- 12 Ekim 2023
- 861
- 704
- 23
- 27
Hala yok 10 iş günü dediler gittiği günü saymazsam 3 iş günü oldu dahaBızım komşumuz 4. Yaşında çoçuğu var o yöneldıryor benı ))) 21 cı hafta ıcın 11 ağustosa verdı randevu ınshAllah sizin fetal dna haber varmı ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala yok 10 iş günü dediler gittiği günü saymazsam 3 iş günü oldu dahaBızım komşumuz 4. Yaşında çoçuğu var o yöneldıryor benı ))) 21 cı hafta ıcın 11 ağustosa verdı randevu ınshAllah sizin fetal dna haber varmı ?
Bana cuma dedıler bakalım beklıyorumHala yok 10 iş günü dediler gittiği günü saymazsam 3 iş günü oldu dahadaha çok var sanırım
Valla çok doğru ama mecbur işdeBöyle konuları okuyunca fetal dna testi yaptırmaktan vazgeçiyorum
O kadar para veriliyor nasıl yaşanıyor hala bunlar
Yanlış sonuç bile çıkabiliyor
Kimseye güven yok
Güzel haberlerle inşallahBana cuma dedıler bakalım beklıyorum
Amın canım amın ınshAllah guzel haberler alalımGüzel haberlerle inşallah![]()
Benimde çıkmadı bugün 2. kanı verdim sonuç ne zaman çıkar bilmiyorumFetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar
Canım hiç korkma ben ikizlerime hamileyim. Taram testi yerine o stresi 3 kez yaşamak yerine ben de fetal yaptırdım. Yüzde 90 üstü doğruluk payı veriyor çünkü. Aynı şey başıma geldi stresten 1 günde egzama çıkardım. Kafaya çok takmıştım. Sonra testi yapan laboratuvara gittik oranın klinik dr ile görüştük. Dr fetal fraksiyon 10 üzeri olması lazım doğruluğu net olsun dedi. Açıkladı durumu bazen makine yazmayıda durduruyor dedi. Sonra oksapar iğne kullanıyormusun dedi evet demişti . O da kan sulandırdığı için dna kaybına yol acıyormuş 24 saat almamak lazımmış. 2. Kan testi verdiğimde zaten oksaparı kesmiştik fraksiyon %14,45 raporların temiz geldi. Sakın stres yapıp bebeğini de strese sokma. Zaten ultrasonlarda burnu kemiği vs görünüyordu.Kendi kadın doğum uzmanım Dr hiç bir sıkıntı yok demişti zatwn. İla ultrasonda belli edermiş. Strese kapılma farzetki tüp kırıldı yenilenecek testin öyle düşün demişti. Ter temiz çıktı sonuçlar. Şimdi ayrıntılı ultrason kaldı geriyeFetal DNA testinde yeterli DNA çıkmadı, tekrar kan vermem istendı ? Böyle deneyımı olan varmı? 31 maysda verdım 10+3 de, yarın gıdıb vercem oksapar iğne kullanıyorum ona bağladıkar
Bende bugun cikdi şukur 1 haftada tammBenimde çıkmadı bugün 2. kanı verdim sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum
Evet canım şukur bugun çıkdı negatıf her şeyCanım hiç korkma ben ikizlerime hamileyim. Taram testi yerine o stresi 3 kez yaşamak yerine ben de fetal yaptırdım. Yüzde 90 üstü doğruluk payı veriyor çünkü. Aynı şey başıma geldi stresten 1 günde egzama çıkardım. Kafaya çok takmıştım. Sonra testi yapan laboratuvara gittik oranın klinik dr ile görüştük. Dr fetal fraksiyon 10 üzeri olması lazım doğruluğu net olsun dedi. Açıkladı durumu bazen makine yazmayıda durduruyor dedi. Sonra oksapar iğne kullanıyormusun dedi evet demişti . O da kan sulandırdığı için dna kaybına yol acıyormuş 24 saat almamak lazımmış. 2. Kan testi verdiğimde zaten oksaparı kesmiştik fraksiyon %14,45 raporların temiz geldi. Sakın stres yapıp bebeğini de strese sokma. Zaten ultrasonlarda burnu kemiği vs görünüyordu.Kendi kadın doğum uzmanım Dr hiç bir sıkıntı yok demişti zatwn. İla ultrasonda belli edermiş. Strese kapılma farzetki tüp kırıldı yenilenecek testin öyle düşün demişti. Ter temiz çıktı sonuçlar. Şimdi ayrıntılı ultrason kaldı geriye
Selam canım benım fetal cıkdı bugun sende çıkdımı?Hala yok 10 iş günü dediler gittiği günü saymazsam 3 iş günü oldu dahadaha çok var sanırım
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet canım şukur bugun çıkdı negatıf her şey
Saol canım Allah isteyen her kese tez zamanda nasıp etsınÇok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Evet canım çok şükür her şey yolunda ve bir prenses geliyor bizeSelam canım benım fetal cıkdı bugun sende çıkdımı?
Evet şukur her şey ıyı çıkdı, sağlıkla kucağınıza alınEvet canım çok şükür her şey yolunda ve bir prenses geliyor bizesenin nasıl inşallah iyidir her şey
Sağlıkla büyüsün inşallah AminEvet şukur her şey ıyı çıkdı, sağlıkla kucağınıza alınbizde erkek
Amın canımSağlıkla büyüsün inşallah Amin![]()