• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

yanındayım canım aynı benimde 9 kilo vermem lazım bayrama kadar :) 167 boyum kilom da 64 .. 55i hedefledim evde oturmaktan iyice şiştim artık fazlalıkları atma vakti :)

ben aslıda epey kilo verdim ama biraz daha vermeye ihtiyacım var 73 kg dan 60 kiloya düştüm boyum 1.61 olunca biraz daha vermem gerekiyo sanırımm..bende yanındayım arkadaşım atalım gitsin şu fazlalıkları

çok sevindim kızlar :) o halde hergün burda ne yedigimizi ufakta olsa günlük hareketlerimizi yazarsak cok daha etkili olur hem birbirimizin yanlıslarını düzeltir hemde destek oluruz birde haftada 1 günü tartılma günü yapalım ne dersiniz ? ben simdilik ne yedigimiyazıp cıkıyorum bugun cok yogunum ama aksam mutlaka girecegim sabah: 2 dil.kepekli ekmek 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık bu kadr size sabırlı diyetler dilerim :)

kızlar selam
benim de kurbana kadar kilo vermem lazım kendi topiğim var ama arada sırada giriyorum yalnız canım sıkılıyor :)tek başına olmuyor, beni de kabul ederseniz sizlere yoldaşlık etmek beni mutlu edecek

Merhaba arkadaşlar, benim hedefimde kurbana kadar 10 kilo vermek, Kurban bayramından hemen sonra kardeşimin düğünü var , elbisemi 40 beden aldım, bense 42-44 beden giyiyorum şu an, 10 kilo verirsem elbisenin üzerimde çok güzel duracağına eminim, beni de aranıza alırsanız mutlu olurum...:49:

kızlar kurbana kadar 10 kilo vermem lazım baktım ki tek başına olmuyor sizde buldum çareyi benimle birlikte vermek isteyenler varsa eğer sıkı bir şekilde uygulayacağım :) yani kısacası yol arkadaşları arıyorum benim kendimce uyguladıgım bir listem var bakalım nasıl olucak umarım beni yanlız bırakmazsınızda bayrama çook ince gireriz hep birlikte :)

Listeni merak ettim, ben de 1 hafta önce diyetisyen kontrolünde başladım, ilk defa yardım alarak kilo vereceğim, benim listem 1200 kalorilik, aslında nette yazan 1200 kalorilik diyetlerden pek bir farkı yok, şimdilik iyi gidiyor bakalım, bazen tatlı krizim tutuyor onu da tatlandırılmış sütle bastırıyorum...:26:

Merhaba arkadaslar, bende araniza katilmak isterim.Pazar günü tartildigimda 61,4kgdum. Bende simdilik iki ayda 10 kilo versem süper olcak, kendime güvenim gelmesi gerekiyor ... boyum 155

benımde kılo vermem lazım ya ... ama sımdı sıgarayı bıraktım bıde tatlı yemezsem perısan olurum :17:

Merhaba arkadaslar, bende araniza katilmak isterim.Pazar günü tartildigimda 61,4kgdum. Bende simdilik iki ayda 10 kilo versem süper olcak, kendime güvenim gelmesi gerekiyor ... boyum 155

Ben de 78 le başlıyorum, boyum 173, kuban bayramına kadar 8 hafta var sanırım, haftada 1 kilo versek bile süper olur, konuyu açan arkadaşımız bir liste yapsa ne güzel olur, tartı günleri çok heyecanlı olacak :56:

Ben de 78 le başlıyorum, boyum 173, kuban bayramına kadar 8 hafta var sanırım, haftada 1 kilo versek bile süper olur, konuyu açan arkadaşımız bir liste yapsa ne güzel olur, tartı günleri çok heyecanlı olacak :56:

canım benim uyguladıgım liste pek düzenli degil ama mesala
günde en fazla 4 dilim kepek ekmegi yıyorum
1.5 litre su
1 ögünümde tahıl gevregi yiyorum genelde aksamları hafif olsun diye
birde günde 15 er dk 2 şer saat arayla yürüyorum
bide evde ne yemek varsa 6 y.k yiyorum
1 bardk yeşilcay içiyorum günde

işte bu kadar :)

ben geldim kızlaar :) tam gaz devam ediyorum :) yediklerim: öğlen 6yk.sebze yemegi 1 dilim ekmek 4 kasık yogurt aksam: 1 kase dolusu k-fileks (evet biraz k-fileksi abarttım ama çok açtım ) simdilik bu kadar :)

canım benim uyguladıgım liste pek düzenli degil ama mesala
günde en fazla 4 dilim kepek ekmegi yıyorum
1.5 litre su
1 ögünümde tahıl gevregi yiyorum genelde aksamları hafif olsun diye
birde günde 15 er dk 2 şer saat arayla yürüyorum
bide evde ne yemek varsa 6 y.k yiyorum
1 bardk yeşilcay içiyorum günde

işte bu kadar :)

ben de iki gündir yeşil çay içiyorum fakat karnım ağrıyor, sanırım zamanla alışacağım, ben de günde 1 saat yürüyüş yapıyorum, yalnız okullar açılınca zor olacak, ders yüküm fazla bu sene, iki kızım var bu arada , büyüğü Pazartesi okula başlayacak, küçüğü de 4 yaşında, kilolarımın müsebbipleri :49: onlar, liste işini bir arkadaşımız üstlense ne güzel olur :34:

merhaba ben de aranıza katılmak isterim. boyum 1.70 kilom 73 bir 10 kilo versem çok rahatlarım ki bu 10 kilo bayramda gitmiş olsa daha bir iyi olur.Tartı günleri pazar olursa çok sevinirim.Kurbana tam tamına 50 gün var inşallah 10 kilo gider.Hepimize kolay gelsin

günaydın kızlar nerelerdesiniz :) ben sabahki menümü yazıp kaçıyorum akşama kadar :) sabah :2 dil.ekmek (kepekli) 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık :)) şimdilik u kadar sizinde nasıl beslendiğinizi neler uyguladıgınızı merak ediyorum yazarsanız sevinirim sabırlı günler :)

Back
X