Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ücretli , 35 üstü hamilelikde öneriliyor çoğu zaman veya genetık sorun varsa falan doktor daha kesın bılgı verırFetal DNA testi ücretli mi? Yapmak zorunlu mu yoksa isteğe bağlı mı
Ne kadar peki ucretiEvet ücretli , 35 üstü hamilelikde öneriliyor çoğu zaman veya genetık sorun varsa falan doktor daha kesın bılgı verır
Hayr demedıler bana öğle bir şey . Şimdide deıdler yapmadan gel zaten 12 de yapıyorım sabah gıdıb vercemİğneyi bırakın kan alınacağı güne kadar demediler mi? Ben iğneyi bırakmıştım kan alınacağı için
Ne kadar peki ucreti
Bugün sabah kan verdim canım Fetal DNA için, Nevagen firmasıyla çalışıyormuş doktorum 14bin tl ödeyeceğizNe kadar peki ucreti
Doktorunuz kımı bende o fırmya ile verdım osman beyle muhatap oldum. BenBugün sabah kan verdim canım Fetal DNA için, Nevagen firmasıyla çalışıyormuş doktorum 14bin tl ödeyeceğiz
Ben ipek hanımla görüştüm hangi ildesin? Ben iğne vs hiçbir şey kullanmıyorum 12+3te verdim sen sanırım biraz erken vermiş olmuşsun canım o yüzden olabilirDoktorunuz kımı bende o fırmya ile verdım osman beyle muhatap oldum. Ben
Ben ıstanbuldayım , 10+3 de versım bırde oksapar kan sulandırıcı kullanıyordım işde bugunaradılar yetersız yarın bur daha vercem yarın tam 12 hafta oluyır bakalımBen ipek hanımla görüştüm hangi ildesin? Ben iğne vs hiçbir şey kullanmıyorum 12+3te verdim sen sanırım biraz erken vermiş olmuşsun canım o yüzden olabilir
Kan verdiğinin kaçıncı günümde aradılar canım tekrar vermelisiniz diyeBen ıstanbuldayım , 10+3 de versım bırde oksapar kan sulandırıcı kullanıyordım işde bugunaradılar yetersız yarın bur daha vercem yarın tam 12 hafta oluyır bakalım
31 maysda verdım bugun aradılar yenı 10 sadece araya bayramgırdı yaKan verdiğinin kaçıncı günümde aradılar canım tekrar vermelisiniz diye
Sızın sonuç çıkdımı ne zaman verdınız?Kan verdiğinin kaçıncı günümde aradılar canım tekrar vermelisiniz diye
Ben de dün verdim henüz canımSızın sonuç çıkdımı ne zaman verdınız?
Bende bugun verdım sabah gelen hafta cuma çıkar dedılerBen de dün verdim henüz canım
Bana 10 iş günü içinde dediler ama gerçekten günler geçmeyi bıraktı gibiBende bugun verdım sabah gelen hafta cuma çıkar dedıler
Bana 7 dedı haftasına denk gelıyor dıye cuma dedı bakalım düşün 10 gun once ben vermısdım cvb beklıyordum bir daha verdımBana 10 iş günü içinde dediler ama gerçekten günler geçmeyi bıraktı gibi![]()
Ay benim de içime kurt düştü 10 gün bayıla bayıla bekleyip hadi gel bi daha ver derseBana 7 dedı haftasına denk gelıyor dıye cuma dedı bakalım düşün 10 gun once ben vermısdım cvb beklıyordum bir daha verdım
InshAllah bende kı sebeb oksparı yapıb vermemiş yani sizde olmaz bir şeyAy benim de içime kurt düştü 10 gün bayıla bayıla bekleyip hadi gel bi daha ver dersegerçi benim 11+6da verdim yani DNA bulurlar inşallah