fevri karar

seninanonim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
127
47
28
40
Merhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum var.Karşı cins bir anlık sinirle veya düşünerek aldığı bir karar sonuncunda sizi terk ederse ona tekrardan güvenebilir misiniz? Evlilik yolunda olan bir çiftten bahsediyorum

Nedenine bağlı, ufacık bir şeyde köprüleri yakıyorsa kaçın derim.

Güvenmem. Basit bir olayda yarı yolda bırakan kişi ciddi yolda yanınızda olmaz

Gercekten seven insan 1 gun bile ayri kalmak istemez birakin terk etmeyi. Kaybetmek istemeyen adami gozunden anlarsiniz. Dolayisiyla guven de kalmaz bir kez terk edildiysem. Sizin mesele neydi ki? Adami aldattiysaniz hakkidir mesela
Gercekten seven insan 1 gun bile ayri kalmak istemez birakin terk etmeyi. Kaybetmek istemeyen adami gozunden anlarsiniz. Dolayisiyla guven de kalmaz bir kez terk edildiysem. Sizin mesele neydi ki? Adami aldattiysaniz hakkidir mesela

Aldatmadım.Aramadızda bir anlaşmazlık olduğunda bitirelim dedi hemen.
Ardınıza bile bakmayın..
Anlaşmazlıklarda "ver oyuncağımı oynamıyorum" der gibi çocukluk yapan insandan koca olmaz. Oturulur tartışılır, diyalog kurulur.. Evlilik olgunluk işi, yetişkinlik işi. Çocukla olmaz.

ağır bişey yapmışsam gerçekten bu yüzden terk etmişse güvenirim, ama yok saçma sapan bişey yüzünden gittiyse cehenneme kadar yolu var :)

Affederseniz bu sizi suistimale açık hale getirir. Nasılsa ne yaparsam yapayım beni affediyor diye düşünür ve aynı hareketi tekrarlayabilir.

Güvensen bu konuyu açmazdın zaten. Demek ki güvenilir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…