Fesatlik ve iyi niyet

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
42
Bu devirdi iyi niyetli olursan affedersiniz ama saf sesiz kalirsaniz ezik ben bazilarina hadlerini bidirmekten yoruldum simdi umrumda bile deyileer ve benden cekiniyolar illa dis gostermekmi gerek insana herkes birbirinin hakkina riayet etse herkesi kendi gibi dusunse ne olur ama yok durum bu

Bu ulkede hep boyle
Gecen bir olay yasadim , kibar soyledim yapmadilar , bagirip cagirmaya basladim hemen halloldu
Sonra sinirlerim bozuldu , esimle dertlestik uzun uzun
Neden ya gercekten neden bizim ulkede insanlar kibarliktan , saygidan anlamiyorlar??
Neden her isimizde bagirip cagirmamiz lazim??
Cidden cok sinirlerimi bozuyor bu durum benim , surekli biyerlere birilerini s8kayet ediyorum yada sikayet etmekle tehdit ediyorum , yada bagiriyorum, biktim yeminle

Maalesef illa diş göstermek gerekmiş. Ne yazık ki...
Beni de çok rahatsız ediyor.

Sorun ne ki?
Hepimiz mükemmeliz burada, merak etmeyin. :)
Başımıza ne gelirse iyi niyetten gelir, herkesi kendimiz gibi sanırız filan. Öyle işte. Dışarıdaki herkes kötü, pis.

Ilk basta iyi niyet kullaniyorum. Guzlelikle yaklasiyorm baktm bana boyle dikine dikine gekiyor. Baktm arkamdan ohhh salliyor. Bir firtina kopar hepsini ezer gecerim.rezil ederim. Heleki bana buyuk zarari dokunan dostlarim varsa Eskiden Allaha havale ederim.simdi rezil edip bel alti her yerden vuruyorum

Bazı yılanı tatlı dil deliğinden çıkarıyo, bazı yılanın da başını ezmek gerekiyo bence Yani nabza göre şerbet takılıyorum ben genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…