fevri karar

beğenmediği hareketim de bana zenginlik meraklısı dedi( asla öyle bir insan değilim) bende ne diyorsun sen diye yükseldim beyfendi o anki yüz ifademden irite olmuş
Ayyy yolu açık olsun. Zenginlik meraklısı olmayan birini bulsun madem. İlerdeki bahanesini yazmış. Evlenince de sen zaten hep para peşindeydin deyip boşamaya kalkar

beğenmediği hareketim de bana zenginlik meraklısı dedi( asla öyle bir insan değilim) bende ne diyorsun sen diye yükseldim beyfendi o anki yüz ifademden irite olmuş
O neymiş ya resmen bahane aramış. Terk edip piyasayı yoklamis. Kimseyi bulamayınca geri dönmüş. Hadi bari yine bahanem elimde kalsın diye de ültimatom vermiş. Hiç şans falan vermeyin nereye gittiyse oraya geri dönsün.

Yani ben büyüük bir hata yaparsam okey de nedene göre değişir arkadaşların da dediği gibi.Sudan sebeble gidiyorsa altta başka neden vardır güvenilmez.

Ayyy yolu açık olsun. Zenginlik meraklısı olmayan birini bulsun madem. İlerdeki bahanesini yazmış. Evlenince de sen zaten hep para peşindeydin deyip boşamaya kalkar
Üzüldüm çok aksine benim durumum ondan çok çok daha iyiyken sevdiğim için onun maddi durumunu düşünmemiştim bile

Aaa o zaman kendince gurur yapıp böyle değişik şeyler yapmış olabilir mi ? Aşağılık kompleksi gibi hissettim
o anki konuşmamız da gurur yapıcak bir durum an yaşanmadı. Bir anda para mevzusu konuşulurken bana o kelimeyi kullandı bende anlam veremedim.para konusunda onu inciticek hiç bişey yapmamıştım

o anki konuşmamız da gurur yapıcak bir durum an yaşanmadı. Bir anda para mevzusu konuşulurken bana o kelimeyi kullandı bende anlam veremedim.para konusunda onu inciticek hiç bişey yapmamıştım
Belki daha önceden bişeye takılıp o anda patlamıştır. Gerçi hiç biri aniden ayrılık kararı alıp geri dönmesini mantıklı kılmıyor. Her durumda sağlıksız bir davranış biçimi. İleride de tekrarlayacağı garanti hiç şaşmaz böyle mevzular

Ben güvenemem. Sebebi nolursa olsun insan kararlar alırken defalarca düşünür ölçüp biçer. İlerde evlendiğimiz zaman yapmayacağı ne malum? Ama bu konuyu bir de onunla konuşmakta fayda var

Ben güvenemem. Sebebi nolursa olsun insan kararlar alırken defalarca düşünür ölçüp biçer. İlerde evlendiğimiz zaman yapmayacağı ne malum? Ama bu konuyu bir de onunla konuşmakta fayda var
İki kere ani karar alıp sonrasında pişman oldu.sizlere o yüzden soruyorum güvenmek istesemde tekrardan güvenemedim.onun sorunları çözme şekli ayrılık gibi geldi. Evlenseydik nasıl olucaktı.Her hangi sorunda boşuycaktı beni demek ki

Bence konunun ne olduğu yine de önemli. Konu tam olarak neydi?
Konu bana haksızlık yaptı para meraklısı dedi öyle değilim ilişki sürecinde ne kadar bu konularda mütevazı olduğumu bile söylemiş insan.Para konusunda ( kendi aile içi para mevzusunda) ben konuşurken bana sen de amma para meraklısısın, zenginlik meraklısısın dedi.Bende sen ne diyorsun şeklinde ona yükselince ona asla bu şekilde yükselmemi söyledi o anki ifademden irite olduğunj da ayrıca belirtti

Başka yorumunuzu şimdi gördüm. Daha önce de iki üç kez sanırım fevri davranıp ayrılmış. Guvenmemekte haklısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…