- 17 Kasım 2025
- 27
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi kzlaslangsk
-
Anladım dilerim benimde hatadır dualarınızı bekliyorum
Tamamdır yarın güzel haberlerinizi bekliyorum bence sizin de sonucunuz farklı sebeplerden ötürü yanlış çıkmıştır.
Peki galen aracılığı ile mi yaptırdınız sizde?
Bu arada bizde sonuçları beklerken aynı şeyleri bize de söylediler şimdiye dek yanılma olmadı dediler cinsiyet konusunda. Ama amniyosentez yaptırdığım doktor daha önce böyle şeylerle karşılaştığını ve genelde amniyosentez sonucunun ultrason ile uyumlu çıktığını söylemişti bize nitekim öylede oldu. Genetik hastalıklar çok nadir şeyler dedi akraba evliliği vs yoksa.Yok ben özel polikliniğim aracılığı ile yaptırdım
yarın aydınlığa kavuşmanızı yürekten diliyorumYok ben özel polikliniğim aracılığı ile yaptırdım
Ya içimi rahatlatan tek kişi siz oldunuz Allah razı olsun akraba evliliği yok bizde ona rağmen asla bana bu şekilde konuşan olmadı hepsi nadir vaka diye gözlerini dört açmış durumdaBu arada bizde sonuçları beklerken aynı şeyleri bize de söylediler şimdiye dek yanılma olmadı dediler cinsiyet konusunda. Ama amniyosentez yaptırdığım doktor daha önce böyle şeylerle karşılaştığını ve genelde amniyosentez sonucunun ultrason ile uyumlu çıktığını söylemişti bize nitekim öylede oldu. Genetik hastalıklar çok nadir şeyler dedi akraba evliliği vs yoksa.
Çok teşekkür ederim size yazacağım mutlakayarın aydınlığa kavuşmanızı yürekten diliyorumumarım başka kimsenin de başına gelmez böyle şeyler
Benim gittiğim bi kaç dr da aynı şekilde yaklaştı çok korktuk ama amniyosentez yapan doktor böyle demişti. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle içinizi ferah tutun iyi akşamlarYa içimi rahatlatan tek kişi siz oldunuz Allah razı olsun akraba evliliği yok bizde ona rağmen asla bana bu şekilde konuşan olmadı hepsi nadir vaka diye gözlerini dört açmış durumda
Benim gittiğim bi kaç dr da aynı şekilde yaklaştı çok korktuk ama amniyosentez yapan doktor böyle demişti. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle içinizi ferah tutun iyi akşamlar
Merhaba benim de durumum biraz benzer. 14+1'deyim, fetal dna'da cinsiyet belirlenemedi, cinsiyet anomalisi de belirlenemedi, olması gerekenden daha az miktarda y kromozomu görülmüş, usg'de bebiş erkek ve bulguları normal çok şükür. Doktor amniyosentez önerdi, büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi, küçük ihtimal mozaiklik olabilirmis.Çok teşekkür ederim size yazacağım mutlaka
Bir sorun çıkmaz inşallah amniyosentez kesin sonuç yaptırmakta risk olsa daMerhaba benim de durumum biraz benzer. 14+1'deyim, fetal dna'da cinsiyet belirlenemedi, cinsiyet anomalisi de belirlenemedi, olması gerekenden daha az miktarda y kromozomu görülmüş, usg'de bebiş erkek ve bulguları normal çok şükür. Doktor amniyosentez önerdi, büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi, küçük ihtimal mozaiklik olabilirmis.
Siz kime yaptırdınız, özelde olduysa doktor ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız mesaj aracılığıylaBir sorun çıkmaz inşallah amniyosentez kesin sonuç yaptırmakta risk olsa da
Amniyosentez i çam sakurada yaptırdım devlet hastanesiSiz kime yaptırdınız, özelde olduysa doktor ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız mesaj aracılığıyla
Ne kadar sürdü peki sonuç çıkması? Mikroarray ve karyotip mi yapıldıAmniyosentez i çam sakurada yaptırdım devlet hastanesi
Doktor ismi de paylaşır mısınızAmniyosentez i çam sakurada yaptırdım devlet hastanesi
Fish diye hızlı test yapıldı önce 1 haftada çıktı sonuç sonra daha detaylı bakıldı sizin bahsettiğiniz oluyor herhalde onun sonucu 1 buçuk ay sonra çıktıNe kadar sürdü peki sonuç çıkması? Mikroarray ve karyotip mi yapıldı
Hangi şehirdesiniz snkaraysa ali ipek e gitmenizi öneriirnDetaylıya gittim normalde 1 saat 45 dakika süren detaylı 20 dk sürdü 3 saniye baktı kız dedi şişlik vardır dedi geçti çift cinsiyet vs değilmiş kendi Dr uma gittim çıkıntının hala olduğunu ama ufak olduğunu kızlara çizgi göremediğini ama testisleride göremediğini bacakların çok kapalı olduğunu söyledi beklemeye devam anlıycağınız detaylı ultrasona giderken ki ben diğer gebeliklerimde öyle yapmıştım mutlaka ya kendi şahsi doktorunuz tavsiye etsin yada çevrenizden birileri gitmiş bulunsun ben internetten bakıp gittim sonuç bu
Ne kadar sürdü peki sonuç çıkması? Mikroarray ve karyotip mi yapıldı
Bize fish yapılacak demişlerdi ama QF-PCR yöntemi yazıyodu ön sonuç kağıdında ikisi farklı mı bilmiyorumFish diye hızlı test yapıldı önce 1 haftada çıktı sonuç sonra daha detaylı bakıldı sizin bahsettiğiniz oluyor herhalde onun sonucu 1 buçuk ay sonra
İşlem yapan doktorun adını hatırlıyor musunuz? Çok sağ olun birçok soru işareti aydınlandı. İnşallah güzel haberler alırızAmniyosentez i çam sakurada yaptırdım devlet hastanesi
Verdaydı ismiİşlem yapan doktorun adını hatırlıyor musunuz? Çok sağ olun birçok soru işareti aydınlandı. İnşallah güzel haberler alırız
Umarım yakında herşey netliğe kavuşur, çok stresli üzücü şeyler Allah hiçbir hamileyi belirsizlikte bırakmasın çok zo
Hangi şehirdesiniz snkaraysa ali ipek e gitmenizi öner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?