Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hangisine yaptiririniz acaba?Natera Panorama veya Eurofins’e bakardim ben olsam.
Ben de panorama eurofins ve genoks arasindayim. En guvenilir panorama diyolar ancak yanlis sonuc yorumlari okudum burda birkac tane kafam karisti. Siz sure harici olumsuz bir sey yasadiniz mi?Ben panorama firmasına yaptırdım sonuçlar 15 günde çıktı uzun sürmesi bana epey stres yaptırdı. En güvenilir firmalardan biri olduğunu bildiğim için tercih ettim daha uygun fiyatlı ve daha hızlı sonuç veren firmalarda var.
Süre harici hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Akşam üzeri saat 6 gibi aradım randevu almak için aynı gün akşam 8 de evime gelip kan aldılar. Danışmanıma ne zaman mesaj atsam gayet güzel bir dille cevap verdi. Sonuç çıktığı gibi de mesaj ile bana iletti. Sonuçlarım da gayet temiz çıktı. Ben orta paket yaptırmak istediğim halde en düşük paketin yeterli olacağını bile söylediler. Para almak için yüksek ücretli paketleri satmaya çalışmadılar. Bakılan parametrelerin Doğruluk oranları hakkında da gayet güzel bilgi verdiler.Ben de panorama eurofins ve genoks arasindayim. En guvenilir panorama diyolar ancak yanlis sonuc yorumlari okudum burda birkac tane kafam karisti. Siz sure harici olumsuz bir sey yasadiniz mi?
Panorama için duyduğum en hızlı sonuç sizin :)Benim Natera Panorama ellerine ulastiktan sonra 4 gunde sonuclanmis bana sonucun ulasmasi 7. gun oldu.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)Süre harici hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Akşam üzeri saat 6 gibi aradım randevu almak için aynı gün akşam 8 de evime gelip kan aldılar. Danışmanıma ne zaman mesaj atsam gayet güzel bir dille cevap verdi. Sonuç çıktığı gibi de mesaj ile bana iletti. Sonuçlarım da gayet temiz çıktı. Ben orta paket yaptırmak istediğim halde en düşük paketin yeterli olacağını bile söylediler. Para almak için yüksek ücretli paketleri satmaya çalışmadılar. Bakılan parametrelerin Doğruluk oranları hakkında da gayet güzel bilgi verdiler.
Natera Panorama'yı öneririm. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhabalar, fetal dna yaptıracağım ama çok şirket var ve kafam karıştı. Deneyimlerinizi paylaşıp öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler![]()
İnşallah, çok teşekkür ederim :)Natera Panorama'yı öneririm. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Benimle ayni gun kan veren birinin benden 2 gun once ulasti sonucu mesela. Neye gore degisiyor ben de emin degilim:)Panorama için duyduğum en hızlı sonuç sizin :)
Tamamen sans demek ki :) çok teşekkürler yanıtınız içinBenimle ayni gun kan veren birinin benden 2 gun once ulasti sonucu mesela. Neye gore degisiyor ben de emin degilim:)
Bende intergen firmasinda yaptirmistim memmun kaldim.Merhabalar, fetal dna yaptıracağım ama çok şirket var ve kafam karıştı. Deneyimlerinizi paylaşıp öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler![]()
Onu da arastirayim cok tesekkurler :)Bende intergen firmasinda yaptirmistim memmun kaldim.