• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı?

gunesh9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
1.831
921
43
37
Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar

İğneyi bırakın kan alınacağı güne kadar demediler mi? Ben iğneyi bırakmıştım kan alınacağı için

Doktorunuz kımı bende o fırmya ile verdım osman beyle muhatap oldum. Ben
Ben ipek hanımla görüştüm hangi ildesin? Ben iğne vs hiçbir şey kullanmıyorum 12+3te verdim sen sanırım biraz erken vermiş olmuşsun canım o yüzden olabilir

Ben ipek hanımla görüştüm hangi ildesin? Ben iğne vs hiçbir şey kullanmıyorum 12+3te verdim sen sanırım biraz erken vermiş olmuşsun canım o yüzden olabilir
Ben ıstanbuldayım , 10+3 de versım bırde oksapar kan sulandırıcı kullanıyordım işde bugunaradılar yetersız yarın bur daha vercem yarın tam 12 hafta oluyır bakalım

Ben ıstanbuldayım , 10+3 de versım bırde oksapar kan sulandırıcı kullanıyordım işde bugunaradılar yetersız yarın bur daha vercem yarın tam 12 hafta oluyır bakalım
Kan verdiğinin kaçıncı günümde aradılar canım tekrar vermelisiniz diye

Bana 7 dedı haftasına denk gelıyor dıye cuma dedı bakalım düşün 10 gun once ben vermısdım cvb beklıyordum bir daha verdım
Ay benim de içime kurt düştü 10 gün bayıla bayıla bekleyip hadi gel bi daha ver derse😞 gerçi benim 11+6da verdim yani DNA bulurlar inşallah

Back
X