• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı?

Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım
11-14 hafta( ense kalıgı falan ölçülüyor ) arası ılk 2 cıde 21-24 hafta arası ( perınatolok yapıyor bunu ıkısınde) ınterntde araşdır ıstersen

Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım
Ayy canım hayırlı olsun🤗🤗 sağlıkla gelsin inşallah🧿💙 maşallah darısı ben de güzel haberler alsın inşallah dua et bana da

Ayy canım hayırlı olsun🤗🤗 sağlıkla gelsin inşallah🧿💙 maşallah darısı ben de güzel haberler alsın inşallah dua et bana da
Teşekkurler canım ınshAllah sende guzel haber alırsın kesın demedı yüzde 95 dedı işde deyalı ultrason fetal dna ıle kesın olur dedı ama orda bir şey çıkmaz dedı ultrasonda her şey iyi dedı

Fetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar
İğnenizin içeriğini bilmiyorum ama bana kan sulandırıcı kullandıysam kan vermeyin dediler kullanmamıştım zaten belki bağlantısı olabilir. 11+3 te vermiştik sanırım şuan tam 13 ama bayram tatili girdi bende sonuç bekliyorum

Back
X