• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

aaaa, ne birincisi be yafu?
benim haberim yok, birincilik mi oynuyoruz?? :))
forumdan uzak kalmışım ben:))
kapışalım şekerim , ama sıçanın azmi sağlığından önemli değil, biliyorsun ;))

Iyi Geceler

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim ekmek, patates, peynir, sebze (fena karbonhidrat)
ögle: 1 elma
aksam: 2 dilim ekmek, salata

allahim bu motivasyossuzluk, siskinlik fena yapti beni :( kendime gelemiyorum birtürlü...kizlar motive edici seyler söyleyin bana yaa....verecegime aliyorum gittikce...

günaydın canlar dün diyetimi hiç bozmadım aslında tartılmayacaktım ama dayanamadım tekrar tekrar tartıldım sonuç süper eğer böyle giderse haftanın birincisi benim.::24::24::24::24:

anlaştık :) Evet diyetin ne haber bekliyorum yarın sabah başlıyoruz birlikte okey ;)
tamam canım bu gün sende başla bende sonuç süperdi.
nerelerdesiniz ne yediniz ne içtiniz nasıl gidiyor canlanın biraz kızlaar :((

akşamcvb verip muhabbet edelimdiyecektim ama oğlum mızmızlanıyordu,o yüzden çıkmak zorunda kaldım.

arkadaşlar ben de katılıyım aranıza ben de ramazanda kilo alıp bayrama kadar vermesi gerekenlerdenim, dokuzlu zayıflama çayı kullanıyorum aynı zamanda:)

Günaydın kızlar, evden çıkmadan yediklerimi yazayım, akşam da geç geleceğim, akşam yediklerimi yarın yazayım.

Sabah: 1 haşlanmış patates, peynir, salatalık, yeşil biber

Öğle öğünümde bir simit yemeyi planlıyorum, 1 bardak ayranla birlikte

Akşam yemeğine davetliyim, çok az yemeye çalışacağım :ssz:

aaaa, ne birincisi be yafu?
benim haberim yok, birincilik mi oynuyoruz?? :))
forumdan uzak kalmışım ben:))
kapışalım şekerim , ama sıçanın azmi sağlığından önemli değil, biliyorsun ;))

Kapışalım filan işin esprisi şekerim tabiki önce sağlık :)

Iyi Geceler

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim ekmek, patates, peynir, sebze (fena karbonhidrat)
ögle: 1 elma
aksam: 2 dilim ekmek, salata

allahim bu motivasyossuzluk, siskinlik fena yapti beni :( kendime gelemiyorum birtürlü...kizlar motive edici seyler söyleyin bana yaa....verecegime aliyorum gittikce...

Motivasyon :) regl filan olcandır şekerim bu kadar germe olumlu düşün :)
Birde şu menünü düzenle öğle bir elma yiyeceğini o 2 dilim ekmeği yeseydin ya
Sabah yediğini eritirsin ama akşamki zor valla , ona göre ayarla canım kendini ;)
Bol bol su iç canım , wcye her gittiğinde gidecek kilolar...

Bu arada kızlar yağlar çişle atılır bilginiz olsun.. Büyük tuvaletle sadece midenizdekilerin posasını atarsınız..
Ondan ne kadar su içerseniz , ne kadar wcye girerseniz o kadar yağlarınız gider.. DUYURULUR.....

Günaydın fıstıklar ;)

Bende ne yediğimi yazayım .. Sabah 9 da kalktım bu arada :)
Ilık suyumu içtim ,
Sonrada yarım kase special K ile yağsız süt ile karıştırıp yedim
Nescafe içtim şekersiz
Şimdide form çay içiyorum ....

selamlar kızlar elbisem geldi bugün pek hayal ettiğim gibi degil açıkcası ama daha denemedim belki üstümde güzel durar diye umut ediyorum yakası falan kumaşı fazla iyi degilmiş moralim bozuldu :( amaa motivasyonum süper yediklerime gelince: sabah 1 dil.ekmek yumurta 3 zeytin öğle 4 yk patates yemegi(biliyorum karbonhidrat ama evde bu varmıs) aksam geç gelecegim bu yüzden akşama kadar acıkırsam belki çook küçük bir dilim bitter çikolata yiyebilirim ama eger cook acıkmazsam onuda yemem :))

selamlar kızlar elbisem geldi bugün pek hayal ettiğim gibi degil açıkcası ama daha denemedim belki üstümde güzel durar diye umut ediyorum yakası falan kumaşı fazla iyi degilmiş moralim bozuldu :( amaa motivasyonum süper yediklerime gelince: sabah 1 dil.ekmek yumurta 3 zeytin öğle 4 yk patates yemegi(biliyorum karbonhidrat ama evde bu varmıs) aksam geç gelecegim bu yüzden akşama kadar acıkırsam belki çook küçük bir dilim bitter çikolata yiyebilirim ama eger cook acıkmazsam onuda yemem :))

İnternetten alınca kumaşı duruşu filan değişiyor , üzülme sakın boşver giyince farklı duruyor zaten denemedinmi ?

slm kızlar,bugün iştahım fena açık.
sabah 6 da uyandım. 2 bardak ılık su içtim.
1 dilim ekmek
4 zeytin
2 dilim kaşar peyniri
salatalık.
sonra 2 saat daha uyudum. uyanınca yine acıkmışım
2 bitter çikolata ikisinin toplam büyüklüğü 1 kibrit kutusu.
öğle;oğluma kıymalı makarna yapmıştım çok canım çekti 1 su bardağı kadar bende yedim :5:
moralim çok bozuldu yiyince yaaa,bugün yürüyüş de yapamam,yarın tarhana sereceğiz o yüzden dip bucak temizlik yapacağım şimdi.
ne olcak benim bu halim yaaaaa :5: :5:

slm kızlar nasılsınız hemen bugun ne yaptıklarımı yazayım
diyet listeme uyuyorum bu arada
sabah
yeşil çay
1 dilim ekmek
1 yumurta
bol maydanoz
domates
10 da ebrucumla pilates yaptı
yeşil çay
öğlen
6 yk zeytin yağlı bamya
1 kase yoğurt
yr dilim ekmek
şimdi pilatesimi yaptım karnımı çalıştırdım
ara öğünümde
kahveli süt 1 bardak
sarı leblebi
1 şeftali
şimdi sütümü içtiç diğerlerini 1 saat sonra yerim canım istemedi
NOT:azimli sıçan mermeri deler:21:

slm kızlar,bugün iştahım fena açık.
sabah 6 da uyandım. 2 bardak ılık su içtim.
1 dilim ekmek
4 zeytin
2 dilim kaşar peyniri
salatalık.
sonra 2 saat daha uyudum. uyanınca yine acıkmışım
2 bitter çikolata ikisinin toplam büyüklüğü 1 kibrit kutusu.
öğle;oğluma kıymalı makarna yapmıştım çok canım çekti 1 su bardağı kadar bende yedim :5:
moralim çok bozuldu yiyince yaaa,bugün yürüyüş de yapamam,yarın tarhana sereceğiz o yüzden dip bucak temizlik yapacağım şimdi.
ne olcak benim bu halim yaaaaa :5: :5:

üzme kendini yedin bitti artık önemli olan onu yedikten sonra naıl telafi edeceğin bence bugun tatlı hiç bişey yeme buna meyve dahil bugunku ekmek hakkınıda çıkar akşama çok hafif bişey ye temizlikte yapacakmışın harcanıp gitti işte

Back
X