsız bir yarış içerisine sokmuştur sizi.
Bu açıdan düşünmemiştim. Kıskançlık şeytandandır. Diğer insanlardan değil de birini zaafım haline getirip ondan işletiyor bana bu günahı. Allah affetsinİnsanların mutlulukları ile mutlu olan,hicbirseyini kiskanmayan insanların karşısına şeytan alt edeceğini dusundugu birini çıkarır ve bütün emellerini onda gerçekleştirir bunun sen farkına bile varmazsin şeytana uyma sen iyi bir insansin.
Bende çok yabancıyım inanın. Belki de anlamlandıramadığım kıskançlık sandığım bir duygudur. Ama kesinlikle rahatsız ediyorTek bir kisiye karsi kiskanclik ilk defa goruyorum ben. Yardimci olamayacagim.
Evet olayı çözmüşsünüz, bu haline tahammül edemiyorsunuz ve kendi içinizde onu ezmeye çalışıyorsunuz.Sürekli eleştiri halindedir. İnsanlara yukarıdan bakar. En güzel benim havasındadır. Belki sırf bu haline kızdığım için ondan iyi olma isteği vardır emin değilim.
Yurda döndüğümde bu tepkilerin fazla ve insanlara zarar veriyor şeklinde konuşmalı mıyım ?Evet olayı çözmüşsünüz, bu haline tahammül edemiyorsunuz ve kendi içinizde onu ezmeye çalışıyorsunuz.
Benim de vardı böyle bir arkadaşım, hatta EN YAKIN ARKADAŞIM.
Dalga geçmediği tek bir insan tipi yoktu.
Çok şiddetli ve kırıcı olurdu eleştirileri ve önüne gelen herkese ama herkese bir kusur bulmak için didinirdi.
Bunu da aslında kendiyle eksikleriyle yüzleşmekten deli gibi korktuğu için yapardı.
Çekinirdim onunla bir şey paylaşmaya.
Bunu aşmanın tek yolu onu gerçeklerle siz yüzleştirin içinize atıp kendinizi sıkmayın.
Ayyyy öyle bi insan da 7/24 hiç çekilmez he.Yurda döndüğümde bu tepkilerin fazla ve insanlara zarar veriyor şeklinde konuşmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?