Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hangi firmaya yaptırdınız acaba? Biz çok kararsız kaldık panaroma düşünüyoruz ama deneyim yaşayan anneler bilgilerini paylaşabilir mi hangi firmayı seçtiniz sonuçlar kaç günde geldi, doğru çıktı mı? Neler yaşadınız?
Merhaba ben de panaroma firmasini düşünüyorum çünkü Zeynep Kamil de orayi tavsiye ettiler ama ben de merak ediyorum deneyimi olan varsa henüz dokuzuncu haftadayim
Hangi firmaya yaptırdınız acaba? Biz çok kararsız kaldık panaroma düşünüyoruz ama deneyim yaşayan anneler bilgilerini paylaşabilir mi hangi firmayı seçtiniz sonuçlar kaç günde geldi, doğru çıktı mı? Neler yaşadınız?
Merhaba ben de panaroma firmasini düşünüyorum çünkü Zeynep Kamil de orayi tavsiye ettiler ama ben de merak ediyorum deneyimi olan varsa henüz dokuzuncu haftadayim
Panaroma kesinikle en iyilerinden. Benim sonucum 1 haftada elime ulaştı, o bir haftalık süreçte de takip numarasıyla adım adım izleyebildim kargoyu. Amerika’ya gidiyor verileriniz bunu izleyebiliyorsunuz. Fiyat olarak diğer firmalardan fazla olsa da içiniz kesinlikle çok rahat ediyor.