- 21 Haziran 2023
- 127
- 47
- 28
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
-
Nedenine bağlı, ufacık bir şeyde köprüleri yakıyorsa kaçın derim.Merhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum var.Karşı cins bir anlık sinirle veya düşünerek aldığı bir karar sonuncunda sizi terk ederse ona tekrardan güvenebilir misiniz? Evlilik yolunda olan bir çiftten bahsediyorum
Güvenmem. Basit bir olayda yarı yolda bırakan kişi ciddi yolda yanınızda olmazMerhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum var.Karşı cins bir anlık sinirle veya düşünerek aldığı bir karar sonuncunda sizi terk ederse ona tekrardan güvenebilir misiniz? Evlilik yolunda olan bir çiftten bahsediyorum
Gercekten seven insan 1 gun bile ayri kalmak istemez birakin terk etmeyi. Kaybetmek istemeyen adami gozunden anlarsiniz. Dolayisiyla guven de kalmaz bir kez terk edildiysem. Sizin mesele neydi ki? Adami aldattiysaniz hakkidir mesela
Gercekten seven insan 1 gun bile ayri kalmak istemez birakin terk etmeyi. Kaybetmek istemeyen adami gozunden anlarsiniz. Dolayisiyla guven de kalmaz bir kez terk edildiysem. Sizin mesele neydi ki? Adami aldattiysaniz hakkidir mesela
Evet geri döndüNiye tekrar guvenmeniz gerekiyor? Geri mi döndü?
Ardınıza bile bakmayın..Aldatmadım.Aramadızda bir anlaşmazlık olduğunda bitirelim dedi hemen.
ağır bişey yapmışsam gerçekten bu yüzden terk etmişse güvenirim, ama yok saçma sapan bişey yüzünden gittiyse cehenneme kadar yolu var :)Merhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum var.Karşı cins bir anlık sinirle veya düşünerek aldığı bir karar sonuncunda sizi terk ederse ona tekrardan güvenebilir misiniz? Evlilik yolunda olan bir çiftten bahsediyorum
Konunun ne olduğuna göre değişir benceMerhaba sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum var.Karşı cins bir anlık sinirle veya düşünerek aldığı bir karar sonuncunda sizi terk ederse ona tekrardan güvenebilir misiniz? Evlilik yolunda olan bir çiftten bahsediyorum
Ufak bi anlaşamamazlıkta tekrar aynı hareketi yaparsam bitecek dedi ilişkiKonunun ne olduğuna göre değişir bence
Gitmek istediğinde bunu bahane edecek işte. Yolunu yapmış ayrılığın. Tekrar yarı yolda kalmak isterseniz hayırlı olsun ilişkiniz.Ufak bi anlaşamamazlıkta tekrar aynı hareketi yaparsam bitecek dedi ilişki
Oho bir de ültimatom mu veriyor haspam. Hiç işim olmaz.Ufak bi anlaşamamazlıkta tekrar aynı hareketi yaparsam bitecek dedi ilişki
beğenmediği hareketim de bana zenginlik meraklısı dedi( asla öyle bir insan değilim) bende ne diyorsun sen diye yükseldim beyfendi o anki yüz ifademden irite olmuşOho bir de ültimatom mu veriyor haspam. Hiç işim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?