• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı?

Hayır kuzum kan sulandırıcı kullanmıyorum. Hatta hiç bişe kullanmıyorum. İlk testi verirken duphaston kullanıyordum. 2. Testi verirken de sadece vitamin ilacı kullanıyordum. Onun haricinde başka birşey kullanmıyordum. Ben de iskendrrunda palmiye hastahanesine normalde gidiyorum. İpek hanımla görüşüyorum. Demekki aynı kişidir muhtemelen. Fetal fraksiyon bazı insanlar da geç anne kanına girebiliyormuş. Bunu anladık. İkinci testte de quailty control parametre yetersizliği ne anlamadım. Yeni verdiğim kan da bir kaç gün sonra çıkar. İnşallah rabbim iyi sonuç almayı nasip eder🤲
Amin canım inşallah en hayırlı güzel sonuçları alırsın🙏🏻💖

Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar
Fetal veriyorken kan sulandırıcıyı son gün kullanma demişti doktorum. Etkiliyor demişti. Sırf bu yüzden 12. haftada yaptırdım. İğnem de bitiyordu. 10. hafta olduğu için de olabilir, iğneden kaynaklı da olabilir. Endişelenmeyin🙏🏻

Fetal veriyorken kan sulandırıcıyı son gün kullanma demişti doktorum. Etkiliyor demişti. Sırf bu yüzden 12. haftada yaptırdım. İğnem de bitiyordu. 10. hafta olduğu için de olabilir, iğneden kaynaklı da olabilir. Endişelenmeyin🙏🏻
Evet ondan dolayı olmuşfu ıkıcı defa verdım sorun çıkmadı bu hafta zaten sezeryan olcam ))))

Back
X