Fetal Dna Testi

20. Hafta perinatoloji uzmanına gidip detaylı ultrasona gireceksiniz. Onu geçince rahat bir nefes alır gönlünüzce alışveriş yaparsınız ❣️
Buna ben de katiliyorum. Tek cop almadim 6. Ayimin bitisine kadar. Allah muhafaza tanidiklarin bebisi melek oldu 6.Ay gibi odasina varana kadar dosemis kizcagiz aylarca :(( kapanip kapanip agliyormus odaya dedi annem icim parcalandi:(( biz de iyice saglikli olduguna emin olmadan hicbisey hazirlamadik. Tulum bile almadim. Sonradan da zaten gerek kalmadi herkes baya bisey verdi. Cocugun ilk 9 ay hic kiyafete ihtiyaci kalmadi gibi bisi oldu:) benim esim cok garanticidir onun huyu ve annemin anlattiklari da beni cok etkiledi. Ben daha camasirlarini yeni yikayip utuleyip artik yerlestiricem. Alisveris icin bence cok stres yapmayin. Olay parada bitiyor. Ben sadece marka belirledim. Arastirdim izledim. Sonra zamani gelince cat cat caf aldim. İki gun kargocu akinina ugradi ev sanki ama hersey tamamdi bile.

Buna ben de katiliyorum. Tek cop almadim 6. Ayimin bitisine kadar. Allah muhafaza tanidiklarin bebisi melek oldu 6.Ay gibi odasina varana kadar dosemis kizcagiz aylarca :KK43:( kapanip kapanip agliyormus odaya dedi annem icim parcalandi:KK43:( biz de iyice saglikli olduguna emin olmadan hicbisey hazirlamadik. Tulum bile almadim. Sonradan da zaten gerek kalmadi herkes baya bisey verdi. Cocugun ilk 9 ay hic kiyafete ihtiyaci kalmadi gibi bisi oldu:) benim esim cok garanticidir onun huyu ve annemin anlattiklari da beni cok etkiledi. Ben daha camasirlarini yeni yikayip utuleyip artik yerlestiricem. Alisveris icin bence cok stres yapmayin. Olay parada bitiyor. Ben sadece marka belirledim. Arastirdim izledim. Sonra zamani gelince cat cat caf aldim. İki gun kargocu akinina ugradi ev sanki ama hersey tamamdi bile.

Yakın arkadaşım 2 defa üst üste düşük yaptı. Biri 10 haftalık biri 16 haftalık. Evi eşyayla doldurmuştu ikisinde de. O eşyalardan kopma kısmı çok acı oldu gördüm. Üçüncü de çok şükür oldu ama bu sefer doğuma kadar çöp alamadı. Doktor al dese de alamadı. Ben de o süreçlere tanık olduğum için detaylıyı geçince gerçekten gebe olduğuma ikna olmuştum. Sonrasında bile bir sürü zaman oluyor zaten. 32. Hafta her şeyim tamamdı.

Testi yaptırdığımız yer çok tercih edilen bi merkezdi çok şükür temiz çıktı ama malesef etraftan cinsiyetin değişebileceğinide söylüyorlar insanın kafası karışıyor bu 3.tüp bebek denememdi haliyle alışveriş yapmaya heves ediyorum
Etrafınızda bunu söyleyenler bilinçli insanlar mı önce bunu bir sorgulamanız gerekir. Ultrasona göre cinsiyet tahmininde tabi ki değişiklikler olabiliyor ama bahsettiğiniz şey fetal dna testi. Bu test sonucunda kız çıkıp sonradan erkek olduğunu ögrenen yakınlarınız yoksa çevrenizin konuşmalarına da kulak asmanız için bir gerekçe yok demektir. Onu söyleyenlere bir sorun bakalım fetal dna testi ne demek diye acaba biliyorlar mı?

Benim doktorum erkek demisti fetal dna dada kesin erkek cikti sonuclar kesin diye biliyorum

Merhaba lar nerede fetal DNA test yaptirdiniz hastane il ilçe neresi bilgi verirseniz sevinirim ve fiyatı nedir.??

Back
X