- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Malesef bir ilişkiye başlarken bu tür durumlarla karşılaşacağınızı bilerek başlamalısınız.
Bir insan elbetteki telefonuna bakılmasından rahatsız olabilir ama sizin içinize kurt düşürecek kadar rahatsız ediyorsa hislerinize güvenin birşeyler karıştırıyordur kadınlar hisseder kendimden biliyorum.
Kaç ilişkimde bu tür şeyleri yakaladım ama hiç birine taviz vermedim aldatıldım üzüldüm ama genede bir şans daha vermedim sevsem bile eski sevgililerime .
Çok gördüm bi kız biliyorum hayvan gibi kullanıyor çocuk bunu , çocuk değer veriyor gibi gösteriyor ekranında kızın fotoğrafı var ortak hesapları var gülüyorlar ama kızı defalarca aldatmış hala aldatan biri ama kız saf olduğu için görmek istemiyor. Çocuk eziyet etsede, ezsede ,gururunu, saygısını düşürsede hala benim sadakatim var onu seviyorum diye dolanıyor , çocuk zaten avucuna aldığı için saygı duymuyor.
Senin sadakatin olsa ne olur çocuk kızlarla buluşuyor kız buna izin veriyor aşk bu değil lütfen sizi kıranlara müsama göstermeyin gerekirse sabah akşam dertlenin ağlayın ama izin vermeyin sizi kullanıp özellikle Aptal yerine koymalarına bu hayatta en gelemeyeceğim şey beni birinin yalan söyleyip aptal yerine koymasıdır açıklama bile yapmasına izin vermeyin sınır koyun inanın sevmeleri sevmemeleri farketmiyor .
çok teşekkür ederim mesajınız için.
O beğenileri gördüğümden beri elim ayağım titriyor sinirden. Ki doğum günü diye onu yemeğe çıkardığım gün gitmiş bikinili kız fotoğrafı beğenmiş ya. Ağladım ağlıycam az kaldı.
Zaten bu tür şeylere hiç gelemem, kendime saygım var değerliyim ben. Böyle çapsızlar için özsaygımdan yiyemem.