- 25 Aralık 2024
- 5.031
- En iyi cevaplar
- 1
- 9.716
- 113
- 29
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Katılıyorum. İlk gebeliğimde kromozomal bir hastalık yoktu ama doktorumun erken tanısıyla 12. Haftada farkedildi farketmeseydi ayrıntılı ultrasona kadar belki de karnımda ölüp beni zehirleyecekmiş. Maliyeti çok değil bence yaptırılabilir yaniKesinlikle yaptırın öyle şeyler var ki 24 25 haftalık gebelik sonlandırılıyor yaşam belirtisi olmayan hastalıklar var şimdi öğrenmezsen zaten 24 25 detaylı ultrasonda belli olacak ya da sana burnu böyle vs diyecekler en azından ne olduğunu bilirsin ve tercih hakkın olur
Down sendromu en masumu artıkKatılıyorum. İlk gebeliğimde kromozomal bir hastalık yoktu ama doktorumun erken tanısıyla 12. Haftada farkedildi farketmeseydi ayrıntılı ultrasona kadar belki de karnımda ölüp beni zehirleyecekmiş. Maliyeti çok değil bence yaptırılabilir yani
Ben hiçbir testi yaptirmadim ikizlerimde cok sukur sağlıklı geldiler suan yine hamileyim ve yine hiçbir test yaptirmadim karar sizinMerhaba kızlar ikiz veya tekil gebelikte Fetal dna yaptınızmı ve kaçıncı haftada yaptını nasıl yapılıyor koldanmı kan alınıp bakılıyor ben bir kaç kişiden farklı duydum yok bel ortasında sıvı alınıyormuş aslında yapmayı düşünmüyorum Rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüne diyorum ama ikilemdeyim siz yaptırdınzmı yanılma payıda oluyırmuş dawn deyip çıkmayadabliyır çevremde gördüm daha çok anne adayını strese sokuyorlar
Benim de bebeğim bu şekildeydi sonlandırman lazım denmişti sonlandırıldı ve ben de çok büyk konuşmuştum malesef down sendromlu ya da engelli olsa bile sanki bebeğimden vaz mı geçicem demiştim sınavım olduCanım lütfen ne olursa olsun kabulum deme şuan çok erken bazı sözlerin dua yerine geçtiğine inanıyorum kaynananda böyle söylemesin .
Yıllarca gebelik için ugrastim en son hamile kaldım .
Şuan ikizlere hamileyim.
Malesef oğlumun baya problemleri var çok geç detaylı ultrasonda öğrendim durumunu hala daha sorguluyorum kendimi niye fetal dna yaptirmadim diye enazindan oğlumun hastaligini belki öğrenme şansım olurdu diyorum.doktor hiç bahsetmemişti bana bahsetseydi belki yaptirirdim o an aklımızda olurdu .
Ben şuan kiyamadim doğurmaya karar verdim iki bebegimi de .
Doktorlar yaşamla bağdaşmayan bi hastalik tasiyabilecegini dogumdan sonra vefat edebilecegini,yaşarsa da ağır fiziksel enegelli olabilecegini soyluyorlar .
Trizomi 18 olabileceginden supheleniyorlar.
Evet onu söylemeye calisiyorumBenim de bebeğim bu şekildeydi sonlandırman lazım denmişti sonlandırıldı ve ben de çok büyk konuşmuştum malesef down sendromlu ya da engelli olsa bile sanki bebeğimden vaz mı geçicem demiştim sınavım oldu
Çok üzüldümCanım lütfen ne olursa olsun kabulum deme şuan çok erken bazı sözlerin dua yerine geçtiğine inanıyorum kaynananda böyle söylemesin .
Yıllarca gebelik için ugrastim en son hamile kaldım .
Şuan ikizlere hamileyim.
Malesef oğlumun baya problemleri var çok geç detaylı ultrasonda öğrendim durumunu hala daha sorguluyorum kendimi niye fetal dna yaptirmadim diye enazindan oğlumun hastaligini belki öğrenme şansım olurdu diyorum.doktor hiç bahsetmemişti bana bahsetseydi belki yaptirirdim o an aklımızda olurdu .
Ben şuan kiyamadim doğurmaya karar verdim iki bebegimi de .
Doktorlar yaşamla bağdaşmayan bi hastalik tasiyabilecegini dogumdan sonra vefat edebilecegini,yaşarsa da ağır fiziksel enegelli olabilecegini soyluyorlar .
Trizomi 18 olabileceginden supheleniyorlar.
Sen bilirsin tabiki yaptirirp yaptirmamak eşinle sana kalmış ama ne olursa olsun başım gözüm üzerine diye söyleme en başındanÇok üzüldüminşallah Allhımın mucizesi olur hiç birşey olmaz sağ Salim dünyaya gelirler ya evet haklısınız sanırım yaptırmakta fayda var fikrimi değiştirdiniz bilinçli değildim daha doğrusu ilk olduğu için
Balıkesir ve İzmir çevresinde fetal dna fiyatları nedir acaba? Yaptıran ya da bilgi alan paylaşım yapabilir mi?
Canım biz bir de tüp bebek anneleriyiz tabii ki yaptırmalıyız. Tamam ne olursa basın gözüm üstüne de bir şeyde varsa insan çocuğunun neyi olduğunu önceden bilip önlem almak istemez mi Enteresan düşünceler yani. Bence kesinlikle yaptırmazsın inşallah tertemiz sonuçlarda alırsın. Valla ben ben daha 10+ 6 da hemen kan verdim.Çok üzüldüminşallah Allhımın mucizesi olur hiç birşey olmaz sağ Salim dünyaya gelirler ya evet haklısınız sanırım yaptırmakta fayda var fikrimi değiştirdiniz bilinçli değildim daha doğrusu ilk olduğu için
Ben de panoramaya verdim, sonucu size de attılar mı yoksa sadece doktorunuza mı atıyorlar? Birde kaç güne gelmişti sonucu kan verdikten sonraCanım biz bir de tüp bebek anneleriyiz tabii ki yaptırmalıyız. Tamam ne olursa basın gözüm üstüne de bir şeyde varsa insan çocuğunun neyi olduğunu önceden bilip önlem almak istemez mi Enteresan düşünceler yani. Bence kesinlikle yaptırmazsın inşallah tertemiz sonuçlarda alırsın. Valla ben ben daha 10+ 6 da hemen kan verdim.
Gebelikte bel ortasindan sivi alinarak yapilan, rutin bir tahlil yok. Ne kadar sacma sapan bilgiler ediniyorsunuz. Ayrica ikiz gebelikleede fetal dna yapilmiyor.Merhaba kızlar ikiz veya tekil gebelikte Fetal dna yaptınızmı ve kaçıncı haftada yaptını nasıl yapılıyor koldanmı kan alınıp bakılıyor ben bir kaç kişiden farklı duydum yok bel ortasında sıvı alınıyormuş aslında yapmayı düşünmüyorum Rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüne diyorum ama ikilemdeyim siz yaptırdınzmı yanılma payıda oluyırmuş dawn deyip çıkmayadabliyır çevremde gördüm daha çok anne adayını strese sokuyorlar
İkiz gebelikte Panaroma ayrı ayrı fetal dna çalışıyor.Gebelikte bel ortasindan sivi alinarak yapilan, rutin bir tahlil yok. Ne kadar sacma sapan bilgiler ediniyorsunuz. Ayrica ikiz gebelikleede fetal dna yapilmiyor.
Tam 9 gün sonra tabiki beni de aradılar ama zaten ben o aracıyı darlıyordum hep kadın ilk beni bile aramış olabilirBen de panoramaya verdim, sonucu size de attılar mı yoksa sadece doktorunuza mı atıyorlar? Birde kaç güne gelmişti sonucu kan verdikten sonra
Allahım ne güzel bana da sağlıklı haberi gelsin inşallahTam 9 gün sonra tabiki beni de aradılar ama zaten ben o aracıyı darlıyordum hep kadın ilk beni bile aramış olabilirhatta cinsiyet için kardeşimin numarasını verdim onu da aradı sağ olsun
Amin inş :) evet teyzesi yapmak istemişti o organize etti güzel oluyor ama zaten herkes cinsiyet için heyecanlanırken sizin aklınız tamamen test sonuçlarında oluyor.Allahım ne güzel bana da sağlıklı haberi gelsin inşallahcinsiyet için program mı yaptınız
Gebelikte bel ortasindan sivi alinarak yapilan, rutin bir tahlil yok. Ne kadar sacma sapan bilgiler ediniyorsunuz. Ayrica ikiz gebelikleede fetal dna yapilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?