- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Buffalosos
Nasıl yaptı lütfen taktikBende öyleydim de şimdiki kocam yonttu beni saolsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaptı lütfen taktikBende öyleydim de şimdiki kocam yonttu beni saolsun
Çok basit. Sesimi yükselttiysem veya azarladıysam yada kızdıysam.Nasıl yaptı lütfen taktik![]()
Eee işte niye dursun insanlar sizinle. İşinize yarar mı bilmiyorum ama başka bir konuya sınırlarla ilgili kendi hikayemi anlatmıştım. Onu eklerim. Çok fevri degildim ama çok sınirlarim vardiManasız parlama durumu hiç yaşamadım muhtemelen ortamdan çıkar giderdim laf sokup öyle bir tavırda bir daha görüşmek istemezdim soğurdum
Şimdi yazabilirim. Uzun olacak biraz. Bu sınır konusu benim için adeta bir travma. Ben insanlara karşı hiçbir sınırını koruyamayan bir ebeveyn ve ona tepkisel olarak ekstra sinir koyan diğer ebeveynle büyüdüm. Bu da 20li yaşlarımda beni sınırlar konusunda fazla hassas duruma getirdi. Sizden farkım ben sizin tepki de koyabilen, tartisabilen versiyonuydum.
Biri saygısızlık mi yaptı hooop ya açıkça söylüyordum ya bıçak gibi kesip atıyordum. İş hayatimda işimi duzgun yapıyordum. Ama asla yalakalık yapmiyor, ekstra mesai, kişisel haklarının ihlali konusunda adeta tırnağımi çıkarıyordum.
Kimi zaman aman o da huyludur, onu sinirlendirmeyelim gibi yorumlara maruz kalıyordum. Bununla da gurur duyuyordum. Yıllar böyle geçti. Az arkadaş, iş hayatinda aman ona birşey demeyelim gibi bir algı ve bazen düşmanca bakışlar.
Sonra ufak bir yöneticilik pozisyonuna geçtim. İlk başta o pozisyona gecmemi çoğu kişi istemezken 3 yılın sonunda ayrılmaya karar verdigimde herkes beni durdurmaya karar verdi. Kimse ayrilmami istemedi. Çünkü bırakın kendi haklarimi X Y'nin sınırını assin hemen uyarıyorum. Böylelikle o iki kişi birbiri ile kötü olmuyor günah keçisi ben oluyordum. Böyle sürekli savunmada yıllarım geçti. Adalet timsaliydim ya ne önemi var kişisel kazançlarımın?
Ta ki 6 yıl önceye kadar. Arada görmek zorunda olduğum iki kişi tarafindan adeta zorbalığa uğradım. Kişisel hak vs yok. Sırf onların istediği kalıpta olmadığım için ellerindeki pozisyonu kötüye kullandılar. Ben onları hiç görmemek için dikkat etsem de tamamen hayatımdan çıkamayacak durumdalardi.Dolayli olarak bile zorbalığı bırakmadılar. Kendi hasta ettim. Ben birşey yapmadım.Neden böyle oldu sorusu kafamda çınladı. İyice kapandım. Sınırlarım iyi keskinlesti. Birakin benim sinirimi aşan kişiyi X Y'nin sınırını assa X'e onyargi ile yaklaşıp ona yapan bana da yapar deyip gardimi alıyordum.
3 yıl önce is yerinde amirimiz bizim kurduğumuz birime karşı ayakta bulundu. Ayaklandik. İş ciddiye binince kimi saf değiştirdi, kimi başta tepki verip sustu. Kalakala 2 kişi kaldık. Arkadaşım birim değiştirdi. O mangalda kül bırakmayan insanlarla aynı yerde çalışmaya devam ettim.
Sonra dank etti. Dedim ki bu işte bir aksilik var. O sırada bir sürü iyi kötü şey oldu.
Oturup düşünmeye başladım yıllar geçmişti. O esnada daha ciddi hadiseler de yasadim. Zaten uzun oldu onu anlatmiyorum. Yanimda olan insanlara baktım. Sınırıma saygı gösteren bazı insanların aslında saygi nedeniyle değil de pasif, bağımlı kişiliklerinden dolayı böyle davrandigini gördüm. İşi benden çok kötü yapan insanların zamanla insan ilişkileri sayesinde çok daha iyi pozisyonda olduğunu gördüm. Benim aman ne saygılı insan dediğim insanların benim için asla elini taşın altına koymadigini en zor gunumde sen halledersin deyip kendi kötü gününde sırtıma cullandıklarını gördüm. Kimi zaman kendi sınırlarının asılmasına izin veren insanların belli bir süre sonra o insan sayesinde çok iyi pozisyona geldiklerini gördüm. Ben ne yapıyordum peki Tr gibi sınırların hallaç pamuğu olduğu ülkede yel degirmenlerine karşı savaşıyordum. Esneklesmeye, akışta kalmaya, karsimdakinin kendi olmasına izin vermeye, daha az gurur yapmaya, kendi cikarlarimi gozetmeye başladım. En önemlisi yaşadığım coğrafyayı kabule geçtim.Ben İskandinav ülkesinde yaşamıyorum. Bu ülkede o kadar acı, o kadar büyük sinir ihlalleri var ki. Daha rahatladım. Haklı olmak mı mutlu olmak mı? Şimdi mutlu olmak, kazançlı olmak üzerine yeni bir hayat inşasına başladım. Size de tavsiye ederim.
Oyşş hem fevrisiniz hemde kedi gbi sevilip sarmalanmakta istiyosunuzTabi kesin evet çocuklukta hep içime attım bazı şeyleri şimdi de insan siliyorum küçük yaştan itibaren çalışıyorum kimseye ihtiyacım yok defolun gidin diyorum içimden öfkelenincesonra da çok üzülüyorum yalnız kalınca.. aslında sevdiğim insanlar yani ilişkim de öyle seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum diyorum mesela yüzüne adamın kendini sev de ilişki böyle bisey değil diyorlar onlar da
demlik demlik papatya çayı içiyorum. Misal küçükken de hep ağlama krizlerine girerdim burnum kanardı ağlamaktan annem pasiflora şurup verirdi sakinleştirdim , hala öyleyim.. maneviyata yönelmem gerek biraz bu aralar belki de inancım zayıfladı bu inanç sadece din değil evren doğa meditasyon dua her şey..
iç sevgiye ihtiyacım var .. birine sarılmaya da çok ihtiyacım var
Şimdiden bile o kadar iyi hissettim kiOyşş hem fevrisiniz hemde kedi gbi sevilip sarmalanmakta istiyosunuzkocaman sarıldım burdan..
papatyayı şu durumda damardanda alsanız zor.. uzman yardmyla muhtemelen adım adım gelişme kaydedeceksiniz.. çünkü herseyin farkndasnz, dürüstsünüz ve düzelmeniz gerektiğini biliyosunuz.. yardım istiyosunuz açık açık.. bizlerin burda 3-5 önerisiyle olacak iş değil bu.. ama ufak tefek yardımlar dokunur muhakkak
Evcil hayvanlar sahiplerine benzer derlerŞimdiden bile o kadar iyi hissettim kibiraz ağlıyorum biraz gülüyorum okurken çok iyi geliyorsunuz
kedi demişken bir kedim var pofuduğum bir tek ona hiç kızmıyorum
pofuduğuma sarılıyorum o da sevince kaçıyor
peşinden koşturuyor beni 8 yıldır..
Paraya kıyıp tekrar başlayacağım psikoloğa en azından uzman desteği uzun vadeli iyi olur tabi ben bırakıyorum yarıda hep
Anlatırken çok komik yaşarken değildiEvcil hayvanlar sahiplerine benzer derlerNe kdr dgru bilmiyorum tabi.. kedinize baktgnzda kendinizi görüyomusunuz? Yada yakın cevreniz kediniz için aynı senin gbi diyomu?
Ya bende devamlı uzman desteği almıyorum ki cok ciddi seviyede almam gereken bi sorunum var özgüvenle ilgili. parasınıda geçtim benm bu yaştan sonra değişeceğime inancım pek yok o konuda.. sadece bana zarar verdiği içinde önemsemiyorum.. devamını getireceğime inanmıyorum.. online olsun diyorum ama sizin gbi kesinti yasarsam seansta çoh gülerim halime![]()
Ya bi söz var ya herkesin derdi kendine ağır diye.. o söz bazen içime işler.. dısardan bakan biri ya bu dert mi diyebilir, hatta böyle sizin gbi olmak bile isteyebilir mesela..Anlatırken çok komik yaşarken değildipsikoloğa bile sinirlendim hahaha pardon dondunuz diyorum süre de dolu insan uzatır yani donuyoruz adam gibi konuşamadık bile diye
Kedim bana benziyor evet memnuniyetsizben zorla seviyorum mıncık mıncık..
30 dan önce değişemedim baktım böyle olmayacak değişmek zorundayım yapcak bisey yok böyle yaşanmıyor valla eziyet gibi![]()
Yok yok kesinlikle başlamam gerek.. psikolog araştırıyorum yine.. otokontrol sağlayamıyorum belki bir süre uzaklaşırım bulunduğum yerden.. zaten evden çalışıyorum kafamı toplamaya ihtiyacım da var kararsızlık diz boyuYa bi söz var ya herkesin derdi kendine ağır diye.. o söz bazen içime işler.. dısardan bakan biri ya bu dert mi diyebilir, hatta böyle sizin gbi olmak bile isteyebilir mesela..
Ben olsam sizin yerinizde uzman desteği almayı ertelemezdm kendinizede tahammül edemiyosunuz gbi yorumlarınız.. ama erteleyeceksenizde ufaktan bi liste yapıp hangi konularda taviz verebilirsiniz bi öngörüşme yapın kendinizle..
Umarım en kısa sürede toparlanırsınızYok yok kesinlikle başlamam gerek.. psikolog araştırıyorum yine.. otokontrol sağlayamıyorum belki bir süre uzaklaşırım bulunduğum yerden.. zaten evden çalışıyorum kafamı toplamaya ihtiyacım da var kararsızlık diz boyu
Aaa bunu yazan ben miyim acabaMerhaba kızlar yapım gereği çok fevriyim, aceleciyim, sabırsızım. Küçükken de böyleyim 30’a geldim hala böyleyim.
Her türlü ilişkimde bu yüzden çok sorun yaşıyorum.
Şuan ki ilişkimde de bu konudan dolayı benden kaynaklı sorunlar var. Sanki kimse yaranamıyor gibi. İçimde hep bir sorun var.
Geçen gün farkettim instada kişiyi silip engellesen de mesajlar duruyor açtım eski mesajlarımı okudum ilişkilerimdeki bir kaç kişinin. Hepsinin ve şuanki ilişkimin bana söylemiş olduğu çok ortak şey var.
Fevrisin. Ortan yok. Anında siliyorsun. Anında yıkıyorsun geneli böyle.
Bir de genelde çabuk etkileniyorum. Mesela psikoloğum KK yı yasaklamıştıama dinlemedim sizi seviyorum kadın dayanışması gibi görüyorum. Elbet hatalarım çok ilişkilerimde misal elle tutulur sebep yok ayrıldım dün tamamen evi terkettim ilişkimde. Komple aileme haber verip.
Küçük şeyleri büyüttüm zaten bir boşanma yaşadım orada ki bazı sorunları gördüm mesela eski eşimin ailesi sorunluydu ama cidden sorunluydu baktım bunun da annesi sorunlu ama kadının eziyeti yok görüşmek istemiyor sadece ama ben bunu büyüttüm neden istenmiyorum ne yaptım diye içime dert ettim. Öyle böyle her şey sorun oldu gözümde. Ama şunu anladım ben Ahmet Mehmet Ali Burak salladım isimleri vs vs herkesle ortak sorun yaşayıp ilişkilerimi bitiriyorum bu adam gitti x gelecek hop yine bir sorun benden kaynaklı. Psikoloğa gidiyordum seansı çok arttı diye bıraktım online almaya başladım tam ağlarken ekran dondu internette tüm şevkim kırıldı bıraktım.. offf ankastre ışığı eşliğinde pijamayla kahve içerek dertleşmem gerek sanırım bir kaç kişi.. öyle içimi döktüm.. Sorunun kaynağı benim belki burda da kalbini kırdığım olmuştur törpülemeye çalışıyorum üzülüyorum özür diliyorum üzülüpte
Yalnız degilsin bende öyleyimMerhaba kızlar yapım gereği çok fevriyim, aceleciyim, sabırsızım. Küçükken de böyleyim 30’a geldim hala böyleyim.
Şuan ki ilişkimde de bu konudan dolayı benden kaynaklı sorunlar var. Sanki kimse yaranamıyor gibi. İçimde hep bir sorun var.
Geçen gün farkettim instada kişiyi silip engellesen de mesajlar duruyor açtım eski mesajlarımı okudum ilişkilerimdeki bir kaç kişinin. Hepsinin ve şuanki ilişkimin bana söylemiş olduğu çok ortak şey var.
Bir de genelde çabuk etkileniyorum. Mesela psikoloğum KK yı yasaklamıştıama dinlemedim sizi seviyorum kadın dayanışması gibi görüyorum. Elbet hatalarım çok ilişkilerimde misal elle tutulur sebep yok ayrıldım dün tamamen evi terkettim ilişkimde. Komple aileme haber verip.
Küçük şeyleri büyüttüm zaten bir boşanma yaşadım orada ki bazı sorunları gördüm mesela eski eşimin ailesi sorunluydu ama cidden sorunluydu baktım bunun da annesi sorunlu ama kadının eziyeti yok görüşmek istemiyor sadece ama ben bunu büyüttüm neden istenmiyorum ne yaptım diye içime dert ettim. Öyle böyle her şey sorun oldu gözümde. Ama şunu anladım ben Ahmet Mehmet Ali Burak salladım isimleri vs vs herkesle ortak sorun yaşayıp ilişkilerimi bitiriyorum bu adam gitti x gelecek hop yine bir sorun benden kaynaklı. Psikoloğa gidiyordum seansı çok arttı diye bıraktım online almaya başladım tam ağlarken ekran dondu internette tüm şevkim kırıldı bıraktım.. offf ankastre ışığı eşliğinde pijamayla kahve içerek dertleşmem gerek sanırım bir kaç kişi.. öyle içimi döktüm.. Sorunun kaynağı benim belki burda da kalbini kırdığım olmuştur törpülemeye çalışıyorum üzülüyorum özür diliyorum üzülüpte
Burcum koç ay burcum da aslan ateş topu gibiyimben de boyleyim, sakinlesmeye calısıyorum. burcun yada yukselenin koc aslan ya da yay mı
İnsanlar fevri olduğun için senden ayrılmıyor. Seni istemedikleri zaman fevri olmani bahane ediyorlar. Ancak fevriligin kendine olan guvensizligini yansıtıyor olabilir. Kendine güvenip sakın kalmayı öğrenmen gerek. Onu da ancak kendini tanıyarak yaparsın.Merhaba kızlar yapım gereği çok fevriyim, aceleciyim, sabırsızım. Küçükken de böyleyim 30’a geldim hala böyleyim.