- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Kızlar merhaba.
Benim bir görümce adayım var, benden yaşça küçük, evli. Pek anlaşabileceğim biri değil diye hayatıma çok sokmadım. Diğer kardeşlerle sorun yok, sadece ona karşı mesafeliyim. Hani kavga edeceğime baştan merhaba merhaba'da kalayım istedim. Mesafeyi de evlilik hazırlıklarıma müdahale ettiği için koydum. Kendisi kaçarak evlenmiş, ona yapılmayan hiçbir şey bana da yapılmasın istiyor. Kendi ailesi de dahil tabiri caizse onu ve bu tavrını umursamıyor. Buraya kadar sorun yok.
Bu görümce adayım devamlı hamile kalıyor, düşükle sonuçlanıyor. Son 6 ayda 3. düşük yaptı. Az önce öğrendim yine kanaması varmış. Galiba 4. de düşüyor.
Ben hamile kaldığını öğrendiğimde de "e iyi karnı burnunda olunca düğünüme falan müdahale edemez kafam rahat olur" diye düşünmüş, sonra düşüncemden dolayı utanmıştım. Şimdi bugün kanaması olduğunu öğrenince de "inşallah yine hamile kalır da bana çok bulaşamaz" diye düşündüm.
İnanılmaz bencillik ediyorum, aşırı fesat davranıyorum. Halbuki bana bir zarar veremez yani bir sorun olamaz bana. Bebeği olacak diye sevineceğime kendimi düşünüyorum.
Kıskançlık desen yok, mesafeyi koruyamama desen yok. E ben bunu niye yapıyorum?
Böyle yapmak istemiyorum. Tamam kimsenin bu düşüncemi bildiği yok ama ben kendime kızıyorum.
yani çok tuhaf. ilk düşükte zaten doktorlar araştırıyor neden olduğunu kan pıhtılaşması mı ne yani ona göre tedavi veriyrolar. Bunun daha bünyesi kendine gelmeden nasıl hamile kalmayı beceriyor acaba?
Demese bile bünye toplanmadan nasıl tutuyor seboş.evet düşükten sonra doktorlar belli bir süre korunur derler buna kimse bir şey demiyor mu
Demese bile bünye toplanmadan nasıl tutuyor seboş.
Düşükten sonra illa ki regl bozukluğu olur.
Ne bünyeymiş.
Ya bunda fesatlık göremedim demiş çok kişi ama bence var fesatlık. Konu sahibi bile farkında. Konunun başında biri demiş “fesatlık göremedim” diye acaba ilk yorumlar sonraki yorumları etkiliyor mu diye hep düşünmüşümdür. Hatta öyle de bence.bazıları öyle canım
Ya bunda fesatlık göremedim demiş çok kişi ama bence var fesatlık. Konu sahibi bile farkında. Konunun başında biri demiş “fesatlık göremedim” diye acaba ilk yorumlar sonraki yorumları etkiliyor mu diye hep düşünmüşümdür. Hatta öyle de bence.
Yani insan şurada bu kadar düşük yapan birinin ciddi sağlık sorunları varken sadece kendisine dokunmasın diye hamile kalmasını nasıl isteyebilir ki?
yok bence de düşük olsun anlamında değil. Ama kadın yalama olmuş sanki yani hamile kalıyor ve düşüyor. Kalıyor düşüyor. Hepsi hedefte sanki. Bu ayrı bir ironi de..ama hamile kalması illaki düşükle sonuçlanacak anlamına gelmiyor ki yoksa hamile kalsın sonrada düşük olsun anlamında mı düşünmüş ?
yok bence de düşük olsun anlamında değil. Ama kadın yalama olmuş sanki yani hamile kalıyor ve düşüyor. Kalıyor düşüyor. Hepsi hedefte sanki. Bu ayrı bir ironi de..
Yani sebep sonuç ilişkisi düşünmeden denilmiş bir şey gibi.
Yoksa konu sahibi ondan bilinçliyim gibi bir şey dedi. Ona yardım etmesi gerekmez mi?
zaten yakın olup eline ne geçecekse demiyardım konusu onun inisiyatifinde olan bir şey ama sanki görümce laf dinleyecek biri değil ve uzak durmayı tercih ediyor.
zaten yakın olup eline ne geçecekse demi
yazdığım cümleleri doğru aktaramış olabileceğimi düşünüyorum hanfendiKonu sahibi fesat değil ama sen çok fesat geldin bana..
Rabbim böyle düşünmelere devam edip ağlayıp sızlanırsan sana hiç bir zaman evlat vermez..
Allah sizin gibi kadınlardan hepimizi korusun
Amin..
yazdığım cümleleri doğru aktaramış olabileceğimi düşünüyorum hanfendi
keşke herkez benim gibi iyi niyetli olsaben o bayan yüzünden eşimden boşanıyordum nerdeyse
ne huzurumu ne düzenimi bıraktı ilk günden beri sana bu alındı benimki kötü alındı sana iyi alındı tarzında şeyler büyüdü büyüdü en son kayınvalidemle aramızı bozmaya eşimle huzursuz olmaya kadar geldikonuen son artık ben doğuruyorum.erkek torunu ben veriyorum bana daha güzel hediye yapılması gerekiyor dmeye başlandı.yine sesimi çıkartmadım.
benim düşüncelerim bazen kötüye uymaktan kaynkanıyor zaten üzüldüğümüde belirttim.bazen elimde olmadan düşünüyorum çünkü kızınca
siz neden bu kadar kötü yaklaştınız.ben mesajımda ne bedduva nede ah ettim.sadece konu sahibini bazen banada oluyor üstünde durma demek istedim.
yanlış aktardıysam özür dilerim.
bende son 5 aydır deniyorum ama olmuyor sanırım ufak bir sorunumvarsizin gibi bu kadar güzel yazan bir hanfendinin onun çocuğu oluyor diye ağladım demesi bana çok korkunç geldi..
Ben ilişkinizin detayını bilmem ama ne olursa olsun kötü düşünce döner dolaşır sahibini bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?