- 12 Ekim 2023
- 860
- 698
- 23
- 27
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımızaInshAllah bende kı sebeb oksparı yapıb vermemiş yani sizde olmaz bir şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımızaInshAllah bende kı sebeb oksparı yapıb vermemiş yani sizde olmaz bir şey
Amın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum varİnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımıza![]()
Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canımAmın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum var
11-14 hafta( ense kalıgı falan ölçülüyor ) arası ılk 2 cıde 21-24 hafta arası ( perınatolok yapıyor bunu ıkısınde) ınterntde araşdır ıstersenAa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım
Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyımAa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım
Ayy canım hayırlı olsunBen gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım
Teşekkurler canım ınshAllah sende guzel haber alırsın kesın demedı yüzde 95 dedı işde deyalı ultrason fetal dna ıle kesın olur dedı ama orda bir şey çıkmaz dedı ultrasonda her şey iyi dedıAyy canım hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah
maşallah darısı ben de güzel haberler alsın inşallah dua et bana da
İğnenizin içeriğini bilmiyorum ama bana kan sulandırıcı kullandıysam kan vermeyin dediler kullanmamıştım zaten belki bağlantısı olabilir. 11+3 te vermiştik sanırım şuan tam 13 ama bayram tatili girdi bende sonuç bekliyorumFetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar
Hayırlı olsun canım çok şükür sağlıklı duymuşsun o da her şeyin önünde maşallah darısı güzel sonuç bekleyen bizlere olsunTeşekkurler canım ınshAllah sende guzel haber alırsın kesın demedı yüzde 95 dedı işde deyalı ultrason fetal dna ıle kesın olur dedı ama orda bir şey çıkmaz dedı ultrasonda her şey iyi dedı
Oksapar kan sulandırıcı iyne aynıİğnenizin içeriğini bilmiyorum ama bana kan sulandırıcı kullandıysam kan vermeyin dediler kullanmamıştım zaten belki bağlantısı olabilir. 11+3 te vermiştik sanırım şuan tam 13 ama bayram tatili girdi bende sonuç bekliyorum
Amın sen gıtdımı deyaylı ultrasona ?Hayırlı olsun canım çok şükür sağlıklı duymuşsun o da her şeyin önünde maşallah darısı güzel sonuç bekleyen bizlere olsun![]()
Ben gittim yani burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktı eğer o detaylı oluyorsa sonra Fetal DNAyı anlattı bana tamam dedik kan vermek için günü söyledi onun dışında bir şey olmadı işte sonucu bekliyoruz hayırlı sonuçlar alalım inşallahAmın sen gıtdımı deyaylı ultrasona ?
Yok perinatolok bakıyor ya 1 saat her organa falan ayrı ayrı rapor çıkarrıryoe organlar hakında o ,Ben gittim yani burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktı eğer o detaylı oluyorsa sonra Fetal DNAyı anlattı bana tamam dedik kan vermek için günü söyledi onun dışında bir şey olmadı işte sonucu bekliyoruz hayırlı sonuçlar alalım inşallah![]()
Hayır beni perinatologa yönlendirmedi prof doktorum bilmiyorum her organa bakılan 22 haftada falan yapılıyor diyorlar sen bu haftalarda mı yaptırdın?Yok perinatolok bakıyor ya 1 saat her organa falan ayrı ayrı rapor çıkarrıryoe organlar hakında o ,
2 defa oluyır işde 11-14 ilk ve sınra 21-24. De 2 cıHayır beni perinatologa yönlendirmedi prof doktorum bilmiyorum her organa bakılan 22 haftada falan yapılıyor diyorlar sen bu haftalarda mı yaptırdın?
Tamam canım doktor temel şeylere baktı ama 1 saat sürmedi canım prof kendi doktorum baktı başka yere de yönlendirmedi ayaklar eller burun ense kalp falan ama safra kesesi akciğer falan filan şeylere bakmadı belki de daha zamanı vardır bilemiyorum valla, bizimle aynı dönemde doğuracak olan arkadaşlar var aralık anneleri grubu orda da detaylı diye giden olmamış o yüzden bende ayrıca sormadım doktora bilemiyorum canım
Bılemedımkı , bende bakdı bobrek falan dıafragamn baya 1 saat bakdı rapor çıkarsı verdı benıde doktor yonledırmedı ) komşumuz demışdı bende randevu aldım doktorum gıdcem dedı tamam desı o benım doktoeum prof deyıl takıp ama gıtısyım turkuyede tanınmış perınatolok kabule hamıle kaldıgum gun yazılmısdımTamam canım doktor temel şeylere baktı ama 1 saat sürmedi canım prof kendi doktorum baktı başka yere de yönlendirmedi ayaklar eller burun ense kalp falan ama safra kesesi akciğer falan filan şeylere bakmadı belki de daha zamanı vardır bilemiyorum valla, bizimle aynı dönemde doğuracak olan arkadaşlar var aralık anneleri grubu orda da detaylı diye giden olmamış o yüzden bende ayrıca sormadım doktora bilemiyorum canım
Maşallah sen öngörülüsün ben ne yapacağımı şaşırmıştımBılemedımkı , bende bakdı bobrek falan dıafragamn baya 1 saat bakdı rapor çıkarsı verdı benıde doktor yonledırmedı ) komşumuz demışdı bende randevu aldım doktorum gıdcem dedı tamam desı o benım doktoeum prof deyıl takıp ama gıtısyım turkuyede tanınmış perınatolok kabule hamıle kaldıgum gun yazılmısdım![]()
Bızım komşumuz 4. Yaşında çoçuğu var o yöneldıryor benı ))) 21 cı hafta ıcın 11 ağustosa verdı randevu ınshAllah sizin fetal dna haber varmı ?Maşallah sen öngörülüsün ben ne yapacağımı şaşırmıştımtemmuzda randevum var gidince bir sorayım doktora
![]()