• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Günaydın kızlarrr

Sabah ılık suyumla güne başladm,
Kahvaltım da her zamanki gibi:

1/2 domates
1 salatalık
5 yeşil biber
1 kk'dan az peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan baharatlı yeşil çay

bakisiyordukkkkk, hatta o aklima girdi diyebilirim. Ben hic ilgilenmiyordum basta...Simdide ben ilgileniyorum, ama o uzaktan izliyor... :(

Senaryo standart canım , kaçan kovalanır , Sen acilen kaçmaya başla asla duygularını belli etme , ama dikkat çekici ol ve gözünün önünde olup onunla göz göze gelip gözlerini kaçır daha ulaşılmaz olmadığından peşinden koşmaya başlayacaktır. Emin ol :D

Diyeti sıkılaştır ki daha dikkat çekici ve seksi ol hahahahha :D

Senaryo standart canım , kaçan kovalanır , Sen acilen kaçmaya başla asla duygularını belli etme , ama dikkat çekici ol ve gözünün önünde olup onunla göz göze gelip gözlerini kaçır daha ulaşılmaz olmadığından peşinden koşmaya başlayacaktır. Emin ol :D

ahh çok güldüm yaa valla haklısın canım kaçan kovalanır :))

Kahvaltımı desem çin işkencesimi desem bilemedim.

Kızlar bugün prinç lapasına başladım ,
1 çay bardağı prince 3 çay bardağı su ekleyip yaptım
üzerine karabiber ekeledim
yok yenmiyo yanına domates kestim 1 tane
Valla 4-5 kaşık anca yedim iğrenç resmen yaaaaa :(
yemek zorundayım bozmucam ..... ağlamak istiyorum ..... :((((

Şimdi bi sütlü nescafe içiyorum , ay içim şişti valla :)

kızlar çok güzel bir kahvaltının ardından sağlıklı ve dengeli demek istiyorum yani :) dışarı çıkmam gerekiyor akşama kadar evde olmayacağım ne yapacağım bilmiyorum umarım yiyecek bişeyler bulabilirim hepinize kolay gelsin

Ara öğünde 10 tane erik yedim

Öğlen:

1 kase domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

Araöğünde yine erik yedim :D

Kızlar leslie ile 3 mil yaptım , bitikim :)

Sabahki prinç lapama biraz yoğurt ekleyip 5-6 kaşık yiyebildim. Gitmiyo :D

Şuanlık durum bu :) biraz dinleneyim çarşıyı taraşlıcam :D

Merhaba arkadaşlar, sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir domates, biber, çay
Öğlen bol sebzeli küçük bir tabak kısır, 1 bardak ayran

Ara öğün yapmadım, sabah 1 saat yürüyüş yaptım :46:

Kizlar ister inanin ister inanmayin, ama ben bugün birsey yemedim:14: ask acisi cekiyorum sanirim:2:

Oyyyy ne zordur bilirim, 6 kilo vermiştim ben, ama biz tekrar barışıp evlendik, şimdi düşünüyorum da aşk acısı da güzelmiş, iyiki yaşamışım diyorum, tadını çıkar ne diyeyim :37: :17:

Son düzenleme:

ahh çok güldüm yaa valla haklısın canım kaçan kovalanır :))

Tavsiye çok iyi, her zaman işe yarar, ama fazla da abartma :45:

Geçmiş olsun canım, beslenmene dikkat et...

Merak ettim kızlar, regl öncesi kilo değişiminiz ne kadar oluyor :26:

1,5 kilo gibi bi oynama oluyor bende, diyete başladığımdan beri 2 kilo vermiş gibi gözüksem de aslında 1,5 kilosu regl şişkinliği, yarım kilo anca verebilmişimdir herhalde : (

ben öncesi ve oldugum dönemde 2 kilo falan fazla çıkıyorum tartıda sonra bittigimde eski kiloma hatta bazen daha az çıkıyorum :)

Back
X