Fetal dna testinde bebeğin cinsiyeti yanlış çıktı

Yok ben özel polikliniğim aracılığı ile yaptırdım
Bu arada bizde sonuçları beklerken aynı şeyleri bize de söylediler şimdiye dek yanılma olmadı dediler cinsiyet konusunda. Ama amniyosentez yaptırdığım doktor daha önce böyle şeylerle karşılaştığını ve genelde amniyosentez sonucunun ultrason ile uyumlu çıktığını söylemişti bize nitekim öylede oldu. Genetik hastalıklar çok nadir şeyler dedi akraba evliliği vs yoksa.

Ya içimi rahatlatan tek kişi siz oldunuz Allah razı olsun akraba evliliği yok bizde ona rağmen asla bana bu şekilde konuşan olmadı hepsi nadir vaka diye gözlerini dört açmış durumda

Ya içimi rahatlatan tek kişi siz oldunuz Allah razı olsun akraba evliliği yok bizde ona rağmen asla bana bu şekilde konuşan olmadı hepsi nadir vaka diye gözlerini dört açmış durumda
Benim gittiğim bi kaç dr da aynı şekilde yaklaştı çok korktuk ama amniyosentez yapan doktor böyle demişti. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle içinizi ferah tutun iyi akşamlar

Benim gittiğim bi kaç dr da aynı şekilde yaklaştı çok korktuk ama amniyosentez yapan doktor böyle demişti. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle içinizi ferah tutun iyi akşamlar
Çok teşekkür ederim size yazacağım mutlaka
Merhaba benim de durumum biraz benzer. 14+1'deyim, fetal dna'da cinsiyet belirlenemedi, cinsiyet anomalisi de belirlenemedi, olması gerekenden daha az miktarda y kromozomu görülmüş, usg'de bebiş erkek ve bulguları normal çok şükür. Doktor amniyosentez önerdi, büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi, küçük ihtimal mozaiklik olabilirmis.

Bir sorun çıkmaz inşallah amniyosentez kesin sonuç yaptırmakta risk olsa da

Hangi şehirdesiniz snkaraysa ali ipek e gitmenizi öneriirn

Ne kadar sürdü peki sonuç çıkması? Mikroarray ve karyotip mi yapıldı
Fish diye hızlı test yapıldı önce 1 haftada çıktı sonuç sonra daha detaylı bakıldı sizin bahsettiğiniz oluyor herhalde onun sonucu 1 buçuk ay sonra
Bize fish yapılacak demişlerdi ama QF-PCR yöntemi yazıyodu ön sonuç kağıdında ikisi farklı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…