- 28 Aralık 2024
- 9
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi MotherofthegirlinHeaven
-
Hatta eğer bebekte bir rahatsızlık varsa yüzde 98 olasılıkla düştüğünü, amniyosentez haftasına kadar düşüğün gerçekleşebileceğini okuduğum için çok tedirgin olmuştum. Düşmediyse sağlıklı olma olasılığı git gide artıyormuşŞu an 15. Haftaya girdim. Ultrasonda erkek dendi. Çok net göründü. Testi yapan uzman 46xy ve 45x0lı hücre kombinasyonu olabileceğini söyledi
Hayırlısı olsun inşallah haftaya tekrar haberleşiriz buradan ben de perinatolojiden randevu aldım haftaya ctesi gideceğimŞu an 15. Haftaya girdim. Ultrasonda erkek dendi. Çok net göründü. Testi yapan uzman 46xy ve 45x0lı hücre kombinasyonu olabileceğini söyledi
Merhaba yalancı pozitif derken neyi kastettiniz? Fetal DNA da bazı hastalıklar var olarak görünüp Amniyosentezde yok olanlar varMerhaba , test sonucunda bu şekilde pozitif alan oldu mu daha önce ? Yabancı kaynaklarda çok fazla yalancı pozitif vaka var ancak bizde bir bilgiye ulaşamıyorum ..
Merhaba perinatolojiye gittiniz mi acaba nasıl gectiHayırlısı olsun inşallah haftaya tekrar haberleşiriz buradan ben de perinatolojiden randevu aldım haftaya ctesi gideceğim
Merhaba haftaya gideceğiz 1martta ben buraya yazacağım sonuçları inşallah temiz çıkarMerhaba perinatolojiye gittiniz mi acaba nasıl gecti
İnşallah çok güzel gecerMerhaba haftaya gideceğiz 1martta ben buraya yazacağım sonuçları inşallah temiz çıkar
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Siz gittiniz mi detaylıyaİnşallah çok güzel gecer
Yarın benim randevum da şehir hastanesindeÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Siz gittiniz mi detaylıya
Olumsuz bir durum var mı sizde yoksa rutinde olduğu için mi gidiyordunuzYarın benim randevum da şehir hastanesinde
İkilim riskli gelmişti baska olumsuz bir durum yoktu bugün detaylım da güzel geldi elhamdülillah inşallah sizinki de çok güzel gecerOlumsuz bir durum var mı sizde yoksa rutinde olduğu için mi gidiyordunuz
Masallah çok mutlu oldum gerçekten darısı başıma inşallahİkilim riskli gelmişti baska olumsuz bir durum yoktu bugün detaylım da güzel geldi elhamdülillah inşallah sizinki de çok güzel gecer
Rabbim tüm bekleyen annelerin gönüllerini feraha çıkarsın inşallahMasallah çok mutlu oldum gerçekten darısı başıma inşallah
Masallah çok mutlu oldum gerçekten darısı başıma inşallah
Bugün aldığım haber sonrası buradaki yorumları okudum. sonucunuz güzel çıkmıştır, bizlere de umut olur umarım?Masallah çok mutlu oldum gerçekten darısı başıma inşallah
Ben amniyosentez yaptırmadım o yüzden kesin bir sonuç yok elimde ama herşey yolunda ilerliyor çok şükür eğer bir hastalık olsa detaylıda tespit edilme ihtimali yüksek olurdu demişlerdi. Bir kızımız olacak inşallah. İçim çok rahat niyeyse bir problem olduğunu düşünmüyorum en azından allaha şükür ki şuan için eğer bir rahatsızlık varsa bile çözülmeyecek bir derdimiz yok gibi görünüyor. Stres insanı çok yoruyor inanın ki. En başından itibaren başlıyoruz yok kese oluştu mu kalbi atıyor mu iç organları gelişecek mi sorular asla bitmiyor. Ben etrafımda tanıdığım en soğukkanlı insandım ama bu süreçte ayakta dik durmak zor oluyormuş gerçekten, en önemlisi stres bebeği çok korkutuyor onun bizden başka kimsesi yok onu korkutmaya hakkımız olduğunu düşünmüyorum o yüzden kesinlikle herseyin iyi olacağına İnanmak zorundayız bence doğrusu bu. Buna inanınca da her sonuç da güzel geliyor gerçekten allahın izniyleBugün aldığım haber sonrası buradaki yorumları okudum. sonucunuz güzel çıkmıştır, bizlere de umut olur umarım?
Sonuç ne çıktı acaba ? Bana da yüksek risk dendi. Fetal DNA da çıktı. Ultrason da bebeğin burun kemiği 2.4 çıktı. Anlamlandırmadim.Bu sonucu tek alan ben miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?