Kendilerine güvendirip,borca teşvik edip,biz yaparız deyip sonrada üstümüze kalan düğün borcunu üstlendik,hala da ödüyoruz.....Altını krediyle ailesi aldı, bizde erkek ailesi alır dediler,büyük kaynıma da yapmışlardı;güven duyamadım yine de hayır Altın istemiyorum dedim....Sanki başımıza geleceği bilircesine,sırf millete bak oğluna ne güzel düğün yaptılar dedirtmek için aldılar.......Aradan kısa bir zaman geçti ,şehir dışındayım ailemden uzakta olduğum için ve uçakla gitmeyi uygun bulduğumuz için seyahatlerde bu yolu tercih ettik....Aynen sözler şunlar; biz kredi ödeyelim uçaklardan inmesinler!eşim başta oralı olmadı, sonra bebek için tedavi,masraflar;bu seferde devlette değil özelde! muayene ücretlerimiz ve hastane masraflarımız dillendi..En kötüsü; tedaviyi bilmelerine rağmen, kv nin biz bu borcu ödüyoruz keyiflerince yaşıyorlar, Allah evlat yüzü göstermesin lafları bende de eşimde de büyük bir yara açtı...Hemen kredi çek öde şu borcu yeter dedim,borcu kapattık babası ayıldı bayıldı,anneside ben naptım ki diye arkadan söylendi bedduayı inkar etti.....Velhasıl kelam eşini karşına al ,biz kapatalım borcu de!kimseye de minnet etmeyelim de;bak adam nasıl sökülüyor....Eşim ben bunları duyduğum için çok ezildi....herşeyi kendimiz yaptık diye gururlanırım o yüzden ortamda!Emin ol eşinde eğer kendi ödemek zorunda kalıyorsa eziliyor ve itiraf edemiyordur!