Fetal DNA

1:29 bizimki de. İnşallah ben de sizin gibi güzel haberler verebilirim
İnş canım Ultrason normalse normaldir büyük ihtimalle gönlünü ferah tut kaç gün oldu kanı göndereli birde siz ne kadara yaptınız

İnş canım Ultrason normalse normaldir büyük ihtimalle gönlünü ferah tut kaç gün oldu kanı göndereli birde siz ne kadara yaptınız
2.47 dedi ense kalınlığı için burun kemiği hakkında bir şey demedi. Pazartesi aldılar kanı yarın bir hafta olacak işte. 2700e yaptırdık

Herkese merhaba tekrardan. Bu mesajı benim durumumda olan olur da forumu kurcalar diye yazıyorum. Yaşım 33 ikili test sonucu 1:29 çıkmıştı ve aldır baskılarına dayanamayıp fetal dna testi yaptırmıştı. Kan alınan gün sayılmıyormuş 10. Gün geldi sonucumuz. Çok şükür sağlıklıymış ve bir kız bebek bekliyormuşuz :) hayatımın en zor geçen 10 günü idi ama gelen sonuca değdi şükür.. Darısı sonuç bekleyenlerin başına

Evet benzer durumu yasadik zor günler. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. İkili test risk yüksek cikanlarda genelde bu testler temiz cikiyor ama nasip tabiki. O bekleme süresi ömrunden ömür gidiyor insanin. Rabbim test yaptiran yaptiracak olan sonuç bekleyen herkesin yardimcisi olsun. Hayirli haberler temiz sonuçlar almayi nasip etsin

Slmlar tam yerinde ve guncel basligi gotunce su stresli dnmlerde icime su serpildi, bende bircok test okudum, hangisi daha iyidir arastirmasi icindeyim, fetal dna, nifty, harmony, nace plus birsuru cesiti var, tecrubeli olanlar paylasirsa hepimizin isine yariycaktir, ins bu streslerin hepsi bosa ciksin, saglikla dogsun bebislerimiz..

Hepsi aynı gibi testlerin ama doktorum nifty testinde bikaç kere sağlıklı demişler doğumda sağlıksız olmuş . O yüzden ben nifty yaptırmadım

Hepsi aynı gibi testlerin ama doktorum nifty testinde bikaç kere sağlıklı demişler doğumda sağlıksız olmuş . O yüzden ben nifty yaptırmadım
Nerede yaptirdiniz fetal dna yi, acaba ulkeden ulkeye degisiklik gosterir mi ki sonuclar?
Bir de kacinci haftanizda yaptirmistiniz?
Benim yasdan dolayi riskli gebelik, o yuzden ya amniyosentez ya da bu testlerden yapalim dedi dr, 20 gun sonra gidicem tekrar sanirim o zaman yapilir

Benimkini Güney Kore’ye yolladılar ben de yaştan dolayı yaptırdım ikili yaptırmamıştım hiç . 13 . Haftada oldu benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…