bir de şu arabaları neden baldız vs. istemezde görümce kayın vss.. erkek tarafı ister anlamıyorum...arabayı kadın kendi parasıyla alsa bile erkek tarafı sanki ortakmış onunlarında malıymış gibi davranıyorlar çözebilmiş değilim
bir de şu arabaları neden baldız vs. istemezde görümce kayın vss.. erkek tarafı ister anlamıyorum...arabayı kadın kendi parasıyla alsa bile erkek tarafı sanki ortakmış onunlarında malıymış gibi davranıyorlar çözebilmiş değilim
Canım geçen gün benim erkek kardeşimde istedi inan.Ama babam hassas bu konularda.Bizim yanımızda dediki '' Yok oğlum.Git gideceğin yere.Üşeniyosanda al benim arabayı aşağıdan.Siz de her istediğinde vermeyin.Emanet mal,ne kadar koru,o kadar bişey çıkar '' dedi.
Bunu duydu eşim.Ama o diyemiyo ya kendi kardeşlerine
oooffff offfff okurken kendimi gördüm valla biz evlendikten sonra bir araba aldık araba bizden çok kaynımda kaldı bir kere kapımızı çalmayan kaynım araba alındıktan sonra nerdeyse her akşam arabayı istedi çoğu zaman araba bize hiç gelmedi,bu nedenle çok tartışmalarımız oldu eşimle.artık ne zaman isteyecekte kavga edeceğiz diye bekler olmuştuk ki,bir sabah eşim beni işe bırakacaktı arabayla fakat nedense benim canım arabayla gitmek istemedi,akşamdan kaynım yine arabayı istemiş eşimden,oda lazım diye vermemiş ama işe gitmicez diye yine dayanamamış ve sabah götürmüş vermiş arabayı ve şoookkkkk akşam eve gittiğimde kaynımın bizim arabayla kaza yaptığını duydum ve neredeyse arabanın 3/1 fiyatı hasar çıktı.(kaynımın burnu bile kanamamış bu arada) ondan sonrada istemedi,tabi biz eşimle yine ailelerinde duyduğu bir kavga yaşadık.Bu olaydan sonra ben hep mesafeli oldum çünkü sadece araba lazım olunca(lazım olacak birşeyde yok aslında geceleri kız arkadaşlarıyla gezmek için lazımdı hep araba) sadece bizim kapımızı çalıyordu onun dışında bir kere bile evimize gelmedi.En çok kızdığım şeyde benim k.peder kesinlikle arabasını çocuklarına vermezdi arabasını sattı diye 3 sene kaynım babasıyla konuşmadı eşiminde içinde kalmasın diye araba aldık meğer kaynım bize parasız ortak olmuş kaza yapana kadar anlayamadık.şimdi askerde rahatız umarım gelince yüzsüzlük yapıp istemez
zil çalar bakarsın... sadece iki kelime... anahtarı at....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?