Fevri davranmak

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kizlar iyi geceler:)
Gözüme uyku girmedi bu saatte. Bi kac günden beri geçmişe takili yaşıyorum. Bir arkadaşımla tatsizlik yasadik. Daha dogrusu ben yasadim:) fevri davrandım irtibatımı kestim, simdi de pisman oldum neden o kadar fevri davrandim diye. Bi mesaj atsam diyorum sonra da tükürdüğünü yalama önüne bak aman bosver diyorum. Sizce bir adim atsam gurursuz olur muyum ya ? Konuda benim sorun olarak gordugum seyleri onun gormemesi uzlasamamak diyeyim inada bindi gibi bir sey oldu. Yorumlarinizi bekliyorum:)

Olmazsin.
Bende senin gibiyim fevri hareket ederim,sonra kuzu kuzu giderim.
Aileme çok yaparım bunu,tabi onlara kolay oluyor yapışıyorum yanaklara sorun çözülüyor.
Arkadaşlarım için aynısını yapmadım,ya kestim ya da fevri davranmayacak kadar değer verdigim için biraz minimum düzeyde kontrol altına aldım sinirlerimi. Ama alamasam ve değer veriyorsam hemen sırnaşır mesaj atardım.

Olmazsin.
Bende senin gibiyim fevri hareket ederim,sonra kuzu kuzu giderim.
Aileme çok yaparım bunu,tabi onlara kolay oluyor yapışıyorum yanaklara sorun çözülüyor.
Arkadaşlarım için aynısını yapmadım,ya kestim ya da fevri davranmayacak kadar değer verdigim için biraz minimum düzeyde kontrol altına aldım sinirlerimi. Ama alamasam ve değer veriyorsam hemen sırnaşır mesaj atardım.
Öf ya çekiniyorum azcik. Bi de fevri kararlar alip pisman olucagimi bildigi icin herkes hic ustelemezler. Nasilsa ben U dönüşü yapicam. Bi vazgecemedim su huyumdan.

Hatani anlamis olman cok guzel. Arkadasin anlayisli bir insansa sana hak verecektir. Sen daha iyi bilirsin huyunu ona gore bir msj yaz. Öldün mu falan yazma :) hic hos degil bence

Hatani anlamis olman cok guzel. Arkadasin anlayisli bir insansa sana hak verecektir. Sen daha iyi bilirsin huyunu ona gore bir msj yaz. Öldün mu falan yazma :) hic hos degil bence
O da benim gibi cins biri :)) ne tepki verir bilemiyorum ama büyük.ihtimal veryansin eder. Ani cikislarin tepkilerin takintilarin diye sıralamaya başlar . o yuzden poncik bir sekilde muhabbete dalmam lazim:))

Deger verdigin biriyse barismak icin adim at.
O da sana deger veriyorsa anlayip barisacaktir zaten.
Daha sonrasinda tavsiyem fevri davranmayi azaltabilirsin sakin olmayi dene hersey kolaylasicak , biraz zor ama kendimden biliyorum bu huyumu azalttim hem kendimi yipratmiyorum hem baskalarini :)

Sizi kirmak istemem ama fevri insanlari ben hayatimda hic istemiyorum, aniden bir laf ederler butun iliskiyi cop ederler. Ne demisler laf agizdan cikana kadar senin esirindir, agzindan ciktiktan sonra sen onun esirisindir!

Karsi tarafin tepkisini bilemem ama ben donus yapmazdim size eger kirici davrandiysaniz.

Çok yeni bi meseleyse mesaj atılabilir. Ama 10 günü falan geçtiyse mesaj atmam. Haklı yada haksız olayım, tükürdüğümü yalamam. Zaten arkadaş olayı kabullenmiş, beni takmamaya başlamış ben daha niye suyu bulandırayım? :)

Ben olsam telefonla arardım.Bir kere yüzleşilir karşıda ki de kendini ifade etme fırsatı bulurdu.Bu şekilde olmazsa en küçük sorunda daha önceki yaptıklarıniz da o konuda konuşulur,sorun cozulmez hale gelir. Rüyamda gördüm seni iyimisin? diyerek aramışligim vardir.Tabi rüya muya görmemiştim:KK48:

Ben sadece üzgün surat yollardım belki. Bilemedim ki. Yaşınız gençse fevri davranışlar olabiliyor ama zamanla o yönünüzü törpülemeye bakın derim. Çünkü bana sürekli fevri davranıp kıran birini ben hayatımdan çıkartırım. Beni üzdüğü için değil de kıymet vermediği için kendini frenlemediğini düşünürüm, şamar oğlanın mıyım ben senin der kapıyı çeker giderim :p Hatalıysanız adım atın ama tepkiye hazırlıklı olun.

Back
X