Fesat mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arabayla Allah korusun kaza yapsalar ne olacak?
Birinin canına zarar versler.
Böyle bir sorumluluğu almayın. Onlaryüzsüzlük edip istiyorlarsa siz de arsızlık edip vermeyin.
İhtiyaç dahi olsa ablamın arabısını almadım bugüne kadar. O da benimkini.
Hatta bir kez benimki bakımdaydı ve oğlu okuldan alınacaktı. Misafiri vardı. Arabayla gidiver dedi de korktum bindim taksiye gittim. Allah korusun emanet araba alınır mı hiç?
Çok lazımsa birazcık sıksınlar kendilerini alsınlar kendilerine uygun bir araba.

yok cnm fesat değilsin son derece haklı buldum seni. ben olsam vermemk için akıtırım o yağı. ne bana ne sana misali.

canım bunları kavga eder gibi değil, güzellikle anlat. evliliğinizin için üzgün olduğunu, ama böyle devam ederse sürdüremeyeceğini, biraz da onun fedakarlık yapması gerektiğini sakin sakin anlat.

canım bunları kavga eder gibi değil, güzellikle anlat. evliliğinizin için üzgün olduğunu, ama böyle devam ederse sürdüremeyeceğini, biraz da onun fedakarlık yapması gerektiğini sakin sakin anlat.

Canım çalışıyorsun işe arabayla git gel. Kızınla arabayla git her yere, arabayla gezin. (Bebebk koltuğu olsun muhakkak) Yani ne bileyim bize lazım deyin, doktora gidiyoruz yürüyemeyiz deyin. Ne bileyim madem eşin kıramıyor, sen de işim var de verme. Biliyorum asıl sorun eşinin seni bu konuda anlayamaması ama insanın nazı en çok sevdiklerine eşine geçiyor. O yüzden sana hayır diyebiliyor. Açık açık konuş, araba önemli değil ihtiyaç olursa tabi ki kullansınlar ama senin bana tavırların beni çok üzüyor ben kırılıyorum vs. ben diliyle konuş. Evlilik bitirmek kolay mı canım ya, her yolu deneyin konuşun ama arabayı sürekli kullan!!!!

ne alakası var fesatlıkla...
onlar keyif yapsın diyemi girdin borcun içine...
sat gitsin bak zaten zorlanıyomuşsun ödemedede...
kökten kurtuluş...

eğer siz telefonu açarsanız açıkça hiç çekinmeden işinizin düşmese zaten aramazsın cnm ne diim vermesem laf etceksiniz sağsalim getirin daha kredisi bitmedi de hiç çekinme kesinlikle asla!!!!!!! ondan sonra duruluyorlar çünkü

Dediğiniz gibi, kocanız adil değil. Ben de sizin yerinizde olsam soğurdum, aynı şekilde benim babam annenle çok iyi anlaşmamalarına rağmen annemi asla ailesine ezdirmedi, annem babamın ailesiyle hep çok iyiydi, babamdan bile. Tabi bu bence babamın tutumu sayesinde oldu.

tatlım sıkma canını allah yardımcın olsun.ben bı daha sakın verme derım,ben vermedım vermemde vallah kım kuserse kırılırsa kırılsın.arabamı kımse kullansın dıye almadımkı ben.
kımın canı hava atmak yada gezmek eylenmek ıstıyorsa bi zahmet bır yerını bıraz zora soksun gıdıb alsın arabasını istediyinide yapsın.

daha kredisi bile bitmedi istemeyin sürekli rahatsız oluyorum yanlış anlama ama istemezseniz sevinirim diye açıkça söyle sen söyle eşin çocuk gibi ben söyleyemem olmaz diyorsa

Arayın görümcenizi ve vermek istemediğinizi acık acık söyleyin

boşanmayacaksan öyle söyleme canım. çok ağır sözler, başka şekilde anlat meramını eşine...

Sadece arabayı istediklerinde yüzü tutmayıp verdiği için mi söyleyeceksiniz tüm bunları?

hayır,fesatlık bunu neresinde yaa..kesinlikle vermeyin,biz de daha nişanlıyken arabayı almıştık,bir kere daha 3 aylık evliyken arabayı alma söz konusu oldu kıyametleri kopardım çünkü ben ödüyorum krediyi,o gün bugün istenmiyor araba,koyacaksın tavrını,cok laf söz ediyorlar ama olsun onlar unutulup gidiyor,kesinlikle verme cnm...benim eşim küstü benle konusmadı ama ben çizgimden vaz gecmedim sonra ne oldu mecbur konustu o konu da unutulup gitti...

Sonuna kadar haklısın ben anlamıyorum bu erkek ailelerini sanki gelinler bunlar için çalışıyor onlar için birikim yapıyor sülaleye bakmak beslemek gibi bir zorunluluk var herhalde Ben çok açık sözlüyümdür hayatta kımse isteyemez benden araba bilirler ama eşimin 1 arkadaşı vardı aman allahım hayatta böyle yüzsüz bir insan görmedim.arabayı alır 2-3 gün sonra getirir birde üstüne üstlük sonuna kadar benzini kullanılır bir dirhem benzin koymazdı pazar günü sabahtan birde utanmadan gelirdi kapıya eşini gezmeye götürecekmiş arabayı verirmisin diye at sineği gibi yapışmıştı neler söyledim neler ama yok nafile anlamadı en son artık eşini aradım bir daha istemeyin diye sonra arayıp sormadılar bir daha tamamen koptular

Bence fesatlık yapmıyorsunuz. siz ödüyorsunuz o krediyi. ben de bişey anlatayim. arabayı sıfır aldık tabi kredi çekerek. bi gün eşimin arkadaşı arabayı istemiş eşimde kıramamış vermiş. bana hiç söylemiyor tabi bunu sonra günler geçiyor. araba benim üstüme postacı geldi bi kağıd getirdi. bi de baktım bulunduğum ilçeden farklı bir ilçede ceza yemiş araba. hemen eşimi aradım. dedim sen gecenin bilmem kaçında ne arıyordun orda sen benimi aldatıyorsun oralara gezmeyemi gidiyorsun resmen girdik birbirimize. sonra dedi ben arkadaşa vermiştim o tarihte bu onun cezası.senden korktum söyleyemedim. dosdoğru o arkadaşa gittim gösterdim cezayı bu sizinmiş diye. o arkadaşıda kendi çalıştırdığı adama vermiş arabayı o malı bırakmış bizim arabayla düşünebiliyormusunuz arabam kimden kime dolaşmış.eşime ders oldu bundan sonra benim tanımadığım kimseye vermek yok arabayı dedim. cezayıda bir güzel ödetmiştim herife

fesat değilsin canım sonuna kadar haklısın ağır hastalık ölüm gibi çok acil durumlarda istenir ona birşey demem ama bunun dışında keyfi durumlarda istenirse kim olursa olsun bende kızarımbenim kaynım bekarken arabamızı çok alıp götürürdü evlenince pek yapmaz oldu.gerçi ayrı şehirlerdeyiz ama en azından artık arabamızı kendi arabası gibi görmüyorama şimdi de eşimden bazen samimi arkadaşları araba istiyor ona bile razı değilim bengeçen emanete verdi 2 ay arabanın tamiriyle uğraştık dünya kadar da para verdikyaptığımız iyilk değil enayilik oldu açıkcası

Bende bu yüzden araba almak istemiyorum biliyorum başıma gelceğini. Ama ben açık açık söylerim. Ben aldım kimseye veremem diye. Hatta sırf bu yüzden sürekli arabanın tepesinde dururum bi sağa bi sola :))

Son düzenleme:
ne fesatlığı canım, gayet haklısın.. işlerine gelmedi mi nasıl da etiketi yapiştirirlar fesat diye.. sen borcunu ödeyecem diye yeme içme eee ? çok düşüncesizler valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…