Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanıdık vasıtasıyla kuruma girilirse yine araştırma yapılır mı? Gerçekten çok üzülüyoruz
Normal olan yaşamaması ama yaşayabilir:/
kendisi olmadığı ortaya çıktı dosya kapandı diyorum zatenNasil fotograflardan gonderdi de sorusturmaya gerek goruldu?
Ayni fotolarla kendini ispatlasin
Tanıdık vasıtas derken torpil mi?Bir tanıdık vasıtasıyla kuruma girilirse yine araştırma yapılır mı? Gerçekten çok üzülüyoruz
yani şu mesajınıza karşılık neden kimse bizim fotoğrafımızı birilerine göstermiyorBir tanıdık vasıtasıyla kuruma girilirse yine araştırma yapılır mı? Gerçekten çok üzülüyoruz
Bir tarafımızı yırtıyoruz çok afedersiniz, hakkımız olana ulaşmak için. Sonra ‘tanıdık vasıtalı’ kişiler önümüze geçiyor.yani şu mesajınıza karşılık neden kimse bizim fotoğrafımızı birilerine göstermiyor
bu zihniyetiniz yüzünden başınıza gelmiş olmasın bunlar diyesim geliyor
ama bu ülkenin de gerçeği bu diyemiyorum
dediğim gibi o işe girene kadar bi şeyler değişmezse polis asker bekçi jandarma olmadığını sürece memur olabilir
Benim en çok üzüldüğüm şey ise gerçekten icinde olanlara bir şey olmadı. Ve cogu insan dershanelerine yurtlarina güvenilir diye gitti. İktidar yanlıları hep cocuklarini iktidar yanlisi diye bu kurumlara gönderdiler. Kandirildik diyenlere bir şey olmadı. Tek kabahati iktidari desteklemek isteyen kisiler veya iyi bir eğitim almak isteyen kisiler yandı.Bu konu cok kelle goturur
Feto okullari,kurslari,dershaneleri ile alakasi olmayan insan neredeyse yok denilecek kadar az. Hic birine bir halt olmadi. Alakasiz insanlar islerinden oldu. Ne guzel adaletli bir dunyada yasiyoruz. Kardesinizin de bu devrin adami diye nitelendirebilecegimiz saglam torpili varsa sorun yasamaz. Yoksa da mulakatta elenir
Ben lisedeyken herkes hemen hemen malum sahsin dersanelerine gidiyordu. Yurtlarinda kaliyordu,karsiliksiz burslar aliyordu. Simdi bakiyorum hic birine bir mok olmamis. Hatta biri savci bile olmus. Nasil yapiyor o meslegi hayretler icindeyim. Esas onlari almaliydilar ama olmadi iste. Hic alakasi olmayan,alt kademe,guvendigi daglari olmayan kendi halindekileri topladilar. Sasirmiyorum gerci,bu veya benzeri bir sonuc olacagi cok belliydiBenim en çok üzüldüğüm şey ise gerçekten icinde olanlara bir şey olmadı. Ve cogu insan dershanelerine yurtlarina güvenilir diye gitti. İktidar yanlıları hep cocuklarini iktidar yanlisi diye bu kurumlara gönderdiler. Kandirildik diyenlere bir şey olmadı. Tek kabahati iktidari desteklemek isteyen kisiler veya iyi bir eğitim almak isteyen kisiler yandı.
İtirafci olunca biraz daha hafifliyor suçları malesefBöyle adalet sistemine de, düzene de yazıklar olsun... O iftiracı şer.fsiz kurtuldu demeyin sakın
Ne güzel yazmışsınBu konu cok kelle goturur
Feto okullari,kurslari,dershaneleri ile alakasi olmayan insan neredeyse yok denilecek kadar az. Hic birine bir halt olmadi. Alakasiz insanlar islerinden oldu. Ne guzel adaletli bir dunyada yasiyoruz. Kardesinizin de bu devrin adami diye nitelendirebilecegimiz saglam torpili varsa sorun yasamaz. Yoksa da mulakatta elenir