- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
sevgilim bize sıra gelncede onlar aynını yapacak diyo...
bak canım keşke hiç karışmasaydın ben 6 yıllık evliyim eşim her ay kesin ailesinden birine para yedirir öyle karşılıksız falan çok büyük mevla lar degil ama parçaları bir araya getirince büyük oluyor kiradayız evimizdeki eşyalar 2. el bi çocuk var zaten zor geçiniyorlar yardım etmiyoruz bari paralarını almayalım demezler geçenlerde kv ve kp bize geldiler eşim cüzdanı sehpanın üzerinde unutmus kp oturu oturmaz selam yok sabah yok cüzdanı aldı içinden 10 tl attı cebine sinirden sabaha kadar agladım eşim felaket bozuldu gece içini çeke çeke agladı uyuyup kaldı maalesef böyle aileler var boşver para işlerine karışma kötü olan sen olursunmerhaba bayanlar..sizle paylaşmak istediğim moralimi bozan bi konu var.ben sevgilimle 4 yılı geçti birlikteyim.Bu yaz askere gidecek ve döndüğünde de evlenicez nasipse.Sevgilimin abisi haziranda evleniyo.Ve annesi büyük oğluna evlerini verdi orda yaşayacaklar.abisi tadilatını fln yaptırdı eşyasını koydu yerleşiyolar.Benim sinirimi bozan şey şu...Annesi benim sevgilime demişki askere giderken tazminatını ver abinin borçları için harcayalım demiş.Ve ben bunu duyunca çok sinirlendim..Çünkü biz daha önceden plan yapmıştık sevgilimle,, o tazminat ile ev eşyasının bir kısmını nakit alcaktık.Annesi öyle deyincede benimki bana anlattı abime vericem dedi.Bende sinirli konuştum.Bana neler dedi neler.Ben nekadar da planlıymışım neler düşünüyomuşum böyle o onun abisiymiş ta tabiki vericekmiş abiside düşünmeden ihtiyaç olduğunda geri ödermiş.Beni fesat diye suçlar gibi konuştu
hata yapıyorsun adamı kendinden soğutacaksın bak bi adam para vermeyi kafaya koyduysa verir daha evlenmeden bu kadar müdahil olman sana eksi olarak geri döner ileride karşına çıkar ben sana söyleyim versin boşver heralde düşünecektir nasıl evlenecegini geçineceginibirlikte çabalayıp alabilmek için o parayı abisine vermesini istemiyorum işte.bizim için birikicekti
eviniz olmasını bu kadar istiyorsan biz annemle oturalım diyebilirdin bide bu açıdan düşün misal sevgiliniz kayınızdan pars isteseydiniz ve kız arkadası engellemeye çalışsaydı ?evli olsaydınız belki bi nemze karışabilme hakkınız vardı ama her adam karıştırtmaz o yüzden para meselerine hiç karışmaannesinin şuan yaşadığı ev de onların.o orda yaşayacakmış.büyük oğlu verdiği evde.biz kirada
Bekarken her ay kenara para koymayan evlenince hiç koymaz o parayı unutun siz,erkek arkadaşın kira ödemeyelim ve annem yanlız kalmasın diye beraber oturalım da diyebilirsöyledim ama abisi bizim için para vericekmiş her ay evlendikten sonra ve bizde o verdiği parayla ev taksitine girecekmişiz.peşinat yokken aylık ev taksidi kaç paradır hiç tahmin edemiyo sanırım
Kendisine yapmayan size niye yapsınki Allah aşkına bu çok saçma bir beklentisevgilim bize sıra gelncede onlar aynını yapacak diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?