• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Bugün arkadaşlarımla olduğum için giremedim ve kimsenin menüsüne de yazamadım ama bütün yorumları okuyorum bence herkes çok istikrarlı.Bu arada menümü yazayım
Sabah : 1 tost,zeytin,peynir falan
Öğle : Yarım ekmek köfte,ayran ( :( kızmayın bana )
Akşam : yemeyebilirim yarım ekmek köfte zaten baya doyudu o nu da saat 5 gibi falan yedim daha acıkmadım.
Spor : yok
su : 3 lt.

Bugün arkadaşlarımla olduğum için giremedim ve kimsenin menüsüne de yazamadım ama bütün yorumları okuyorum bence herkes çok istikrarlı.Bu arada menümü yazayım
Sabah : 1 tost,zeytin,peynir falan
Öğle : Yarım ekmek köfte,ayran ( :( kızmayın bana )
Akşam : yemeyebilirim yarım ekmek köfte zaten baya doyudu o nu da saat 5 gibi falan yedim daha acıkmadım.
Spor : yok
su : 3 lt.

Kızdık valla :)) çeyrek ekmek filan yeseydin bari yada spor yapsaydın canım ya ...
Bir daha olmasın artık :))

olmadı galiba,aman boşver sinir oldum yaa :2:

Bencede olmadı :))

Googledan kilo çizelgesi nasıl yapılır diye arat ,
kadınlar kulubu sayfalarında çıkıyor orda arkadaşlar detaylı anlatmışlar.
Bende onları okuyup yapmıştım. Belki faydası olur :)

Katilmak isteyen arkadaslara nacizane tavsiyem, lütfen kilonuzu ve boyunuzuda yazmaniz, ki sizide listeye hemen ekliyebileyim!!!

Yediklerimi yazayim

sabah: yok

Ögle: 2 yk pilav, 6 yk taze fasulye (suyunu yemedim), yaninda yogurt

ara: yarim salatalik

aksam: yemedim daha
(Yogurt ve salata)

su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüs

sonra tekrar ugrayacagim.

Katilmak isteyen arkadaslara nacizane tavsiyem, lütfen kilonuzu ve boyunuzuda yazmaniz, ki sizide listeye hemen ekliyebileyim!!!

Yediklerimi yazayim

sabah: yok

Ögle: 2 yk pilav, 6 yk taze fasulye (suyunu yemedim), yaninda yogurt

ara: yarim salatalik

aksam: yemedim daha
(Yogurt ve salata)

su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüs

sonra tekrar ugrayacagim.

merhaba,boyum 1.62 kilom 89,beni de eklermisin?

kızlar light kola içsek nasıl olur.günde 2 bardak çok mu?antalyada yaşıyorum ve buralar çok sıcak

Valla soğuk su iç burasıda sıcak :) Bende soğuk biraya bayılırım ama nerde içemiyom işte :(

Çok isterse canın günde 1 çay bardağı zero sıfır şeker den iç bence . Sık dişini bence :)

Hergünkü gibi kahvaltımı yaptım

Araöğün de bişi yemedim, yürüyüşe çıktım 40 dk yürüdüm.

Canım çok kahve çekmişti 1 fincan necafe içtim.

Sonra çarşıda işlerim vardı onun için dışarı çıktım. Çarşıda 1 simit yedim.

Akşam yemeğinde çok az patates kavurması yedim, yoğurtlu.

Ve az önce erkek kardeşim cips almış dayanamadım 2 avuç kadar cips yedim :(

Hergünkü gibi kahvaltımı yaptım

Araöğün de bişi yemedim, yürüyüşe çıktım 40 dk yürüdüm.

Canım çok kahve çekmişti 1 fincan necafe içtim.

Sonra çarşıda işlerim vardı onun için dışarı çıktım. Çarşıda 1 simit yedim.

Akşam yemeğinde çok az patates kavurması yedim, yoğurtlu.

Ve az önce erkek kardeşim cips almış dayanamadım 2 avuç kadar cips yedim :(

Maşşallah simit + patates kavurması + cips yok artık.. Acil spor yapıyorsun şekerim .. Yarın telafi etmen lazım..
Sık dişini biraz canım yaa...

Maşşallah simit + patates kavurması + cips yok artık.. Acil spor yapıyorsun şekerim .. Yarın telafi etmen lazım..
Sık dişini biraz canım yaa...

ya patates kavurması çok azdı, hem 1 simit benim öğlen dışarda yiyebileceğim tek şey..
Bu yediklerimden sadece cips için pişmanlık duydum aslında :D

ya patates kavurması çok azdı, hem 1 simit benim öğlen dışarda yiyebileceğim tek şey..
Bu yediklerimden sadece cips için pişmanlık duydum aslında :D

pişmanlık duymana sevindim bi daha dikkat bence .. kaçamaklar iyidir aslında ders oluyor insana bende yapmıyor değilim yaparsam yazarım :) yarın spor yapmalısın bence iyice terle at yağları , pişmanlık filan kalmaz :))

pişmanlık duymana sevindim bi daha dikkat bence .. kaçamaklar iyidir aslında ders oluyor insana bende yapmıyor değilim yaparsam yazarım :) yarın spor yapmalısın bence iyice terle at yağları , pişmanlık filan kalmaz :))

Doğru diyorsun, hatta yatmadan Ender Saraçın 15 dklık egzersizinden yapayım :) günde 2 kere 15'er dakika yapıyosun 3 haftada 2 beden incelirsin diyor. Bakalım doğru mu

Doğru diyorsun, hatta yatmadan Ender Saraçın 15 dklık egzersizinden yapayım :) günde 2 kere 15'er dakika yapıyosun 3 haftada 2 beden incelirsin diyor. Bakalım doğru mu

Ben leslie sansone ile spor yapıyorum. İlk 3 günde 1 kilo verdim tabi diyetide bırakmadım. Bir kerecik senin gibi cips yemiştim o kadar :) kiloyu verince gaza geldim kaçamak filan yapmıyorum. İnsan hırs yapıyor.

Bu hafta sadece 2 mil yapıyorum. Haftaya 5 mil yapmaya başlıcam. İnşallah dayanırım bu bile acayip ter attırıyo bide kendimi deli gibi streçliyorum. Şırık gibi terliyom valla :D:D Tavsiye ederim canım ;):46:

kızlar light kola içsek nasıl olur.günde 2 bardak çok mu?antalyada yaşıyorum ve buralar çok sıcak

tugba_serdar 'ın( kusura bakma gerçke adını bilmiyorum o yüzden Tuğba diye atmıyım dedim ) da dediği gibi su en iyisidir iççeksen de haftada 1'den fazlası zaten iyi değil ama içiyoruz işte gene de azaltmaya çalış.

Back
X