FETUS BAĞDAT CADDESİ DETAYLI USG GİDEN VARMI

qzleem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
542
611
53
Arkadaşlar doktorum burayı önerdi detaylı usg için, giden varmı aranızda, nasıldı memnun kaldınızmı, doktorlar samimimi, kaç dk bakıyorlar, bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim, teşekkürler.

Arkadaşlar doktorum burayı önerdi detaylı usg için, giden varmı aranızda, nasıldı memnun kaldınızmı, doktorlar samimimi, kaç dk bakıyorlar, bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim, teşekkürler.
Sanırım Zeki beyin olduğu yeri diyorsunuz. Benim bir arkadaşım kendisine gitmiş 45 dk bakmış çok ilgili biriymiş. Benim doktorum da oraya yönlendirdi.

Mehmet ULUDOĞAN'a detaylı için gittim.. Buradaki herkese de önerdim.. Gayet samimi ayaklı bilgi denebilecek bir amcamız.. 40 dk baktı tüm kemiklerini her şeyini anlaşılır bir dilde anlattı..

Sanırım Zeki beyin olduğu yeri diyorsunuz. Benim bir arkadaşım kendisine gitmiş 45 dk bakmış çok ilgili biriymiş. Benim doktorum da oraya yönlendirdi.
Evet zeki bey ve mehmet bey varmış, benim doktorum önerdi bende bi sorayım giden varmı memnun kaldılarmı dedim Çok teşekkür ederim

ARKADAŞLAR İSTANBUL ZEYNEP KAMILDE ANTENATAL TIP DIYE BIR BOLUM AVR ORADAN DETAYLI USG RANDEVUSU ALABİLİYORSUNUZ .BİRAZ ZOR ALINIYOR AMA UCRETSIZ SONUCTA BEN GUNDUZ 15:45 SAATLERINDE RANDEVU TUTTURMUŞTUM GECE 24:00 DE AÇILIYOR DIYORLAR YA DOGRU DEGIL

Back
X