• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal redüksiyon

mcicekbocek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
7
3
1
32
Arkadaşlar çoğul gebelik haberi aldım dün 3üz ama çok korkuyorum endişeliyim doktorum dogurabilirsinde fetal redüksiyon da yapılabilir 2 hafta iÇin’de karar vermen gerek dedi redüksiyon yaptıran varmı¿ bu konuyla ilgili tecrübelerinizi yazabilirmisiniz lütfen :(

Arkadaşlar çoğul gebelik haberi aldım dün 3üz ama çok korkuyorum endişeliyim doktorum dogurabilirsinde fetal redüksiyon da yapılabilir 2 hafta iÇin’de karar vermen gerek dedi redüksiyon yaptıran varmı¿ bu konuyla ilgili tecrübelerinizi yazabilirmisiniz lütfen :KK43:
Mrb fetal reduksiyon doktorunuz kimdi izmirde

Merhaba ben İzmir'de sefa kelekçi de bugün işlem yaptirdim. Kendi doktorum sefa hocaya yönlendirdi İyiki gitmişim diyorum emin ellerde olmak çok rahatlatiyor. Kolay bir işlem değil her şeyin riski var ama yaptırmamanın risk oranı daha fazla. Hayırlısı olsun diyoruz. Şuan 2 bebeğime odaklandım. Diğerini düşünerek uzmeyecegim kendimi stres sıkıntı daha çok düşük riskini arttırıyor.

Merhaba ben 7 haftalık gebeyim ve ikiz gebelik diye bilirken bugun 3 uz olduğunu öğrendim üniversitede asistan dr lar baktığı için birsey demediler ama bebekler sağlıklı olsa da 3uz gebelikte fetal reduksiyon yapılabiliyor mu

Merhaba ben 7 haftalık gebeyim ve ikiz gebelik diye bilirken bugun 3 uz olduğunu öğrendim üniversitede asistan dr lar baktığı için birsey demediler ama bebekler sağlıklı olsa da 3uz gebelikte fetal reduksiyon yapılabiliyor mu
Benim de üçüz tutmuş aşılamam birini sonlandırdık maalesef hem rahmim üçüz taşımıyordu hem de bebeğin sağlıklı olmadığı tespit edildi 11+4 de sonlandırıldı

Benim de üçüz tutmuş aşılamam birini sonlandırdık maalesef hem rahmim üçüz taşımıyordu hem de bebeğin sağlıklı olmadığı tespit edildi 11+4 de sonlandırıldı
11. Haftaya kadar bekliyorlar mi benimde kesenin biri diğerlerine göre çok küçük beklicez dedi doktor sonlandirmadan bahsetmiyor

Evet özellikle belki kendiliğinden sonlanır diye beklediler şuan ki durumunuz nedir
Perinatologa gittim 3. Kese diğerleriyle cok bağımsız kesenin içinde su görünmüyor ama kalp atışları var 3 hafta beklicez dedi sonlandırmak için de çok riskli yerde rahim ağzına yakınmış digerleri de düşük olabilir dedi diğer bebekler 10 mm 13 mm 3. 6 mm ama kesesi normal degil

Perinatologa gittim 3. Kese diğerleriyle cok bağımsız kesenin içinde su görünmüyor ama kalp atışları var 3 hafta beklicez dedi sonlandırmak için de çok riskli yerde rahim ağzına yakınmış digerleri de düşük olabilir dedi diğer bebekler 10 mm 13 mm 3. 6 mm ama kesesi normal degil
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda umarım güzel sonuçlar alırsınız

Back
X