• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA sonucu yüksek risk

Teşekkür ederim İnşALLAH bende güzel haberler alırım. Salı günü yapıldı haftaya çıkar belki
İnşallah. Ön sonuç zaten down sendromu ile ilgili oluyor. Güzel haberlerle sizi rahatlatırlar umarım:KK200:

İnşallah. Ön sonuç zaten down sendromu ile ilgili oluyor. Güzel haberlerle sizi rahatlatırlar umarım:KK200:
Diğeri ne oluyor acaba. Ya şimdi doktorun da rahatlatıcı açıklama yapması güzel olur . Genetikteki bii tuhaftı ama bakalım hayırlısı. Ne yazıyor tam be diyorlar kusura bakmayın çok sordum ama beni en iyi siz anlarsınız

Diğeri ne oluyor acaba. Ya şimdi doktorun da rahatlatıcı açıklama yapması güzel olur . Genetikteki bii tuhaftı ama bakalım hayırlısı. Ne yazıyor tam be diyorlar kusura bakmayın çok sordum ama beni en iyi siz anlarsınız
Estağfurullah ne kusuru. Ne hissettiğinizi en iyi ben bilirim. Ben size özelden mesaj atayım. Benim ön sonuç raporunu göndereyim.

Gözunuzaydın çok şükür sağlıkla kucagınıza alın ınşallah🤲

Geçen Cuma yaptırdım. O da ayrı bir stres olmuştu bana. Ya bebeğe zarar gelirse diye korktum ama şükür kazasız belasız yaptılar. Ön sonuçlar 10 güne çıkar dediler. Kesin sonuçlar daha uzun sürebilirmiş. Bebeğe çok hareketli dediler. Ultrasonda herhangi bir sorun yoktu.Ben de bu süreçte stresten midir nedir, sanki bebeğin hareketlerini hissediyorum. Sanki karnında minik bir kelebek uçuşuyo gibi. Onu hissettikçe daha çok bağlanıyorum.

Umarım siz de hayırla kazasız belasız atlatır ve güzel haberler alırsınız🙏🏻
Canım son durumun nedir inşallah güzel haberler almışsındır 🫂🌸🌱

İkili dörtlü test yaptırmadım ben. Direkt fetal DNA yaptırdım. Risk oranı olarak bir sayı verilemdi. Sadece "Yüksek Risk" dendi. Detaylı ultrason yapıldı. Sorun görülmedi. Ama zihinsel bir problem olabilir diye amniyosentez önerildi. Yaptırdım. Ön sonuç 1 haftada, kesin sonuç 4 haftada geldi. İkisi de temiz çıktı.

İnşallah siz de güzel haberler alırsınız🌸 Burada benim durumunda olan çok insan varmış. Mesajları görmüşsünüzdür. Hasta denen bebekler sağlıklı çıkıyor çok şükür. Ama yine de tedbirli olmak lazım. Allah yardımcınız olsun🌸🌿
O kadar çok sevindim ki sizin adınıza başta okurken dualar ettim.allahim.sonuc kötüyse kaderi sana kalmasın o vicdan azabını çekme diye çünkü genelde birçok insan aldırmak istiyor ama sen her şekilde kabul edecek bir anneymissin emanet diye rabbimde yüzüne gülmüş 🥰 çok mutlu oldum senin adına evladını kolaylıkla sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲🏻😘

Back
X