- Konu Sahibi kzlaslangsk
-
Detaylıya gittim normalde 1 saat 45 dakika süren detaylı 20 dk sürdü 3 saniye baktı kız dedi şişlik vardır dedi geçti çift cinsiyet vs değilmiş kendi Dr uma gittim çıkıntının hala olduğunu ama ufak olduğunu kızlara çizgi göremediğini ama testisleride göremediğini bacakların çok kapalı olduğunu söyledi beklemeye devam anlıycağınız detaylı ultrasona giderken ki ben diğer gebeliklerimde öyle yapmıştım mutlaka ya kendi şahsi doktorunuz tavsiye etsin yada çevrenizden birileri gitmiş bulunsun ben internetten bakıp gittim sonuç buSiz naptınız son durum nedir
Umarım yakında herşey netliğe kavuşur, çok stresli üzücü şeyler Allah hiçbir hamileyi belirsizlikte bırakmasın çok zorDetaylıya gittim normalde 1 saat 45 dakika süren detaylı 20 dk sürdü 3 saniye baktı kız dedi şişlik vardır dedi geçti çift cinsiyet vs değilmiş kendi Dr uma gittim çıkıntının hala olduğunu ama ufak olduğunu kızlara çizgi göremediğini ama testisleride göremediğini bacakların çok kapalı olduğunu söyledi beklemeye devam anlıycağınız detaylı ultrasona giderken ki ben diğer gebeliklerimde öyle yapmıştım mutlaka ya kendi şahsi doktorunuz tavsiye etsin yada çevrenizden birileri gitmiş bulunsun ben internetten bakıp gittim sonuç bu
Günlerdir sizden tek bir mesaj bekliyorum tek umut kaynağım sizin yazdıklarınız..Siz naptınız son durum nedir
3 Prof. Gittim hepsi kız dedi DNA’yı ikinci kez tekrarladılar XY çıkıyor böyle çıkınca da hepsi y kromozomu boşuna olmaz var ise genetik hastalık vardır xx çıkması mucize falan diyorlarMerhaba bize de öyle demişlerdi başta sonrasında amniyosentez sonucumu gönderince kabul ettiler hata olmuş diye
Ben araştırırken plasentada mozaiklik diye birşey olduğunu görmüştüm belki bizimki öyle bişeydir. Benim amniyosentez sonucum xx çıktı ama amniyosentez daha güvenilir ve kesin sonuç dedi doktor3 Prof. Gittim hepsi kız dedi DNA’yı ikinci kez tekrarladılar XY çıkıyor böyle çıkınca da hepsi y kromozomu boşuna olmaz var ise genetik hastalık vardır xx çıkması mucize falan diyorlar
Peki ilk bebeğiniz miydi benim öyle ve hatta tüp bebekBen araştırırken plasentada mozaiklik diye birşey olduğunu görmüştüm belki bizimki öyle bişeydir. Benim amniyosentez sonucum xx çıktı ama amniyosentez daha güvenilir ve kesin sonuç dedi doktor
Ben araştırırken plasentada mozaiklik diye birşey olduğunu görmüştüm belki bizimki öyle bişeydir. Benim amniyosentez sonucum xx çıktı ama amniyosentez daha güvenilir ve kesin sonuç dedi doktorBen fetali tekrarlatmadım direkt amniyosentez yaptırdım benimki yenilenseydi büyük ihtimal yine xy çıkardı. Bilmiyorum nadir olan şeyler bunlar ama umarım sizin amniyosentez de ultrason ile uyumlu çıkar3 Prof. Gittim hepsi kız dedi DNA’yı ikinci kez tekrarladılar XY çıkıyor böyle çıkınca da hepsi y kromozomu boşuna olmaz var ise genetik hastalık vardır xx çıkması mucize falan diyorlar
Evet ilk gebeliğim benimki doğal yolla oldu. Sizin tüp bebekse ikiz kaybı varsa diğer bebeğe ait dna yı tespit etmiş olabilir fetal dnaPeki ilk bebeğiniz miydi benim öyle ve hatta tüp bebek
Ben istanbuldayım. Bence endişelenmeyin amniyosentez sonucu yarın mı çıkacakPeki hangi şehirde yaşıyorsunuz Ankara ise önereceğiniz doktor var mı
Tek embriyoydu benim nadirde olsa içerde çoğalabilme ihtimali varmış.. bana çok dua edin tek umut kapım sizin yaşadığınız olayla aynı olmasıEvet ilk gebeliğim benimki doğal yolla oldu. Sizin tüp bebekse ikiz kaybı varsa diğer bebeğe ait dna yı tespit etmiş olabilir fetal dna
İntergene verdiğimiz yarın, şehir hastahanesinde olan örnek ise 10-15 güne kadar çıkar dedilerBen istanbuldayım. Bence endişelenmeyin amniyosentez sonucu yarın mı çıkacak
siz kaçıncı hafta da yaptırdınız testi ve fetal fraksiyon kaçtıİntergene verdiğimiz yarın, şehir hastahanesinde olan örnek ise 10-15 güne kadar çıkar dediler
12. Haftada yaptırdım fetal franksiyon %12.70 ikinci testi geçtiğimiz hafta yani 20. Haftada yaptılar onun sonucunu göndermediler sadece doktorum aracılığı ile cinsiyetin tekrar xy olduğunu söylediler…siz kaçıncı hafta da yaptırdınız testi ve fetal fraksiyon kaçtı
Peki sizin kaçtısiz kaçıncı hafta da yaptırdınız testi ve fetal fraksiyon kaçtı
İnşallah yarın hayırlı haberler alırsınız bizimki gibi bi yanlışlık olmuştur inşallah12. Haftada yaptırdım fetal franksiyon %12.70 ikinci testi geçtiğimiz hafta yani 20. Haftada yaptılar onun sonucunu göndermediler sadece doktorum aracılığı ile cinsiyetin tekrar xy olduğunu söylediler…
Yemeden içmeden kesildim 4 kg verdim nefes alamıyorum
Ben normalde yaptırmayacaktım işte başlıkta yazdığım gibi burun ölçümü hatası yüzünden 21. Haftada yaptırdım.Peki sizin kaçtı
Fetal franksiyon peki sizin daha mı düşüktüİnşallah yarın hayırlı haberler alırsınız bizimki gibi bi yanlışlık olmuştur inşallah
Ben normalde yaptırmayacaktım işte başlıkta yazdığım gibi burun ölçümü hatası yüzünden 21. Haftada yaptırdım.
Benim yüzde 5 di evetFetal franksiyon peki sizin daha mı düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?