Ellerinize saglik,basarilar dilerim :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlarellerinize sağlık, sunum çok çekici, başarılar dilerim..
Ablacım çok teşekkür ederimVuslatcım ellerine sağlık harika olmuş çok beğendim başarılar dilerim sanada
Çok teşekkür ederim LisacımVuslat cığım,harika görünüyor,sunum muhteşemEllerine sağlık ve bol şanslar canım
Aslında buralardayım Vuslatcığım ama pek sohbet edecek vaktim olmuyor.İşler için girip çıkıyorum.Olduğum zamanlardada senle denk gelmedik hiç.Biraz işlerim var onları yoluna koyayım bol bol sohbet ederiz arkadaşımAblacım çok teşekkür ederimSana da tekrardan bol şans ablcım
Çok teşekkür ederim LisacımUzun süredir sohbet edemiyoruz özlettin kendini
Tamam canım benimAslında buralardayım Vuslatcığım ama pek sohbet edecek vaktim olmuyor.İşler için girip çıkıyorum.Olduğum zamanlardada senle denk gelmedik hiç.Biraz işlerim var onları yoluna koyayım bol bol sohbet ederiz arkadaşım
Teşekkür ederim bitanemTamam canım benimİşlerinde kolaylıklar Lisacım
Çok teşekkür ederimEllerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimÇok güzel görünüyor.Bayıldımmm. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederimSunumun çok hoş. Ayrıca fesleğenli makarnaya bayılırım. Eline sağlık.
Teşekkür ederimHarika görünüyor ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim taze gelinellerine saglık vuslat :)
.:q yenı gördüm galıba :q yoksa yenı görmedım mı?Teşekkür ederim
Teşekkür ederim taze gelin
Bu arada sen daha yeni mi gördün benim tarifi
Halbu ki kullanıcı adımı değiştirip koca koca harflerle yazmıştım, göze çarpmak için.:q yenı gördüm galıba :q yoksa yenı görmedım mı?
ama yenı gördum dıye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?