Fevri davranmak istemiyorum, kızlar yardım

Malesef bir ilişkiye başlarken bu tür durumlarla karşılaşacağınızı bilerek başlamalısınız.

Bir insan elbetteki telefonuna bakılmasından rahatsız olabilir ama sizin içinize kurt düşürecek kadar rahatsız ediyorsa hislerinize güvenin birşeyler karıştırıyordur kadınlar hisseder kendimden biliyorum.

Kaç ilişkimde bu tür şeyleri yakaladım ama hiç birine taviz vermedim aldatıldım üzüldüm ama genede bir şans daha vermedim sevsem bile eski sevgililerime .

Çok gördüm bi kız biliyorum hayvan gibi kullanıyor çocuk bunu , çocuk değer veriyor gibi gösteriyor ekranında kızın fotoğrafı var ortak hesapları var gülüyorlar ama kızı defalarca aldatmış hala aldatan biri ama kız saf olduğu için görmek istemiyor. Çocuk eziyet etsede, ezsede ,gururunu, saygısını düşürsede hala benim sadakatim var onu seviyorum diye dolanıyor , çocuk zaten avucuna aldığı için saygı duymuyor.

Senin sadakatin olsa ne olur çocuk kızlarla buluşuyor kız buna izin veriyor aşk bu değil lütfen sizi kıranlara müsama göstermeyin gerekirse sabah akşam dertlenin ağlayın ama izin vermeyin sizi kullanıp özellikle Aptal yerine koymalarına bu hayatta en gelemeyeceğim şey beni birinin yalan söyleyip aptal yerine koymasıdır açıklama bile yapmasına izin vermeyin sınır koyun inanın sevmeleri sevmemeleri farketmiyor .

çok teşekkür ederim mesajınız için.
O beğenileri gördüğümden beri elim ayağım titriyor sinirden. Ki doğum günü diye onu yemeğe çıkardığım gün gitmiş bikinili kız fotoğrafı beğenmiş ya. Ağladım ağlıycam az kaldı.
Zaten bu tür şeylere hiç gelemem, kendime saygım var değerliyim ben. Böyle çapsızlar için özsaygımdan yiyemem.

zaten o menü olayında büyük tantana çıktı.Ben böyleyim yakın arkadaşlarıma da vermiyorum telefonumu diyor.
Yani şimdi şöyle , ya baştan birşeylere alıştırmaya çalışıyor ki kimse kimsenin telefonunu alıp incik binxik karıştırmak istemez o an birşeye bakmak vs gibi durumlar dışında. Yada net özel başka şeyleri olabilir belki başka kız resimleri yada gelecek mesajlar bir arama vs... Yani net aklıma bunlar geldi. Ama benim sevgilimde 5 senedir hiç görmedim arabada olmamız dışında teli masaya koyduğunu. Cep alışkanlığı var. 10 senelik arkadaşa olsanızda sevgili olmak bambaşka karekterler demek yeniden tanımak bilmediğin özellikler çıkacak demek. Yavaş yavaş gözlemleyerek tanı istersen. Zamanla anlaşıp anlaşamadığınızı anlarsın.
İlişki koçları baştan böyle üstüne düşer bu denli önemser her detay peşine net düşerseniz 'ben neymişim' diye havalanır. Varsa kokusu çıkar illaki.

Vala ben cevremden birini 100 sene de tanisam onun hakkinda kizlari ekleyip fotograflarini begeniyor minvalinde bir sey kulagima gelmez. Bu gecerli bi kriter degil guven duymak icin. Sonucta arkadasken farkli, kardesken farkli, sevgiliyken farkli insanlariz. İyi bir arkadas iyi bi sevgili olacak diye de bi sey yok yani. Telefon konusunda da her seyini ortaya dokmesi gerekmez ama tedirgin olusu bence eksi puan.

yeni sayılır daha fakat yine de adam pek sevgili moduna girmemiş sanki, bence bir ilişkiden beklentinizin en başta güven olduğunu söyleyin.
Amacınızın hayatını yönlendirmek değil ciddi bir ilişki olduğunu bilsin.

adam o kadar sevgili modundaki, bana benimle ciddi düşündüğünü annesiyle bile paylaştığını söylüyor. kararı yine de bana bırakmış ne olursa olsun onun için hep değerli olacakmışım blabla

Verdiğiniz dersi de merak ettim anlatın belki lazım olur örnek olsun buradakilere 😁

Beni aldatmiş sayarak birgun moralimin cok bozuk oldugunu bi ara mesaj atacagimi soyledim oda tmm dedi msjlarona 1 ay donmedim. 1 ay sonra birtanem yazsana artik ozledim yazmisti bende cnm sevgilimleyim doncm sana yazdim 😂

Yani şimdi şöyle , ya baştan birşeylere alıştırmaya çalışıyor ki kimse kimsenin telefonunu alıp incik binxik karıştırmak istemez o an birşeye bakmak vs gibi durumlar dışında. Yada net özel başka şeyleri olabilir belki başka kız resimleri yada gelecek mesajlar bir arama vs... Yani net aklıma bunlar geldi. Ama benim sevgilimde 5 senedir hiç görmedim arabada olmamız dışında teli masaya koyduğunu. Cep alışkanlığı var. 10 senelik arkadaşa olsanızda sevgili olmak bambaşka karekterler demek yeniden tanımak bilmediğin özellikler çıkacak demek. Yavaş yavaş gözlemleyerek tanı istersen. Zamanla anlaşıp anlaşamadığınızı anlarsın.
İlişki koçları baştan böyle üstüne düşer bu denli önemser her detay peşine net düşerseniz 'ben neymişim' diye havalanır. Varsa kokusu çıkar illaki.
Zamana bırakayım diyorum da bu beğeni olayı benim sinirlerimi harap etti hakikaten.
Bu konuyu konuşmalı mıyım sizce?

Kızlar merhaba ben biriyle görüşüyorum. Henüz flört aşamasındayız ve sizin yardımınıza çok ihtiyacım var zira adamı salmak üzereyim.
Geçen buluşmamızda aramızda telefon kavgası patlak verdi. Şöyle ki oturduğumuz mekanda karekod okutunca menü geliyor telefona, menüye bakmam için telefonunu aldım ve diken üstünde kaldı adam. Daha önce de bi fotoğraf gösterirken aynı şeyi yapmıştı. Neymiş telefonunun kurcalanmasından hoşlanmıyormuş. Daha önceki 5 senelik ilişkisinde bu tarz şifre verme kısıtlama muhabbetleri olduğunu arkadaşlık dönemimizde anlattığından biliyorum, sanki beni baştan eğitmeye çalışıyor gibi.Telefonunu masanın üzerine koymuyor bile! Hep cebinde.
Bunun dışında instagramda takip ettiği kızlara baktım, bir kaç kızın fotosunu beğenmiş, görüştüğümüz tarihler aralığında... (Allahım hep eleştirdiğim hareketleri yaptırıyor bu adam bana!) Kızlardan biri bikinili bu arada.
Beğendikleri cok yakın arkadaşları olsa yine okay diyeceğim ama muhabbeti olduğuna bile şüpheliyim!

İçime şüphe düştü kızlar. Bir taraftan 10 yıldır tanıyorum çok muhabbetimiz olmasa da çevremden biri, yanlışını duymadım, gereksiz kuruntu yapıyorum gibi geliyor
Diğer taraftan içime kurt düşürdü
Sizce bekleyip davranışlarını ölçmeli mi yoksa boşa zaman kaybetmemeli mi?
Beklenmemeli direkt konuyu konuşun. Bu durumlardan rahatsizliginizi iletin

adam o kadar sevgili modundaki, bana benimle ciddi düşündüğünü annesiyle bile paylaştığını söylüyor. kararı yine de bana bırakmış ne olursa olsun onun için hep değerli olacakmışım blabla

sadece sözlere bakmayın lütfen yaşlarınız da uygunsa evlenmek için öyle diyordur ama sevgi sevdiğine güven vermek demek.
Eski alışkanlıkları çok etkili hayatında galiba.

Daha bismillah demeden eldeki butun kozlari kullanmis. Hizli kosan cabuk yorulur gulum bi dur hele.

Ben de telefonumu vermek istemem, karıştırılsın istemem ancak böyle bir şeyler saklamaya çalışır gibi hareketleri beni de kıllandırırdı. Saklayacak neyin var da yani telefonunu masanın üstüne bile koymuyorsun diye düşünürdüm.

çok teşekkür ederim mesajınız için.
O beğenileri gördüğümden beri elim ayağım titriyor sinirden. Ki doğum günü diye onu yemeğe çıkardığım gün gitmiş bikinili kız fotoğrafı beğenmiş ya. Ağladım ağlıycam az kaldı.
Zaten bu tür şeylere hiç gelemem, kendime saygım var değerliyim ben. Böyle çapsızlar için özsaygımdan yiyemem.
Canım benim rica ederim ne demek inan ben neler gördüm sen sadece yüzeyini görmüşsün olayın, erkeklerin istisnalar hariç hepsi otomatik böyle davranır. Aşık olduğun için onun diğerlerinden farklı olduğuna inanabilirsin yada hala çabalamadım, başındayız, ben hatalıyım ,onu kaybetmek istemiyorum vs. vs. diyebilirsin.Fakat hata senden kaynaklanmıyor inan ve şöyle birşey de var senin ruh eşin o olmayabilir .

(Birde insanlarda şöyle birşey var artık bir kişiyle hayat sürmek istemiyor , deneyip tecrübe kazanmak istiyor çeşitli insanlarla birlikte olup. Şu zamanda bağlanıp tek biriyle hayat sürmek isteyen erkek neredeyse yok bunun sebebi aç gözlülük. Yetinmeyi bilmeyen insanlardır bunlar birde mutlu değildirler. İstediği mutluluğu heyecanı birlikte olduğunda bulamamıştır. Mutsuzluk yaşadığı ona acı veren ulaşılamaz gördükleri insanları arzularlar diğerleriyle sadece takılırlar inanın.)

Ruh eşi kavramına inanan biriyim , insanlar başladıkları her ilişkide ruh eşim diyebilir bunu hissettiğini söyleyebilir ama öyle değildir inanın. Bazı insanlar bazı insanlara uymaz ama uydurmaya çalıştıkları için yıpranırlar bağlanmak dışında aralarında ne saygı ne sevgi kalır .

Bir insan yalnız kalmayı ve gitmeyi öğrenmediği sürece hep kötü insanları çekecektir bakın bu enerjiyle alakalıdır eğer siz içinizde kuşku ve korku barındırırsanız kısaca negatif olursanız enerjiniz düşer ve enerjide şansla bağıntılı olduğu için şansınızda kaybolur . Kötü şeyler yaşamanızın ve kötü insanlara denk gelmenizin nedeni enerjinizle alakalıdır ki illa demişsinizdir neden hep aynı insanlar beni bulur çünkü çekiyorsunuz. Ama sizde haksız değilsiniz negatif olmak elimizde olmuyor bazen yaşadıklarımız depresif bir hale sokuyor bizi ben sınava girdim rezil geçti mesela artık hiçbişeyden umudum yok sanki çok yoruldum mezuniyete kalmaktan kurslara para harcamaktan vede insanların beni başarısız olarak damgalamasından.

Meditasyona başladım enerjimi yenilemek için meditasyonun bana olan faydası inanılmaz önceden farkedemediğim şeyleri farkettim azla yetinmeyi şükür etmeyi öğrendim daha pozitifliğe yoğurdum kendimi ve şansımın açıldığını gördüm. Meditasyon programları hipnotize etkisi vardır sizi dinginleştirir sessizleştirir ferahlatır çok fazla konuşup kendimi yormamayıda bu sayede öğrendim artık sürekli susup kendimi düşünüyorum motive ediyorum :)

Uzun bir yazı oldu okurmusunuz bilmem size veya bunu okuyan insanlara faydası olursa bu yazımın ne mutlu bana iyi günlerde kalın :)

Telefonumun kurcalanmasından ben de hoşlanmam, hoşlanan var mı? Ama kurcalamakla, karşı tarafın izniyle bir şeye bakmak arasında dağlar kadar fark var. Alt tarafı bir menüye bakarken bu kadar tedirgin olması hafif sıyırma belirtileri bana göre. Önceki ilişkisi yüzünden deformasyona uğradıysa, gitsin tedavi olsun. Bu tavırlarla, bir şeyler gizlemiyorsa bile gizliyormuş gibi kaçak göçek hareketlerle ilişki bir yere varamaz. Siz varabileceğinizi düşünüyor musunuz? Yani tutup da eşimin telefonunu kurcalamam ama sonuçta telefon ortadadır, öyle yapışık ikizi gibi peşinde dolaştırmaz. Bu şeffaflık güven pekiştiren bir şey. Tam tersi telefonu yanından ayırmasaydı, ne haltlar karıştırıyor bu zibidi diye gözümü üstüne dikerdim. Hoş değil çünkü. Öyle lafla gözünüzü boyamasına da izin vermeyin. Lafla peynir gemisi yürümüyor zira. Eylemleri, tavırları nedir, size nasıl etki ediyor onlara bakmak lazım.

Zamana bırakayım diyorum da bu beğeni olayı benim sinirlerimi harap etti hakikaten.
Bu konuyu konuşmalı mıyım sizce?
Bence bunu konuşarak onu çok fazla avuca almaya çalıştığınızı ve önceliğinizi ona verdiğinizi gösterir. Bence sorun yapmayın. Ben olsam yapmam. Yani onu rahatsız ve gözüne batmadan takipte kalın bakalım bu tarz davranışlara devam edecek mi.
Mesele bir ilişki koçu diyor ki bildiğinizi net olarak 'örn= sen böyle böyle kızların resmini beğenmişsin.?' demek yerine 'geçen bir arkadaşım kız arkadaşı varken saçma insanları beğenmiş instagramdan nekadar aciz ve vasat bir durum üzüldüm açıkcası kıza.' gibi bir gönderme yapabilirsin :)

Tamam telefonunun karıştırılmasıni sevmiyor olabilir ama zaten karıştırmak için almamışsıniz. Bir menüye bakmak 10 dk sürer. Sanki telefonu kapıp kacmissiniz gibi ne bu panik. Fazla güvensiz geldi bu bana. Karıştırdığı birşeyler olabilir bence dikkatli olun ya da ayrilin

Esimin de benim telefonum ortada. Birbirimizin mesajlarıni okumuyoruz tabi çünkü aileden sohbet ettiğimiz kişilerin bize aramızda yazdıklarını başka kismeyi ilgilendirmez. Bence biri bu kadar rahatsız oluyorsa telefonu eline alınsa muhakkak sakladığı birşey vardir.kurcalama amaçlı almamışsiniz sonuçta.

Kimse telefonunun kurcalanmasini sevmez ama flört ettiği kişi eline telefonu aldı diye de triplere girmez

Eger saklayacak bir şeyi yoksa.....

Telefon kurcalanmasını ben de sevmem ki gizli saklım hiçbir şeyim yok ama telefon özel alandır sonuçta,gidip birinin günlüğünü okuması gibi.Telefonda günlük olarak elimizde,gizli saklı bir sey olmasa da muhabbet ettiklerimiz girip okuduklarımız var.Bu bana cok normal geldi.Acaba siz mi cok tedirgin oldu gibi anladınız.Belki normal bir tepki verdi.Cünkü 2 dklık menüye bakarken,siparis verilecekken,telefon kurcalamaz kimse.Bikinili foto begenmeye gelince de,cok yakın arkadası vs. değilse yanlıs bir hareket.Erkekler bunu cok yapıyor ama yanlıs oldugu gerçeğini değiştirmez.Biraz daha kendinizi kaptırmadan objektif gözlemleyin bakalım bir sey demek icin erken

Hep söylerim aktif olarak instagram kullanan erkekten bir yol olmaz.İlişkilerde telefon şifresi vermek,telefonu masaya koymak gibi şeyler önemlidir.Eski sevgilim şarjı bitince benim telefonumu alırdı aynı şekilde bende istediğimde onunkini alırdım.Şifrelerimizide biliyorduk.Saklayacak birşeyi olmayan kişiler rahattır.Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla bu Adam pek sorumluluk sahibi ve sadık biri gibi durmuyor.10 yıldır tanıyorum,iyi biri diyorsunuz lakin iyi bir insan olmakla iyi bir sevgili/eş olmak farklı şeyler.

Telefonu durduk yere değil, menüye bakmak adına yanında elinize almışsınız.Dolayısıyla kurcalamayacağınız kesin ama karşı taraf gerilmiş.Bana kalırsa yedekte konuştuğu birileri olabilir.

Kendimi düşünerek böyle bi çıkarımda bulundum açıkçası.Ben de telefonumu kimse kurcalasın istemem.Ama kankamla beraberken bazen bir aplikasyon gösterir bana telefonumdan,sonra o şeylere güler eğlenirken saatler geçer bazen telefonum elinde,hiç de gerilmem..eh sizin menüye baktığınız belli.Nesine bu kadar gerilmiş. Sakladığı bişiler varmış gibi geldi bana.

Back
X