Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlar noldunuz yahu??
herkes bir bir gidiyor, diyetler unutuldu mu?? :D
kimse girmiyor artık, kilo bildirimi yapan da olmamış??
vaz mı geçtiniz??
evet canım ya kimsecikler yok pes mi ediyoruz yapmayın arada uğrayın ya herkes günde en az bir kez girsin bari

ne oldu bu topiğe yaa daha bayrama 20 gün var ama hiç kimsecikler yok enerjim falan kalmıyor buradaki boşluga bakınca kendinize geliin :( yada yeni bir baslıga gecelim kızlar olmuyor boyle

e hala kimseler yok biz kendi kendimize devam edelim gelirler belki kimse diyetini bırakmasın :) yediklerinizi filanda yazın bben kahvaltı yapıcam şimdi görüşürüz

kızlar ben 1 haftadır yazamıyorum,oğlum grip oldu,sonra da bana bulaştırdı.şimdilik diyete ara verdim 1 haftalığına ama abartmadan yediklerime dikkat ederek.sadece saatleri değişiyor ve kepek ekmek aramadan bulduğumu yiyorum maalesef.ama şimdilik.......neyse daha fazla yazamayacağım.ne hikmetse sırtım tutulmuş ayakta yazıyorum.hepinizi öptüm.

kızlar ben 1 haftadır yazamıyorum,oğlum grip oldu,sonra da bana bulaştırdı.şimdilik diyete ara verdim 1 haftalığına ama abartmadan yediklerime dikkat ederek.sadece saatleri değişiyor ve kepek ekmek aramadan bulduğumu yiyorum maalesef.ama şimdilik.......neyse daha fazla yazamayacağım.ne hikmetse sırtım tutulmuş ayakta yazıyorum.hepinizi öptüm.

çok geçmiş olsun, oğluna da ,sana da :))
kaldığımız yerden devam ederiz artık,
bu gidişle "bayrama kadar 10 kilo" efsanesi gerçek olamayacak galiba :)))

geçmiş olsun ikinize de dikkat et kendine sağlıklı beslen iyileşir iyileşmez gel:) canımız sıkıldı bizim

tam mevsim geçişleri tabi, herkes hasta,
hasta olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun,
ama bi hızla ben de aranıza katılmak istiyorum diyenlerden de ses gelmiyor,
ben diyetime tam gaz devam ediyorum valla,
kurban bayramı hedefim 50 idi güzel arkadaşlarım ama,
yavaş kilo veriyorum galiba , o yüzden 50 yi bulamayabilirim,

hele dün öyle günahlar işledim ki, sorsanız utanıp söyleyemem:)))
ama sonra günlük yaptığım yürüyüşün 2 katını yaparak bedelini ödedim,
bu akşam hafta sonu, güzel de bir konser var,
bu akşam beni mazur görün , bir iki kadeh bişiler içiciğiimm:)))

bu arada en son pazar günü tartılmıştım kilo bildirimi için,
karar verdim ve tartıyı kaldırdım göz önünden , sadece pazarları tartılacağım bundan sonra,
daha iyi motive oluyorum, yoksa ikide birde tartılıp, gram gram oynadığını gördükçe sinir oluyorum,
ha bugün, ha yarın regl olacağım,
regl dönemi olduğu için bu pazar tartılmasam mı diye bile düşünüyorum motivasyonum bozulmasın diye,nasılsa doğru düzgün bildirim yapan da kalmadı ;))))

iyi hafta sonları diliyorum hepinize (kaç kişi kaldıysak :)))

bu arada hala topic i takip edenler için bir bilgi:
facebookta" light yaşamın sırları" diye bir sayfa var, pınar et ve süt ürünlerinin yapmış olduğu bir sayfa,
oradaki kalorimetrem uygulamasıyla günlük yediklerinizin toplam kalorisini ölçebilir,
yaptığınız spor yada işlerle ne kadarını yaktığınızı görebilirsiniz.
öpüyorum...

ara sıra girip bakanlar benide bıraktı sanmasınlar hala tam gaz devam ediyorum ama derslerim yüzünden pek sık giremiyorum bayrama 50 olamasamda şimdi 56 yım 3 kilo falan vericem inş :))

kızlaaar olmuyor ama böyle yaa bir ben yazıyorum nerelerdesiniz diyete tamam mı devam mı yaptınız ben tam gaz devam ediyorum hemde hiç kaçamaksız sizleer

Kizlar kusura bakmayin ama Bir haftadir Internetimde sorun yasadim o yüzden ugrayamadim.

Gecen hafta pazar gününün listesini yolluyacagim simdi. Gercekten cok az katilim olmus... Silkelenmeliyiz. Baktiniz bayrama kadar tüm kilolar gitmiyor, sene sonuna kadar yeni yila kadar devam ederiz!!! Moral bozmak yok. bende bir aydir ugrasiyorum ama verecegime aldim ve gramm oynamiyor... Cok moral bozucu, ama insulin direncinde doktorum kilo vermenin cok zor oldugunu söylemisti, sanirim veremememde bundan kaynakli. Ama sizler oldugunuz sürece birbirmize destek cikarsak veririz bu kilolari ;)

$30.09.webp

Bu arada yeni liste yarin gelecek, katilimlarinizi bekliyorum. Bu arada iki, üc, dört haftadir paylasimda bulunmayan arkadaslari sildim!!!

yarın kilo bildirim günü,
bir haftadır tartılmadım,
bu hafta kaçamaklarım çok oldu,
bir de regl oldum bugün,
yarın tartılmaya korkuyorum valla:((

Kizlar kusura bakmayin ama Bir haftadir Internetimde sorun yasadim o yüzden ugrayamadim.

Gecen hafta pazar gününün listesini yolluyacagim simdi. Gercekten cok az katilim olmus... Silkelenmeliyiz. Baktiniz bayrama kadar tüm kilolar gitmiyor, sene sonuna kadar yeni yila kadar devam ederiz!!! Moral bozmak yok. bende bir aydir ugrasiyorum ama verecegime aldim ve gramm oynamiyor... Cok moral bozucu, ama insulin direncinde doktorum kilo vermenin cok zor oldugunu söylemisti, sanirim veremememde bundan kaynakli. Ama sizler oldugunuz sürece birbirmize destek cikarsak veririz bu kilolari ;)

Eki Görüntüle 526046

Bu arada yeni liste yarin gelecek, katilimlarinizi bekliyorum. Bu arada iki, üc, dört haftadir paylasimda bulunmayan arkadaslari sildim!!!

iyi yaptın şekerim, bu arada seni buralarda gördüğüme sevindim :)))
nasılsın, moralin yerine geldi mi biraz? ;)

37gündür diyet yapıyorum arkadaşlar,
bu bitirdiğim hafta diyete başladığımdan beri en şımarık geçirdiğim hafta,
yemek yiyip arkasından uykuya daldığım,
akşamın 9 buçuğunda çikolata soslu dondurma yediğim,
geceyi 4 bira ve yağlı patates kızartmaları, kalamarlar, ve yağda pişmiş her tür ürünle bitirdiğim günler oldu bu haftanın içinde,

ama bunun yanında bedelini öder gibi her yaptığım kaçamağın arkasından günlük sporumu 2 kat fazla yaptım(yani sadece sabah yapıyorsam sabah ve akşam yaptım)
sonuç çok kötü değil, tabi bu hal içinde iyi de değil, umarım size önümüzdeki hafta daha güzel bir sonuç yazarım, bu hafta sadace 300gr lık bir değişim var:(

bildirim: 56.5

ben önceden yaptıgım diyetleri saymıyorum kızlar ciddi bir şekilde diyet yapmamın daha 2. haftası ama şimdiden 56 olmak harikaa :))

of benim kilo vermem durdu kilo alıyorum üstelik 67 kiloyla en berbat bildirimi yapıyorum sanırım

kızlar iki gündür foruma girip yazmaya niyetleniyorum elektrikler kesiliveriyor.neyse bugüne nasibmiş.kilo bildirimi yapamadım çünkü verememişim,200 gramcık vermişim ama biliyorsunuz mazeretim vardı.ama tabi bu da bahane değil.dün regl oldum bakalım geçince belli olcak verip vermediğim.neyse topiğimiz çok sessizleşmiş biraz canlanalım.

aaa,kızlar ama olmazki böyle bakın ben geç oldu ama kilo bidirimi yapıyorum.87,5 olmuşum hemde sadece çok su içerek ve ekmeği azaltarak oldu bu.evet evet olacak demek ki,eğer yeterince dikkat edersem bende istediğim kiloya ulaşacağım.er ya da geç :8:

Back
X